Haluatko suorittaa opintoihisi kuuluvan työharjoittelun yliopiston viestinnässä? Tule mukaan kivaan tiimiimme monipuolisiin viestinnän tehtäviin! Haemme harjoittelijoita vuodelle 2022.

 

Haussa:
– Viestintäharjoittelija (4 kk) aikavälillä maalis-elokuu, aikaväli sovittavissa

– Tutkijoiden yön viestintäharjoittelija touko-syyskuuksi (5 kk)

– Markkinoinnin harjoittelija (4kk) aikavälillä elo-joulukuu, aikaväli sovittavissa

– Kumppanuustiimin harjoittelija elo-marraskuuksi (4 kk)

 

– Viestintäharjoittelijana olet osa yliopistoviestinnän tiimiä ja pääset työskentelemään erityisesti yliopiston opiskelijaviestinnän parissa. Tehtävinäsi ovat esimerkiksi sisällöntuotanto eri kanaviin, uutiskirjeiden laatiminen ja sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelu.

 

– Tutkijoiden yön viestintäharjoittelijan tehtävät painottuvat some-markkinointikampanjan suunnitteluun ja toteutukseen, viestintään eri kohderyhmille sekä tapahtuman käytännön järjestelyihin.

 

– Markkinoinnin harjoittelija on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yliopiston hakijamarkkinointia, muun muassa digimarkkinointia, hakijatapahtumia sekä sisällöntuotantoa verkkosivuille, someen ja podcasteihin. Teemme myös markkinointia kansainvälisesti – pääset siis käyttämään englantia sisällöntuotannossa. Pääset myös kehittämään opiskelijalähettilästoimintaamme!

 

– Kumppanuustiimin harjoittelija tuottaa alumneille viestintämateriaalia ja erilaisia sisältöjä, tekee yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, auttaa tapahtumamarkkinoinnissa ja -suunnittelussa sekä mentoriohjelman valmistelussa.

 

Arvostamme kaikissa tehtävissä sujuvaa kynää, sosiaalisen median kanavien tuntemusta, englannin kielen taitoa, proaktiivisuutta ja organisointikykyä. Valo- ja videokuvauksen taidot ovat eduksi. Harjoittelijan palkka on 1252 euroa – 1552 euroa/kk riippuen siitä, missä vaiheessa valittavan harjoittelijan opinnot ovat. Harjoittelun tarkka kestoaika voidaan sopia yhdessä.

 

Lähetä ansioluettelolla varustettu hakemuksesi viimeistään 28.1.2022 sähköpostitse osoitteeseen liisa.harjula@jyu.fi

 

Kerro hakemuksessasi, mikä tehtävistä kiinnostaa sinua eniten ja mistä sinulla on kenties jo kokemusta.

 

Lisätietoja työstämme: www.jyu.fi/viestinta

 

Lisätietoa tarvittaessa: Viestintäpäällikkö Liisa Harjula, liisa.harjula@jyu.fi, puh. 040 805 4403