Kiinnostaako sinua mahdollisuus aloittaa ura tilintarkastajana ja kehittyä finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen, data-analytiikka sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaalle? Haluatko työpaikan, jossa voit oman työsi kautta rakentaa vastuullisempaa työelämää?

Me etsimme juuri sinua! Hae heti tai viimeistään 5.6.2022.

Tarjoamamme mahdollisuus
Työskentelet pääasiassa finanssisektorin asiakastoimeksiannoissa sekä treasury-toimintojen tarkastusten parissa ja olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa. Suomen tiimimme on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava noin 20 asiantuntijan porukka ja Nordic organisaationa teemme läheistä yhteistyötä pohjoismaisten ja eurooppalaisten kollegoidemme kanssa.

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakastapaamisia, keskusteluita asiakkaan taloushallinnon prosesseista, erinäisten laskentakysymysten ratkomista, tuloslaskelman ja taseen erien läpikäyntiä sekä data-analyyseja. Meillä työtä tehdään aidosti yhdessä tiimeissä, joten pääset käymään kiinnostavia keskusteluja ja sparrailemaan tilintarkastustyötä muiden kollegojen kanssa. Tehtävänkuva ja vastuualueesi määräytyvät kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja laskentatoimen perusosaamista
  • Aiempi työkokemusta tilintarkastuksen tai taloushallinnon tehtävistä on eduksesi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • Positiivista asennetta tarttua joustavasti erilaisiin tehtäviin
  • Tiimityöhenkeä!

 

Mitä me tarjoamme sinulle
Meillä parasta on se, että päivästä yksi alkaen jokainen on asiantuntija eli jokaiseen luotetaan ja annetaan vastuuta sekä mahdollisuuksia kehittyä. Samaan aikaan tukenasi on innostava ja asiantunteva kollegojen verkosto, joka tukee sinua ja mahdollistaa myös sen, että töissä on hauskaa. Meillä voit rakentaa urapolustasi juuri sellaisen kuin halua ja tätä tukemassa ovat monipuolisten projektien ohella laajat koulutusmahdollisuudet. Esimerkiksi FSO Learning Academy tarjoaa sinulle tukea toimialaosaamisen kasvattamiseen.

Me näemme, että tilintarkastusala on murroksessa ja sinulla onkin erinomainen mahdollisuus olla mukana näkemässä, miten digitalisaatio antaa aikaa manuaalisen työn sijaan esimerkiksi datan analysoimiseen, kehitystyöhön sekä merkittävän lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle. Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, mikä näkyy konkreettisesti työn arjessa esimerkiksi siinä, että pyrimme auttamaan asiakkaitamme tulemaan vastuullisiksi esimerkiksi tarjoamalla entistä enemmän integroitua raportointia eli yritysvastuullisuuden mittaamista osana tilintarkastusta. Meillä on käytössä myös joustava hybridityöskentelymalli, joka mahdollistaa työskentelyn tilanteeseen sopivasta paikasta ja paremmin työtä ja vapaa-aikaa yhdistäen.

Pääset lukemaan meillä työskentelystä lisää TÄSTÄ. Käy myös tutustumassa tuleviin tiimiläisiin TÄSTÄ. Sinua voi kiinnostaa myös meidän näkemyksemme ja ajatuksemme alan tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista.

Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä elokuussa 2022. Olemme kuitenkin aloituksen suhteen joustavia ja se sovitaan tapauskohtaisesti.

Hae tehtävään!
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 5.6.2022 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan CV ja hakemuskirjeesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jenni Smedberg (+358 44 374 8141)

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työ- ja liike-elämää!