Nyt olisi oiva tilaisuus kehittää omia ohjaustaitoja ja viettää aikaa omien opiskelijatovereiden kesken! Etsimme ohjaajia vertaismentorointiryhmätoimintaan. Vertaismentorointi voi olla mitä vain opiskelijoiden tarpeista kumpuavaa ja opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelua edistävää toimintaa. Toiminta voi olla esim. opinnäytetöissä tukemista, yhdessä kurssitehtävien tekemistä tai muuten vain tuen tarjoamista opiskeluissa askarruttavissa asioissa. Se voi olla myös kanssaopiskelijoiden hyvinvoinnin edistämistä esim. yhdessä hengailemalla tai ”terapiahetkillä” mieltä kuormittavista asioista. Vertaisohjaajalla on hyvin vapaat kädet oman toimintansa suunnitteluun ja organisointiin.

Ohjaajan ja ohjattavien tulee olla opiskelijoita. Ohjauksesta maksetaan palkkaa 14e/h (+ palkallisia suunnittelutunteja max 10h/ryhmä). Vertaisohjaajan tulee itse järjestää mentorointiryhmä (esim. omien kurssikavereiden keskuudesta). Lähitapaamisiin tarjotaan Semman napostelukassi osallistujille.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä vertaisryhmat2021@jyu.fi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä pikaisesti, sillä vertaisryhmätoimintaa on mahdollista järjestää vain syyslukukauden ajan.