QFIX hakee nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Account Manageria tukemaan ja vauhdittamaan yrityksen menestystä.Asiakkaasi ovat pääasiassa suomalaisia pk-yrityksiä, joille QFIX tarjoaa kattavasti erilaisia IT-ratkaisuja, kuten M365-pilviohjelmistot, työasemapalvelut tai vaikkapa yrityksen koko IT-infrastruktuurin.Tehtävässä vastaat oman asiakassalkkusi koko myyntisyklistä ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpidosta. Työtehtävät sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Voit olla jo kokenut konkari tai menestyksekkään myyntiurasi alkutaipaleella, mutta odotamme, että sinulla on jo jonkin verran näyttöjä tavoitteellisesta ja menestyksekkäästä myyntityössä joko B2C- tai B2B-kentällä. Linkki hakuilmoitukseen: https://atalent.fi/open-position/qfix-jr-account-manager-123896

 

Työsopimuksen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen
Sijainti: Sinikalliontie 5, 02630 Espoo
Haku-DL:12.4.2022
Työaika: 37,5 h/vko

 

QFIX hakee nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Account Manageria tukemaan ja vauhdittamaan yrityksen menestystä. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa tunnistamassa uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä luomassa aitoa lisäarvoa nykyisille asiakkaille osana neljän hengen myyntitiimiä. Asiakkaasi ovat pääasiassa suomalaisia pk-yrityksiä, joille QFIX tarjoaa kattavasti erilaisia IT-ratkaisuja, kuten M365-pilviohjelmistot, työasemapalvelut tai vaikkapa yrityksen koko IT-infrastruktuurin. Voi tutustua QFIXin palveluihin täällä.

 

Tehtävässä vastaat oman asiakassalkkusi koko myyntisyklistä ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpidosta. Työtehtävät sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Lisäksi huolehdit olemassa olevista asiakassuhteista ja tarjoat lisäpalveluita konsultatiivisella ja asiantuntevalla otteella – tehtävässä keskeistä onkin asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja pitkäaikaisten kumppanuuksien luominen. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen sekä modernit myynnin työkalut käyttöösi, sillä haluamme antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät myyntityöhön.

 

Voit olla jo kokenut konkari tai menestyksekkään myyntiurasi alkutaipaleella, mutta odotamme, että sinulla on jo jonkin verran näyttöjä tavoitteellisesta ja menestyksekkäästä myyntityössä joko B2C- tai B2B-kentällä. Emme edellytä tehtävään tiettyä opintotaustaa, mutta näemme kaupallisen tai IT-alan koulutuksen eduksesi. Niin ikään aiempi kokemus ja ymmärrys yrityksen IT-ratkaisuista ja konsultatiivisesta myyntityöstä on eduksesi. Aiempaa kokemustakin tärkeämpää on kuitenkin aktiivinen ja innostunut asenne myyntityöhön sekä aito halu saavuttaa tuloksia tuottaen asiakkaillemme lisäarvoa palveluidemme avulla. Emme etsi asiakkaat väsyttävää luukuttajaa, vaan konsultoivaa asiantuntijamyyjää, joka vakuuttaa asiakkaamme terävällä ongelmanratkaisukyvyllään ja loistavilla vuorovaikutustaidoillaan.

Tarjoamme sinulle:

 • Työn matalahierarkkisessa ja käytännönläheisessä tekijäorganisaatiossa, jossa vallitsee tavoitteellinen, mutta rento ja välitön työilmapiiri

 • Merkityksellisen työn sekä täysin hiilineutraalit ja luotettavat tuoteratkaisut, joiden takana voit seistä ylpeästi

 • Koko organisaation asiantuntevan ja kannustavan tuen sekä kattavat koulutusmahdollisuudet

 • Modernit työvälineet ja hyvät työsuhde-edut (esim. laajennettu sairaskuluvakuutus)

 • Aktiivisuuteen ja ammatilliseen kehitykseen perustuvan palkkamallin ilman palkkakattoa (pohja + provisio)

Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä (joko B2C- tai B2B-myynnistä)

 • Oma-aloitteista ja innostunutta asennetta myyntityöhön sekä aitoa halua itsensä kehittämiseen

 • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kertoa eri ratkaisujen eduista asiakaslähtöisesti

 • Intoa tiimityöskentelyyn ja valmiutta tukea muita tarvittaessa

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupallisten tai IT-alan opintojen parista

 • Yrityksen IT-arkkitehtuurin ja digitaalisten palveluiden tekninen ymmärrys

 

Olisiko tässä sinulle sopivat saappaat? Jos vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 12.4.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/123896/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

QFIXistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.qfix.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Niina Palm (puh. 041 703 1324, niina.palm(at)atalent.fi).

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme QFIXin palvelukseen. QFIXin toimisto sijaitsee Espoossa ja työssä on mahdollisuus myös ajoittaiseen etätyöhön. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

QFIX on joustava IT-kumppani kaiken kokoisille suomalaisyrityksille, joissa liiketoimintaa halutaan kehittää pitkäjänteisesti. Tämän tueksi QFIX tarjoaa kattavasti erilaisia IT-ratkaisuja, kuten konsultointia, laitteistoja ja ohjelmistoja tai vaikkapa yrityksen koko IT-arkkitehtuurin. QFIX on kokoaan isompi, asiantunteva tekijäorganisaatio, jonka menestys perustuu motivoituneeseen ja yhteen hiileen puhaltavaan porukkaan.

Vuonna 2001 perustettu QFIX on hiilineutraalin liiketoiminnan edelläkävijä Suomessa ja sataprosenttisesti yksityisessä suomalaisomistuksessa, ja heidän toimintaansa ohjaa ajatus siitä, että kilpailukykyä lisäävän, harkiten rakennetun IT-infran ei kuuluisi olla isojen firmojen etuoikeus vaan yritystoiminnan normi.