VUOSIJUHLAT

Kokoonnumme viettämään vuoden kohokohtaa eli 53-vuotiaan Pörssi ry:n vuosijuhlia 5.11.2021.

Mitä tapahtuu?

Kokoonnumme viettämään vuoden kohokohtaa eli 53-vuotiaan Pörssi ry:n vuosijuhlia 5.11.2021 Scandic Laajavuoreen.

Vuosijuhlat koostuvat cocktailtilaisuudesta, iltajuhlasta, iltajuhlien jatkoista sekä silliaamiaisesta eli silliksestä. Cocktailtilaisuudessa vuosijuhlien kutsuvieraat tervehtivät Pörssi ry:n istuvaa hallitusta. Iltajuhla koostuu pääosin puheista ja tervehdyksistä, lauluista, kolmen ruokalajin illallisesta sekä tunnustusten jakamisesta ansioituneille pörssiläisille. Iltajuhlan lopuksi pääsemme tanssiaistunnelmaan ja antaudumme tanssin pyörteisiin live-musiikin kera. Iltaa lähdemme jatkamaan iltajuhlapaikalta aina yön pikkutunneille asti. Silliaamiaiselle eli tuttavallisemmin sillikselle suunnataan vuosijuhlista seuraavana päivänä.

 

Vuosijuhlapäivän aikataulu 5.11.

15:30 Cocktailtilaisuus kutsuvieraille

18:00 Ovet aukeavat saliin Scandic Laajavuoressa

18:30 Iltajuhla alkaa Scandic Laajavuoressa

00:30 bussit jatkoille Aalto-saliin

03.30 pilkku Aalto-salissa

 

Silliaamiaisen aikataulu 6.11.

12.00 Lähtö sillikselle Jyväskylän matkakeskukselta

18.00 Bussien lähtö takaisin matkakeskukselle sillikseltä

 

Vuosijuhlaviikon ohjelma

Vuosijuhliin olennaisena osana kuuluu erilaiset vuosijuhlaviikon aktiviteetit, joita tullaan järjestämään vuosijuhlaviikolla päivittäin. Tässä vuoden 2021 vuosijuhlaviikon ohjelma:

Maanantai 1.11. Kakkua & skumppaa. Tanssi- ja etiketti-ilta

Tiistai 2.11. Vujuviikon liikunta

Keskiviikko 3.11. Vujuexcu

Torstai 4.11. Vujusitsit + Poikkarit

Perjantai 5.11. Vuosijuhlat

Lauantai 6.11. Silliaamiainen Valorinteellä

 

Vuosijuhlamme on pääosin suunnattu toisen vuosikurssin ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat pääsevät osallistumaan vuosijuhlatunnelmaan vuosijuhlaviikon erilaisissa tapahtumissa, sekä vujustaffin kautta, joka rekrytoidaan noin kuukausi ennen vuosijuhlia. Lisätietoa vuosijuhlasta ja ilmoittautumisista löydät vuosijuhliemme Facebook-tapahtumasta.

Tiedustelut vuosijuhlista:

Salla Suomalainen, juhlavastaava

juhla@porssiry.fi

+358 44 285 6126

Etiketti

Vuosijuhlille pukeudutaan vuosijuhlaetiketin mukaisesti. Miesten juhla-asuna on ensisijaisesti frakki, ja kengiksi valitaan mustat kiiltonahkaiset tai hyvin kiillotetut nahkakengät. Toisena vaihtoehtona miehille on tumma puku, joka on väriltään musta, tummanharmaa tai tummansininen. Tumman puvun kanssa käytetään valkoista kauluspaitaa ja solmion tulee olla hillitty. Lisää juhlavuutta saadaan liivillä, joka on puvun kanssa samaa materiaalia.

Nainen pukeutuu vuosijuhlassa täyspitkään, materiaaliltaan juhlavaan iltapukuun. Kengät sopivat väriltään ja materiaaliltaan pukuun, ja pitkille hiuksille tehdään juhlava, ylös nostettu kampaus.

Vuosijuhlissa käytetään akateemisia arvo- ja kunniamerkkejä. Niihin tarvittavaa Pörssin ainejärjestöjuhlanauhaa saa ostettua ennen vuosijuhlia toimistolta. Miehet kantavat ainejärjestönauhaa niin, että se laskeutuu oikealta olkapäältä alas vasemmalle. Frakin kanssa nauhaa pidetään liivin ja paidan välissä, ja tumman puvun kanssa nauha kulkee solmion päällä takin alla. Naiset taittelevat nauhasta ruusukkeen, joka kiinnitetään hakaneulalla pukuun vasemman rinnan kohdalle.