Harjoitteluun B2B-alalle?

Aiheuttaako harjoittelupaikan löytäminen harmaita hiuksia? Haemme Balentorin Jyväskylän toimistolle kahta kokoaikaista harjoittelijaa markkinoinnin ja projektinjohdon tehtäviin. Tule meille kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi!

Markkinoinnin harjoittelija
Markkinoinnin harjoittelijana tavoitteenasi on tukea liiketoiminnan kasvua tuottamalla brändin mukaisia sisältöjä, ylläpitämällä myynnin ja markkinoinnin työkaluja sekä tukea muita balentorilaisia markkinoinnin saralla. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Monipuolinen sisällöntuotanto ja sisäisen viestinnän tehtävät
  • Sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin tukitehtävät
  • Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen

Markkinoinnin tehtävissä odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, intohimoista ja idearikasta mieltä sisällöntuotantoon ja yrityksen markkinointiin sekä kykyä organisoida työtäsi ja pitää muuttuvissa tilanteissa langat käsissäsi.

 

Projektinjohdon harjoittelija
Projektinjohdon harjoittelijana tavoitteenasi on luoda Balentorin asiakkaille ammattimainen ja miellyttävä asiakaskokemus huolehtimalla kehitysohjelmien käytännön hallinnasta. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Kehitysohjelmien käytännön organisointi, järjestelyt, hallinta ja tukitehtävät
  • Henkilöstö- ja taloushallinnon tukitehtävät
  • Projektinjohdon ja tukitoimintojen kehittäminen

Projektinjohdon tehtävissä odotamme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, tarkkuutta, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä otetta sekä kykyä pitää langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa.

Millaista työskentely on Balentorilla?

Tehtävät eivät Balentorilla lopu ja pääset olemaan monessa mukana! Tämä työtehtävä vaatii visuaalisuutta ja luovuutta, sillä useat tehtävät liittyvät sisällöntuotantoon ja tekstintuottamiseen. Yrityksen toimintaan liittyvät vahvasti erilaiset valmennusmateriaalit ja tarjousesitykset, joiden visualisoinnissa apuasi kaivataan. Markkinointitehtävien lisäksi pääset avustamaan valmentajia mm. valmennuspalautteiden raportoinnissa ja erilaisten tapaamisten järjestämisessä. Oppimiselta ei täällä välty.

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta b2b-organisaatiossa työskentelystä ja siksi harjoitteluaika onkin ollut todella antoisaa. Koen, että viimeisien kuukausien aikana Balentorilla olen päässyt hyödyntämään ennen kaikkea järjestelmällisyyttäni ja ongelmanratkaisukykyjäni erilaisten organisointitehtävien parissa. Hahmotan selkeämmin mitä b2b-maailmassa työskentely vaatii: reagointinopeutta, ennakointia, palvelualttiutta sekä ennen kaikkea rohkeutta. On ollut myös hyvin mielenkiintoista päästä seuraamaan, kuinka jokainen Balentorilainen toteuttaa oman persoonansa kautta työtään ja ammattitaitoaan.

– Nykyiset harjoittelijamme Tiina Rasku ja Lotta Ahtola

Lue myös aikaisempien harjoittelijoidemme ja nykyisten asiantuntijoidemme kokemuksia ja ajatuksia:
Fiilikset harjoittelusta – miten se puoli vuotta meni jo?
Harjoittelijasta projektipäälliköksi
Traineepolun kautta kehittämisen ammattilaiseksi
Oman osaamisen haastamista ja kehittämistä
Videoblogi – Balentorilla harjoittelussa

Hakeminen

Harjoittelun ajankohta: 17.1.2022 – 31.8.2022
Palkka: 600 €/kk
Odotamme sinusta itseohjautuvana ja tavoitteellisena työntekijänä kertovaa hakemusta ja CV:tä sunnuntaihin 5.12.2021 mennessä osoitteeseen salli.kokkinen@balentor.fi. Toteutamme haastatteluja jo haun aikana.

Lisätiedot:
Tiina Rasku ja Lotta Ahtola, syksyn 2021 harjoittelijat, puh. 010 421 1700, tiina.rasku@balentor.fi, lotta.ahtola@balentor.fi.
Salli Kokkinen, operatiivinen johtaja, puh. 050 477 6523, salli.kokkinen@balentor.fi

Löydät ilmoituksen myös Balentorin nettisivuilta:
https://www.balentor.fi/markkinoinnin-tai-projektinjohdon-harjoittelija