Pörssin koronaohjeistus

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilannetta sekä vallitsevia viranomaisten ohjeistuksia ja rajoituksia. Ajantasaiset aluekohtaiset tiedot löydät täältä: THL ja Jyväskylän kaupunki.

Jäsenistömme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja pyrimme toimenpiteillämme estämään koronaviruksen leviämisen, suojelemaan erityisesti riskiryhmiä ja turvaamaan opintojen etenemisen. Tällä hetkellä voimassa ovat seuraavat käytännöt:

 • Toimisto ja Selkkari ovat toistaiseksi suljettuna, kunnes toisin ilmoitetaan. Mikäli sinulla on asiaa näihin liittyen, voit ottaa yhteyttä viestintävastaavaan (Iida, 044 2817289).
 • Ohjeistamme jäseniämme seuraamaan viranomaisten sekä Jyväskylän yliopiston suosituksia ja toimimaan niiden mukaisesti. JYU:n ajantasainen koronaohjeistus löytyy täältä.
 • Pyrimme järjestämään mahdollisimman monipuolisia, vallitsevien suositusten ja rajoitusten mukaisia etä– ja hybriditapahtumia jäsentemme hyvinvoinnin tukemiseksi.

Kun tavallisten tapahtumien järjestäminen on taas turvallista, noudatathan seuraavia ohjeistuksia osallistuessasi tapahtumiin. Muistutamme myös, että tapahtumiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja jokainen osallistuu omalla vastuullaan.

 1. Älä tule paikalle kipeänä – hyviä bileitä on luvassa jatkossakin.
 2. Älä tule paikalle, jos epäilet altistuneesi koronavirukselle tai joku kehen olet ollut kontaktissa, epäilee saaneensa tartunnan.
 3. Pidä huoli hyvästä käsihygieniasta ja käytä kasvomaskia tarvittaessa.
 4. Muista pitää aina mahdollisuuksien mukaan riittävä etäisyys muihin.
 5. Ilmoittaudu jokaiseen tapahtumaan, johon olet tulossa.
 6. Anna jokaiselle mahdollisuus itse määrittää omat rajansa.
 7. Noudata aina viranomaisten ohjeistuksia.
 8. Jos epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on siihen sopivia oireita, hakeudu testiin.

Kiinnitämme entistä enemmän huomiota siihen, keitä missäkin tapahtumissa on ollut paikalla, jotta osaamme mahdollisen altistumisen tapahtuessa olla yhteyksissä oikeisiin henkilöihin. Tämän vuoksi myös kaikkiin ilmaisiin tapahtumiin tulee ilmoittautua tapahtumakohtaisesti ohjeistamallamme tavalla. Tällä pyrimme edistämään tapahtumiin osallistuvien turvallisuutta ja helpottamaan viestintää tilanteen sitä vaatiessa.

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää tai huolta siitä, että olet saattanut altistaa muita koronavirukselle Pörssin tapahtumassa, voit luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestintävastaavan Iidan numeroon 0442817289.

The same information can be found in English here.