Aurora etsii taloustiimiinsä perhevapaan sijaisuuteen Controlleria (Financial Analysis).Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan kasvavan pääomasijoittajaomisteisen yhtiön talousasioihin ja kerryttämään monipuolista kokemusta. Vastuullasi on controlling-tehtäviä liittyen budjetointiin, tariffilaskelmiin, kuukausi- ja kvartaaliraportointiin sekä tilinpäätökseen. Vahvana osana roolia on myös yrityksen rahoitukseen liittyviä tehtäviä, kuten infra-rahoittajille tuotettavaa taloudellista mallinnusta, analyysia ja  raportteja. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle ja analyyttiselle controller-tehtävistä kiinnostuneelle henkilölle, joka nauttii sekä rutiininomaisista tehtävistä että mallinnus- ja analyysityöstä.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään tiistaina 27.9!

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen syksyyn 2023, kokoaikainen
Sijainti: Vuoritontuntie 22, 02200 Espoo
Haku-DL: 27.09.2022

 

Aurora etsii taloustiimiinsä perhevapaan sijaisuuteen Controlleria (Financial Analysis).

 

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan kasvavan pääomasijoittajaomisteisen yhtiön talousasioihin ja kerryttämään monipuolista kokemusta. Vastuullasi on controlling-tehtäviä liittyen budjetointiin, tariffilaskelmiin, kuukausi- ja kvartaaliraportointiin sekä tilinpäätökseen. Vahvana osana roolia on myös yrityksen rahoitukseen liittyviä tehtäviä, kuten infra-rahoittajille tuotettavaa taloudellista mallinnusta, analyysia ja  raportteja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Auroran talousjohtajan ja muun taloustiimin kanssa, joilta saat arvokasta oppia ja tukea.

 

Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle ja analyyttiselle controller-tehtävistä kiinnostuneelle henkilölle, joka nauttii sekä rutiininomaisista tehtävistä että mallinnus- ja analyysityöstä. Controllerina onnistuaksesi kykenet hahmottamaan yrityksen taloutta kokonaisuutena, samalla yksityiskohdista huolehtien. Tarkkuus, positiivinen asenne, itsenäinen työote ja kyky ottaa vastuuta ovat luontaisia ominaisuuksiasi.

 

Tämä tehtävä on kokoaikainen perhevapaan sijaisuus syksyyn 2023 asti. Osa-aikainen työskentely aloittaessasi on myös neuvoteltavissa, mikäli viimeistelet tällä hetkellä opintojasi. Lisäksi on mahdollista, että Auroran kasvun myötä panostasi tarvitaan vakituisesti määräaikaisuuden jälkeen. Auroran toimisto sijaitsee Espoon Niittykummussa, mutta voit myös työskennellä joustavasti etänä.

 

Hakijalta odotetaan:

 • Rahoituksen tai laskentatoimen korkeakoulututkintoa, tai vastaavaa

 • Relevanttia työkokemusta esim. rahoituksen tai taloushallinnon trainee-tehtävistä

 • Erinomaisia MS Office -taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti

 • Analyyttisyyttä, tarkkuutta sekä isojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Taloushallinnon järjestelmien tai Power BI:n tuntemus

 • Aiempi osaaminen taloudellisesta mallintamisesta

Aurora tarjoaa sinulle: 

 • Mielenkiintoisen työnantajan teollisuuden sähköistymisen uranuurtajana, joka tukee toiminnallaan vihreää siirtymää

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kasvavan yrityksen taloustiimissä, joka koetaan tukitoiminnon sijaan yrityksen moottorina pääomavaltaisesta toimialasta johtuen

 • Ketterän ja matalahierarkisen työyhteisön

 • Modernit toimistotilat Espoon Niittykummussa sekä vapaan etätyömahdollisuuden. Taloustiimin jäsenet työskentelevät suurimmaksi osaksi etänä, tiiviisti yhteyttä pitäen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/148651/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.  Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aurora Infrastructure Oy:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (+358 50 552 0419, kati.hautakoski(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus 

Aurora Infrastucture on suomalainen teollisuuden sähköverkkokumppani, joka vastaa verkon kehittämisestä, ylläpidosta ja operoimisesta. Auroran sähköverkot sijaitsevat teollisuusalueilla Kilpilahdessa ja Torniossa, joissa sen asiakkaina ovat mm. Neste ja Outokumpu. Aurora edistää vihreää siirtymää investoimalla sähköverkkoihin, jotka mahdollistavat teollisuuden sähköistymisen. Yrityksessä on n. 20 työntekijää,  liikevaihto on 40 MEUR ja sen omistavat kansainväliset infra-rahoittajat. Lue lisää https://aurorainfrastructure.com/fi/