Hei sinä opiskelija!

 

Haluatko palkallisen harjoittelun, jolla petaat itsellesi samalla takuulla kiintoisan uran digitaalisen markkinoinnin johtavassa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, lue tämä sivu huolella ja hae SDM Academyyn jo tänään!

 

Me SDM:llä halutaan tarjota tuleville digimarkkinoinnin uranuurtajille paikka, joka tarjoaa oikeat eväät kasvuun ja kehitykseen. Sitä varten ensimmäistä kertaa ovensa avaa SDM Academy. Se on enemmän kuin trainee-ohjelma – se on varaslähtö työurallesi. Akatemialaisena olet samassa tiimissä maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Ohjelman aikana pääset näyttämään taitosi oikeissa asiakastöissä, mutta sitä ennen pidämme huolen, että työntekosi perustaksi valetaan raudankova pohja MRACE®-markkinointimallin, projektinhallinta- ja ketteryysperehdytyksen ja käytännön töiden avulla. SDM Academy ei ole todellakaan kahvinkeittoa tai pahviroskien viemistä. Meillä pääset haastamaan itsesi, mutta et koskaan yksin. Olet osa taitavaa ja vahvaa tiimiä tulevien kollegoidesi kanssa, jonka lisäksi henkilökohtaisesta kehityksestäsi huolehtii tiimivalmentajasi, joka on vuosia talossa viettänyt digimarkkinoinnin veteraani. Opinahjo ei tästä juuri parane!

 

SDM Academy on palkallinen (800 €/kk), 6 kuukauden mittainen suomenkielinen trainee-ohjelma viimeisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoille, joilla on suoritettuna vähintään 160 opintopistettä (ammattikorkeakoulu) tai 240 opintopistettä (yliopisto). Harjoittelun ajankohta on 14.3.-9.9.2022. Harjoittelu tapahtuu Jyväskylän toimipisteellämme.

 

Sinun ei tarvitse olla valmis digimarkkinointiguru eikä sinulla tarvitse olla suoritettuna siihen liittyviä opintoja (ne ovat toki plussaa). Kaikista tärkeintä on palosi oppia uutta ja innostus päästä tekemään töitä alan huippujen kanssa heti urasi alusta asti. Varoituksen sana – osallistumalla SDM Academyyn saatat ajaa urasi arvaamattoman kovaan nousuun.

 

Hakuaika vuoden 2022 SDM Academyyn päättyy sunnuntaina, 30.1.2022. Hae mukaan täältä!