Harjoittelija laatu- ja vastuullisuustiimiin, Helsinki

 

Haluaisitko kehittyä hiilikädenjäljen laskennan asiantuntijaksi? Kiinnostaisiko harjoittelijan pesti Granlundilla, jossa päivittäin autamme myös asiakkaitamme ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja vähähiilisessä rakentamisessa?  Etsimme nyt nauravaiseen laatu- ja vastuullisuustiimiimme kesätyökaveriksemme harjoittelijaa.

 

Tehtävässäsi pääset keräämään dataa hiilikädenjäljen laskemista varten. Granlundin hiilikädenjälki kertoo, kuinka paljon olemme onnistuneet pienentämään asiakkaidemme hiilijalanjälkeä. Harjoittelun aikana tutustut myös muihin vastuullisuuden mittareihin ja elinkaarilaskentaan. Tiimiisi kuuluvat laatu- ja vastuullisuusjohtaja ja vastuullisuuspäällikkö, jotka tukevat sinua työssäsi. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä konsernin ympäristövastaavien ja vastuullisuuden huippuasiantuntijoiden kanssa, joten asiantuntemuksesi karttuu varmasti. Kesän aikana keräät arvokasta kokemusta käytännön vastuullisuustyöstä. Laatu- ja vastuullisuusyksikössä tehtävämme on tukea granislaisten työn tekemistä ja sujuvaa arkea sekä varmistaa työn laadukas jälki. Ympäristöasiat huomioidaan kaikessa tekemisessämme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Joukossamme pääset mukaan rakentamaan reilusti parempaa työyhteisöä, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Malmilla, mutta suhtaudumme etätyöhön erittäin joustavasti.

 

Miksi Granlund?

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 200 ympäri Suomen.

  •        Meillä et polje paikallasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  •        Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  •        Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla.
  •        Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös kunnollinen palkka tekemästäsi työstä.

 

Sopiiko tehtävä sinulle?

Tehtävä sopii sinulle, joka suuntaudut opinnoissasi esimerkiksi ympäristöjohtamiseen, ympäristöteknologiaan tai kestävään kehitykseen. Saatat tähdätä esimerkiksi vastuullisuuteen suuntautuneeksi kauppatieteiden maisteriksi, ympäristöinsinööriksi tai ympäristösuunnittelijaksi (AMK). Kuulemme mielellämme myös sinusta, joka olet sivuopintoihisi ottanut kestävän kehityksen teemoja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet kiinnostunut oppimaan lisää elinkaarilaskennasta ja vastuullisuuden mittaamisesta. Mahdollisesti olet jo tutustunut näihin teemoihin joko opinnoissasi tai aikaisemmissa tehtävissäsi.

Tehtävässä menestyt reippaalla työotteella ja vahvalla motivaatiolla. Työskentelysi on systemaattista etkä pelkää asioiden dokumentointia. Eduksi on, jos olet kiinnostunut kiinteistö- ja rakennusalasta.

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla meidän kesätyökaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi (sisällytä hakemukseen palkkatoiveesi) ja CV:si Sympa-hakemuksella 27.2.2022. Mainitse hakemuksessasi, missä vaiheessa opintojasi olet.

 

Haemme harjoittelijaa 3–4 kuukaudeksi kesälle 2022. Sovitaan yhdessä tarkemmin ajankohta, joka sopii sinulle. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään viikoilla 9 ja 10.

 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelemisestä, Maila vastaa niihin mielellään. Laatu- ja vastuullisuusjohtaja Maila Hervan tavoitat joko puhelimitse p. 0400 175 142 tai sähköpostilla osoitteesta maila.herva@granlund.fi

 

Lisätietoja paikasta sekä hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0d569a8c