Business Development Trainee – paras ponnahduslauta urallesi!

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan ja konsultoivan ratkaisumyynnin oppiminen kasvavassa, alansa johtavassa SaaS-yrityksessä sekä nopea eteneminen vastuullisempaan vakituiseen tehtävään harjoittelujaksosi jälkeen? Etsimme joukkoomme ensimmäistä kertaa Business Development Traineeta! Rooli voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan joko osa-aikaiseksi tai täysipäiväiseksi. Positio sopii sinulle täydellisesti, jos olet kiinnostunut SaaS-bisneksestä, haluat edetä nopeasti urallasi ja olet jo opintojesi loppupuolella. Tutustu arkeemme @meltwaterfin instatililtämme tästä.

 

Meltwater pähkinänkuoressa

Listauduimme joulukuussa 2020 Oslon pörssiin ja tänä päivänä Meltwater on kansainvälisesti digitaalisen mediaseurannan ja sosiaalisen median_-_ SaaS-palveluiden markkinajohtaja. Käytännön tasolla autamme tuote- ja palvelutarjoamallamme yrityksiä ratkomaan haasteita liittyen viestinnän

mittaamiseen, digitaalisen toimintaympäristön seurantaan, sosiaalisen median hallintaan ja vaikuttajamarkkinointiin.

Muuttuvassa toimintaympäristössä uskomme, että kilpailijoiden edellä pysyvät ne organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten tulkitsemaan ulkoista dataa ja tekemään siihen pohjautuvia päätöksiä. Meltwaterin SaaS-palvelut analysoivat ulkoista dataa miljoonista eri tietokannoista tuottaakseen asiakkailleen reaaliaikaista media- ja toimialatietoa. Suomessa jo 2000 yritysasiakasta luottavat sovelluksiimme, näiden joukossa mm. Kyrö Distillery, Kotipizza, Nordic Business Forum ja Saarioinen. Pääkonttorimme sijaitsee San Franciscossa.

 

Mitä Business Development Trainee tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi B2B-myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti myyntiprosessin alkupäästä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa prospektointi, myyntitapaamisten sopiminen sekä muut myynnin tuen tehtävät.

Toimit osana useamman harjoittelijan ryhmää ja toimitte päivittäin tiiviissä yhteistyössä uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien kehittämisen yksiköiden kanssa. Rooli on osa-aikainen ja tähtää aina vakinaistamiseen Meltwaterilla, huomioiden opintojesi valmistumisen aikajänteen ja valmiutesi sitoutua täysipäiväiseen työhön. Positio sijaitsee pääasiassa Helsingissä Rautatientorin kupeessa. Lisätietoa työpaikasta löydät täältä: https://emp.jobylon.com/jobs/100057-meltwater-finland-business-development-trainee/

Tsekkaa myös Meltwaterin muut avoimet työpaikat täältä: https://meltwaternordics.com/