Hei sinä myynnistä syttyvä vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija! Miltä kuulostaisi myyntityö liikkeenjohdon koulutus- ja kehityspalveluiden parissa Aalto EE:llä? Avoinna oleva Sales Traineen tehtävä tarjoaa Sinulle innostavat ja alaan intohimoisesti suhtautuvat tiimikaverit sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Tässä roolissa pääset mukaan sisäisiin myynnin kehittämisprojekteihin ja myyntityön palavereihin sekä auttamaan tiimiäsi muissa myynnin tukitehtävissä.

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen (6 kk), kokoaikainen / osa-aikainen (30-37,5h/vko)
Sijainti: Runeberginkatu 14–16, 00100 Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 3.4.2022

Aalto EE etsii nyt Sales Traineeta kuuden kuukauden trainee-jaksolle. Sales & Customer Value -tiimin jäsenenä tehtävänäsi on myydä Aalto EE:n liikkeenjohdon koulutus- ja kehityspalveluja yksityis- ja yritysasiakkaille, osallistua sisäisiin myynnin kehittämisprosesseihin ja myyntitiimin palavereihin sekä muihin myynnin tuen tehtäviin, kuten prospektointiin. Tehtävän myyntityö painottuu uusasiakashankintaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja monipuolisen työnkuvan. Lisäksi kollegoiksi saat innostavat ja alaan intohimoisesti suhtautuvat tiimikaverit sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynnin saralla haastavien työtehtävien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa. Harkitsemme myös jatkon mahdollisuutta ennen harjoittelun päättymistä.

Trainee-jakso sopii erityisesti opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle, mutta voit myös olla esimerkiksi alan vaihtaja. Trainee-jakso on palkallinen ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5 tilanteesi mukaan. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Aalto EE:n palvelukseen.

Odotamme sinulta: 

  • Kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä tuloskeskeisyyttä

  • Liiketoiminnallista ymmärrystä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

  • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi

  • Digiosaamista, kuten erilaisten digitaalisten kanavien tuntemista

  • Kokemus myynti- tai asiakaspalvelutyöstä luetaan eduksi

Oletko sinä etsimämme Trainee? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 3.4.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/122503/create/ . Kerrothan hakemuksessasi erityisesti myyntitaidoistasi sekä siitä, miksi haluat työskennellä juuri liikkeenjohdon koulutuspalveluiden parissa. Toivomme, että ilmoitat myös mahdollisen aloitusajankohdan sekä alustavan palkkatoiveesi tehtävään liittyen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Aalto University Executive Education on Aalto-yliopiston 100 % omistama osakeyhtiö. Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE), asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.