Kasvu Partners etsii nyt kymmenhenkiseen joukkoonsa asiakaslähtöistä ja kehittymisennälkäistä Key Account Manageria tukemaan ja vauhdittamaan yrityksen menestystä.Key Account Managerina vastaat kokonaisvaltaisesti oman salkkusi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä, ja myyt aktiivisesti Kasvu Partnersin palveluita myös uusille asiakkaille. Laaja asiakaskuntasi koostuu suurista ja keskisuurista yrityksistä, joiden kasvua tuemme myyntiprosessien kokonaisvaltaisella kehittämisellä – oivalluksista ja analyyseista aina käytännön jalkautukseen ja myynnin pelikirjoihin. Toivomme sinun olevan asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen henkilö, joka kurkottaa työssään korkealle etsien jatkuvasti mahdollisuuksia kehittymiseen.

Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen
Sijainti: Keilaniementie 1 (4. krs), 02150 Espoo
Haku-DL: 11.4.2022
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä / ajankohta: Mahdollisimman pian, viimeistään toukokuun 2022 aikana.

Myynnin organisaatiomuutoksen suunnannäyttäjä Kasvu Partners etsii nyt kymmenhenkiseen joukkoonsa asiakaslähtöistä ja kehittymisennälkäistä Key Account Manageria tukemaan ja vauhdittamaan yrityksen menestystä. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa tunnistamassa liiketoimintapotentiaalia sekä luomassa aitoa lisäarvoa nykyisille asiakkaille myyntijohtajamme Henrin työparina.

 

Key Account Managerina vastaat kokonaisvaltaisesti oman salkkusi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä, ja myyt aktiivisesti Kasvu Partnersin palveluita myös uusille asiakkaille. Laaja asiakaskuntasi koostuu suurista ja keskisuurista yrityksistä, joiden kasvua tuemme myyntiprosessien kokonaisvaltaisella kehittämisellä – oivalluksista ja analyyseista aina käytännön jalkautukseen ja myynnin pelikirjoihin.  Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluukin asiakkaiden tarpeiden aktiivinen kartoittaminen herkällä korvalla, tuotteiden ja palveluiden esitteleminen asiakkaille sekä asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivien ratkaisujen suunnittelu yhdessä Kasvu Partnersin asiantuntijoiden kanssa.

 

Toivomme sinun olevan asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen henkilö, joka kurkottaa työssään korkealle etsien jatkuvasti mahdollisuuksia kehittymiseen. Työskentely uraauurtavassa, Suomen markkinalla täysin uniikkia palvelua tarjoavassa kasvuyrityksessä  antaa sinulle loistavat mahdollisuudet ottaa vastuuta ja kasvaa ammatillisesti monipuolisissa tehtävissä tiiviin tiimin tukemana. Se edellyttää myös luovaa ja proaktiivista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä sujahtaa asiakkaan liiketoimintaympäristöön pelisilmää käyttäen. Päivittäisessä työssään  Kasvu Partnersin tiimi luottaa sinnikkyyteen, huumoriin ja yhdessä tekemisen voimaan, ja näitä ominaisuuksia toivomme myös sinulta.

 

Kasvu Partners tarjoaa sinulle:

 • Nopeatempoisen ja merkityksellisen työn sekä ainutlaatuisen tuotteen, jolle ei ole kilpailijaa Suomen markkinalla

 • Innostavan ja matalahierarkkisen työympäristön sekä erittäin motivoituneen tiimin, jossa menestystä juhlitaan yhdessä ja isosti

 • Rennon, positiivisen ja kannustavan työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä

 • Kattavat työterveyshuollon palvelut ja muut työsuhde-edut (esim. lounasetu, puhelinetu)

 • Aktiivisuuteen ja ammatilliseen kehitykseen perustuvan palkkamallin ilman palkkakattoa (pohja + provisio)

 • Joustavat työskentelykäytännöt, kuten liukuva työaika, ja etätyömahdollisuus

 

Kasvu Partners odottaa sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, myyntiprosessien laadukkaasta läpiviennistä ja uusasiakashankinnasta sekä asiakaslähtöisestä  asiakkuuksien kehittämisestä

 • Relevanttia koulutustaustaa sekä kokonaisvaltaista liiketoiminnan ja myyntiprosessien ymmärrystä

 • Itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta sekä aitoa halua itsensä jatkuvaan kehittämiseen

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sujahtaa erilaisiin tilanteisiin luontevasti

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi Kasvu Partners katsoo eduksi:

 • Aiempi työkokemus johdon konsultoinnin ja organisaatiomuutosten parista

 • Kokemus CRM-järjestelmistä

Olisiko tässä sinulle sopivat saappaat? Jos vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 11.4.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/123940/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Kasvu Partnersista voit lukea lisää osoitteessa: https://kasvupartners.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Niina Palm (puh. 041 703 1324, niina.palm(at)atalent.fi).

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Kasvu Partnersin palvelukseen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

MIKÄ IHMEEN ”KASVU PARTNERS”?

Olemme Suomen ensimmäinen myynnin suunnittelutoimisto.

Muotoilemme asiakkaidemme myynnin ja taktisen markkinoinnin työtapoja vastaamaan strategisia tavoitteita. Otamme siis kantaa asiakkaidemme myyntiprosesseihin niin uusmyynnin kuin asiakkuuksien kasvattamisen osalta. Päivitämme nykyisiä työtapoja, dokumentoimme uuden toimintamallin ja juurrutamme uudet rutiinit myyjien sekä johdon arkeen.

Ajattelumme lähtee siitä, että myyntiä tekevät ihmiset ovat keskimäärin aivan tavallisia ihmisiä. Ja tavallisuuteen kuuluu se, että joskus myyntityö vain luistaa, mutta toisinaan taas ei. Siksi suunnittelemme asiakkaillemme sellaisia myyntikokonaisuuksia, jotka kestävät myyjästä ja päivästä riippumatta.

Toisin sanoen: Rakennamme tavallisista ihmisistä voittavia joukkueita.