Tehtäväsi on kohdata ihmisiä siellä missä he kulloinkin ovat. Kasvokkain, puhelimitse, tai digitaalisia kanavia hyödyntäen. Tarjoat heille rehtiä, raikasta ja railakasta korjaamopalvelua.

Palkkaamme Mekonomenille myyjän. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin palkkaamme useampia myyjiä Keski-Suomen alueelle.

Tiedämme ettei menestyksekäs myyjän ura synny haaveilemalla – mestariksi tullaan tekemällä. Seisomme ylpeästi tulostemme takana, mutta tekemisen edessä olemme nöyriä.

Jos haluat työlle selkeät toimintamallit ja maan parasta valmennusta, tämä saattaa olla sinun työpaikkasi. Monipuolinen myyntityö varaosa- ja korjaamopalveluketjussa ei edellytä kokemusta autoalalta. Myyntiä tehdään kasvokkain asiakasvirroissa, puhelimitse ja digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Työ edellyttää matkustamista Jyväskylä, Keuruu, Lahti, Heinola, Mikkeli alueella.

Jos haluat itse valita hienoja tyyppejä rinnallesi, niin tuo niitä mukanasi. Kasaa bändi ympärillesi ja voitte hakea tätä työtä yhdessä. Jos olette sanojenne mittaisia, palkkaamme teidät kaikki. Voit hakea tietenkin tehtävää myös sooloartistina.

Sinulla on halu myydä, me perehdytämme ja valmennamme sinut.

Aloitus kokoaikaisessa tehtävässä on kesäkuussa. Tehtävässä on tuntipalkka sekä onnistumisten myötä maksettava provisio.

Lisätietoja tehtävästä:
Tuomas Joensuu
Tekemisen Topliner
045 345 9449, arkisin klo 9-15
tuomas@topliner.fi

Lue lisää ja hae täältä.