Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja päästä mukaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin asiakasprojekteihin tekemään mitattavia tuloksia?

Mavenfirst on complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo. Autamme complex sale -ympäristössä toimivia keskisuuria ja suuria teollisuus-, IT- ja asiantuntijaorganisaatioita tekemään markkinoinnin avulla liiketoiminnallisesti merkittäviä tuloksia ja näyttämään markkinoinnin vaikutuksen toteen.

Etsimme nyt joukkoomme markkinoinnin asiantuntijaa, joka on innostunut tuloksellisesta markkinoinnista ja haluaa toteuttaa onnistuneita kampanjakokonaisuuksia Suomen kiinnostavimmille B2B-yrityksille. Markkinoinnin asiantuntijana toimit osana tiimiämme asiakkaidemme markkinoinnin kehitysprojektien suunnittelussa, jalkauttamisessa ja toteuttamisessa. Tyypillisesti autamme asiakasta liidien generoinnissa, tunnettuuden kasvattamisessa ja account based -markkinoinnissa.

Tehtävässä tulet vastaamaan kampanjatoteutuksista asiakkaillemme. Kampanjakokonaisuus voi koostua esimerkiksi kampanjan sisällöntuotannosta, laskeutumissivuista, sähköpostikampanjasta ja mainonnasta – tulosten seurantaa ja analysointia unohtamatta. Toimit asiakasprojekteissa yhteistyössä kokeneiden konsulttiemme kanssa ja osaamisesi kartuessa saat entistä enemmän vastuuta myös suunnittelusta.

 

Minkälaista osaamista haemme?

Odotamme, että olet innostunut B2B-markkinoinnista ja haluat kehittää osaamistasi jatkuvasti. Onnistut meillä, kun olet oma-aloitteinen, tuloksellinen ja huolellinen. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä, saat asioita aikaan ja osaat organisoida työskentelyäsi. Lisäksi sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksi.

Katsomme eduksesi aikaisemman markkinoinnin kokemuksen ja perehdytystä voidaan räätälöidä taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu kehittyä.

 

Sinulla voi olla markkinoinnin kokemusta esimerkiksi:

  • B2B-markkinoinnin parissa työskentelystä,
  • digitaalisen markkinoinnin työkaluista (mm. Google Analytics, Google Ads, HubSpot, sosiaalisen median mainostyökalut),
  • inbound- ja sisältömarkkinoinnista,
  • myyntiä tukevasta markkinoinnista ja complex sale -ympäristöstä, kuten IT-, teollisuus- ja asiantuntijapalveluiden myynnistä.

 

Olitpa sitten kokenut markkinoinnin osaaja tai hetken markkinoinnin parissa työskennellyt innokas oppija, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Tärkeintä on, että olet valmis haastamaan itseäsi mielenkiintoisissa projekteissa ja sinulla on aito halu kehittää osaamistasi B2B-markkinoinnin huippuasiantuntijoiden joukossa.

 

Liity joukkoomme

Meillä pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Haluamme, että kehittymisesi on jatkuvaa. Panostamme henkilökohtaiseen perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen. Kehittymisesi ei jää paikoilleen, sillä kiinnostavat projektimme tarjoavat aina uutta opittavaa. Kehittymisesi ja complex sale -osaamisen kartuttua vastuutasi laajennetaan varmasti, jos sitä haluat ottaa (ja toivotaan, että myös otat).

Haluamme loistaa myös työntekijäkokemuksessa. Työskentelemme vapauden ja vastuun arvon mukaan. Se tarkoittaa, että voit työskennellä joustavasti myös etänä, ja luotamme siihen, että jokainen kantaa vastuunsa asiakkaidemme tuloksista. Meillä on hauskaa yhdessä ja kokoonnumme välillä myös työpäivän jälkeen yhteisen tekemisen merkeissä. Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, kuten työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriedut.

 

Kiinnostuitko?

Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä ja keskustella tehtävän sopivuudesta osaamiseesi ja uratavoitteisiisi. Tiiminvetäjä Annika Tikanojan saat parhaiten kiinni tiistaina 31.5. klo 14–17 tai torstaina 2.6. klo 10–12 numerosta 050 446 0117. Voit myös laittaa tekstiviestin ja tiedustella sopivaa ajankohtaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si Office managerillemme Saijalle saija.kahkonen@mavenfirst.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta haethan tehtävään viimeistään 5.6.2022. Päätökset haastatteluun kutsuttavista pyritään tekemään kesäkuun aikana ja aloitusajankohta on sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

 

Hakuprosessimme:

Hakuprosessi alkaa puhelinhaastattelulla. Puhelinhaastattelun jälkeen kutsumme sinut haastatteluun joko paikan päälle tai etäyhteyksin sekä pääset suorittamaan pari soveltavaa tehtävää. Lisäksi pääset tutustumaan tulevaan tiimiisi ennen työssä aloittamista. Jos sekä sinusta että meistä tuntuu edelleen hyvältä, hoidetaan sopimusasiat kuntoon ja sovitaan aloitusajankohdasta. Lue, millaista meillä on olla töissä: https://www.mavenfirst.com/ura-meilla