Pörssin koronaohjeistus

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilannetta sekä vallitsevia viranomaisten ohjeistuksia ja rajoituksia. Ajantasaiset aluekohtaiset tiedot löydät täältä: THL ja Jyväskylän kaupunki.

Jäsenistömme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja pyrimme toimenpiteillämme estämään koronaviruksen leviämisen, suojelemaan erityisesti riskiryhmiä ja turvaamaan opintojen etenemisen. Tällä hetkellä voimassa ovat seuraavat käytännöt:

  • Ohjeistamme jäseniämme seuraamaan viranomaisten suosituksia ja toimimaan niiden mukaisesti. 
  • Pyrimme tarvittaessa järjestämään mahdollisimman monipuolisia, vallitsevien suositusten ja rajoitusten mukaisia etä– ja hybriditapahtumia jäsentemme hyvinvoinnin tukemiseksi.

Noudatathan seuraavia ohjeistuksia osallistuessasi tapahtumiin. Muistutamme myös, että tapahtumiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja jokainen osallistuu omalla vastuullaan.

  1. Älä tule paikalle kipeänä – hyviä bileitä on luvassa jatkossakin.
  2. Älä tule paikalle, jos epäilet altistuneesi koronavirukselle.
  3. Pidä huoli hyvästä käsihygieniasta ja käytä kasvomaskia tarvittaessa.
  4. Muista pitää aina mahdollisuuksien mukaan riittävä etäisyys muihin, kuin omaan seurueeseen.
  5. Ilmoittaudu jokaiseen tapahtumaan, johon olet tulossa.
  6. Anna jokaiselle mahdollisuus määrittää itse omat rajansa.
  7. Noudata aina viranomaisten ohjeistuksia.
  8. Jos epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on siihen sopivia oireita, tutustu tältä sivulta löytyviin ohjeistuksiin.

Kiinnitämme entistä enemmän huomiota siihen, keitä missäkin tapahtumissa on ollut paikalla, jotta osaamme mahdollisen altistumisen tapahtuessa olla yhteyksissä oikeisiin henkilöihin. Tämän vuoksi myös kaikkiin ilmaisiin tapahtumiin tulee ilmoittautua tapahtumakohtaisesti ohjeistamallamme tavalla. Tällä pyrimme edistämään tapahtumiin osallistuvien turvallisuutta ja helpottamaan viestintää tilanteen sitä vaatiessa.

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää tai huolta siitä, että olet saattanut altistaa muita koronavirukselle Pörssin tapahtumassa, voit luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestintävastaavan Iidan numeroon 0442817289.

The same information can be found in English here.