Hei loppuvaiheen opiskelija! Etsimme pikaisella aikataululla Data Analystia OP:lle! Tässä roolissa päätehtävänä on validoida ja analysoida tuotannon dataa sekä osallistua eri ketterän kehittämisen tehtäviin monipuolisissa projekteissa. Projekteja tehdään yhteistyössä talouden ja riskienhallinnan kanssa esimerkiksi laadun parantamiseen liittyvien asioiden parissa.Oletko sinä etsimämme henkilö? Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

 

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen 31.12.2022 saakkaTyöaika: kokoaikainen, 37,5h/viikkoAloitus: hetiSijainti: Gebhardinaukio 1, 00510 HelsinkiHaku-DL: 26.5.2022
Etsimme pikaisella aikataululla Data Analystia OP:lle! Tässä roolissa päätehtävänä on validoida ja analysoida tuotannon dataa sekä osallistua eri ketterän kehittämisen tehtäviin monipuolisissa projekteissa. Projekteja tehdään yhteistyössä talouden ja riskienhallinnan kanssa esimerkiksi laadun parantamiseen liittyvien asioiden parissa.Vastaat työssäsi viranomaismääräysten noudattamisesta sekä siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia ja että ne toimitetaan viranomaisille aikataulujen puitteissa. Tämän lisäksi osallistut myös tietolähteiden ja viranomaisille lähtevien tietojen analysointiin sekä oikeellisuuden ja laadunvalvontaan.Toivomme sinulta tarkkaa ja aktiivista työskentelyotetta. Tulet työskentelemään eri sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta selvittää ja ratkoa ongelmia hyödyntäen erilaisia menetelmiä.
Hakijalta odotetaan:
 • Soveltuvaa yliopistotaustaista korkeakoulututkintoa tai gradu-vaiheessa olevia opintoja
 • Ymmärrystä talouden liiketoimintaprosesseista ja/tai data-analytiikasta
 • Osaamista SQL tietokantojen parissa
 • Ymmärrystä taloudenhallinnan järjestelmistä (SAP)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen:

 • SAP-järjestelmistä
 • ETL-työvälineistä
 • analytiikka- ja raportointityökaluista
 • viranomaisraportoinnista/taloudelliseen sääntelyyn liittyvästä raportoinnista
  Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä lyhyt esittelyteksti itsestäsi PDF-muodossa viimeistään torstaina 26.5.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/134100/create/. Kerrothan hakemuksellasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi OP:lle. Tehtävään valitulle tullaan teettämään luottotietojen tarkistus sekä huumausainetestit.Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Ida Marin (+358 50 338 4399, ida.marin(at)atalent.fi).