Rudus etsii kesäksi 2022 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin – kenties juuri sinua?

Toimenkuvaasi kuuluvat pääasiassa eri ostoreskontran hoitoon liittyvät tehtävät yhteistyössä ostotiimin kanssa, kuten tilauksellisten ja tilauksettomien ostolaskujen käsittely ja kohdentaminen, laskuvaatimusten tarkistus ja maksumuistutusten selvittely. Ostoreskontranhoitajan monipuoliseen toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös ostoreskontran asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin myös sähköpostitse. Ostoreskontranhoitajana teetkin tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat myös oma-aloitteinen, reipas ja huolellinen ote työhön.

 • Tyyppi: Kesätyö
 • Haettu tausta: 1. vsk. – valmistunut
 • Työaika: 37,5 h/vko
 • Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan toukokuun 2022 alussa
 • Sijainti: Karvaamokuja 2a, 00380 Helsinki
 • Haku-DL: 10.3.2022

Sinun ei tarvitse vielä olla alan kivikova asiantuntija – voit olla joko opintojesi alku- tai lopputaipaleella – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin ja innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kesän keskeisin tavoitteesi onkin paitsi varmistaa, että Ruduksen ostoreskontra rullaa normaalisti lomista riippumatta, myös oppia uutta ostoreskontrasta ja kasvaa taloushallinnon asiantuntijana!

Sinulta odotamme:

 • Relevantteja kaupallisia opintoja (AMK/YO)
 • Aiempaa kokemusta esim. kesätöistä
 • Palveluhenkisyyttä
 • Teknistä näppäryyttä ja Excelin hallintaa
 • Sujuvan suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä

 • Näppituntuman toiminnanohjausjärjestelmiin, esim. SAP

Rudus tarjoaa sinulle paitsi huippukesän myös: 

 • Aidon mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistasi sekä kerryttää käytännön työkokemusta taloushallinnon parissa

 • Työympäristön, jossa näkyvät yksilöä kunnioittavat arvot, joiden mukaan Ruduksessa annetaan avointa ja rehellistä palautetta, edellytetään keskinäistä kunnioitusta ja luottamusta sekä hyväksytään yksilöllisyys ja erilaisuus

 • Joustavat työajat ja modernit tilat työvälineineen hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vielä tällä hetkellä Ruduksella on etätyösuositus, mutta tämän tehtävän osalta ainakin perehdytys tullaan järjestämään osittain toimistolla.

 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent konsultiksi Rudukselle. 

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.3.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/117620/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Ruduksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rudus.fi/. Rudus tarvitsee paljon erilaista osaamista onnistuakseen tehtävässään, joten tutustu myös eri alojen ruduslaisiin – tuotannosta hallintoon – osoitteessa: https://www.rudus.fi/rudus-yrityksena/tyopaikat/tutustu-ruduslaisiin.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaavat operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi). Mikaelan tavoitat parhaiten 25.2. klo 8.30-9.30, 1.3. klo 15-16 ja 8.3. klo 9.30-10.30.

Rudus Oy – ’a CRH Company’ – on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Rudus
on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset, murskausurakointi ja kierrätys. Panostamme erityisesti rakentamisen
laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme – niin yksittäisiä kuluttajia kuin myös yritysasiakkaita – noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 337 miljoonaa euroa. Rudus on kuulunut vuodesta 1999 lähtien maailmanlaajuisesti toiseksi suurinpaan rakennusmateroaalialan konserniin, CRH rakennusmateriaalikonserniin, joka toimii 31 maassa ja se työllistää 85 000 työntekijää noin 3 100 toimipisteessä.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=LKt198YV5AI