Oletko kiinnostunut yritysostoista? Haluaisitko päästä osaksi yhteiskunnallisesti merkittävää yritystä? Asumispalveluita tuottava Esperi Care etsii nyt uutta Analystia yritysostotiimiinsä tammikuun alusta alkaen! Tehtävässä pääset muun muassa hyödyntämään analyyttista luonnettasi ja monipuolisia vuorovaikutustaitojasi sekä ennen kaikkea oppimaan uutta ja kehittymään urallasi. Esperi Caren toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työ mahdollistaa myös 100 % etätyön. Lue lisää ja hae 15.11. mennessä! 

Linkki hakuilmoitukseen: https://atalent.fi/open-position/esperi-care-analyst-mergers-and-acquisitions-156643

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Mannerheimintie 164, 00301 Helsinki / etätyö
Haku-DL: 15.11.2022
Toivottu aloitusajankohta tehtävässä: 9.1.2023

Esperi Care, yksi Suomen merkittävimmistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista, etsii nyt Analyytikkoa vahvistamaan kahden hengen yritysostotiimiään Helsinkiin!

Analyytikkona pääset avustamaan sekä Esperin yritysostotiimiä että muita liiketoimintoja ja tukitoimintoja yritysostojen toteuttamisessa. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi potentiaalisten yritysostokohteiden kartoittaminen, yritysostokohteiden analysointi ja arvonmääritys sekä erilaisten kunta / markkina-analyysien tekeminen. Lisäksi osallistut tarjousten ja yritysostojen päätöksenteon valmistelutyöhön sekä yritysostoprosessin kehitystehtäviin. Työajastasi eniten aikaa menee kuitenkin ostokohteiden analysointiin. Tyypillisesti Esperin ostokohteet ovat noin yhden hoivakodin ja 1-3 miljoonan euron liikevaihtoa tekeviä yhtiöitä. Tehtävässä käytettäviä työkaluja ovat esimerkiksi MS Officen ohjelmat, kuten Excel ja Powerpoint sekä Microsoft Dynamics CRM.

Saatat olla Esperi Caren etsimä Analyytikko, mikäli olet itseohjautuva ja analyyttinen sekä innostunut oppimaan ja ymmärtämään lisää yritysostoista sote-alalla. Esperillä on käynnissä vuosittain useita yritysostoprosesseja, mikä edellyttää sinulta myös innostunutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kyvykkyyttä hallita useita kokonaisuuksia samanaikaisesti ja tulkita erilaisia taloudellisia lukuja. Tehtävässä työskentelet lisäksi useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mikä edellyttää sinulta myös vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla ei vielä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on positiivinen can do-asenteesi ja kykysi omaksua uusia asioita sekä ottaa vastuuta.

Hakijalta odotetaan: 

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja, esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta

 • Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun kautta

 • Kiinnostusta ja innokkuutta yritysostojen parissa työskentelyä kohtaan

 • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Office, erityisesti Excel

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi vastaava työkokemus esim. yritysostojen, myynnin, analyytikon tai taloushallinnon tehtävien parista

Tarjoamme sinulle: 

 • Mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden muuttuvalla ja vauhdikkaalla sote-alalla

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yritysostojen parissa sekä kerryttää merkityksellistä työkokemusta yhteiskunnallisesti vaikuttavassa yrityksessä, joka on viime vuosina kehittynyt positiivisesti useilla eri mittareilla (mm. NPS, eNPS, asiakastyytyväisyys)

 • Asiantuntevan ja joustavan tiimin tuen

 • Monipuolisia etenemismahdollisuuksia Esperin sisällä, voit oman kiinnostuksesi ja potentiaalisi mukaan kasvaa esimerkiksi Yritysostopäälliköksi tai Business Controlleriksi

 • Etätyömahdollisuuden, vuosibonukset sekä kattavasti myös muita työsuhde-etuja

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen merkittävimmistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista? Hienoa! Lähetä CV:si sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.11.2022  mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/156643/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Esperi Caresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.esperi.fi/tietoa-meista. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi  (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Esperi Caren palvelukseen.

Yrityskuvaus

Esperi Care on vuonna 2001 perustettu, Suomen toiseksi suurin asumispalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä 200 kunnan kanssa ja meillä on 6 600 asukaspaikkaa. Työllistämme noin 6436 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 303 miljoonaa euroa. Esperi-konsernin emoyritys on Irepse Oy, jonka enemmistöosakas on sijoitusyhtiö Triton. Danske Bank, SEB ja Ilmarinen ovat yhtiön vähemmistöosakkaina.Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa www.esperi.fi.