Etsimme yritysvastuutiimiimme traineita palkalliseen harjoitteluun ensi talveksi ja kevääksi! Harjoittelun kesto on tilanteesta riippuen 4-6 kuukautta ja aloitus joustavasti syksyn aikana, mutta viimeistään tammikuun 2022 alussa.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi avustaminen yritysvastuu- ja ESG-tietojen varmennustehtävissä sekä avustaminen erilaisissa yritysvastuun ja vastuullisen sijoittamisen konsultoinnin projekteissa. Harjoittelun aikana pääset kehittymään osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa ja tutkintosi on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen (esim. tradenomi, KTM, DI).
  • Katsomme eduksi, jos olet aikaisemmissa tehtävissä (työ tai opiskelu) lukenut yritysvastuuraportteja ja/tai tutustunut johonkin seuraavista viitekehyksistä: NFI, GRI, TCFD, GHG Protokolla, EU Taksonomia, UN Global Compact.
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on eduksi.
  • MS Office Excel ja PowerPoint ovat sinulle tuttuja työvälineitä.

Kaikilta traineiltamme odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Arvomme ovat meille tärkeitä, joten etsimme joukkoomme suoraselkäisiä ja välittäviä työkavereita, jotka ovat valmiita haastamaan ajatteluaan ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

 

Haluatko olla yksi meistä?

Toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.10.2021, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Daria Savolainen p. 045 855 7222. Voit soittaa tiistaina 21.9 klo 14-16 tai keskiviikkona 29.9 klo 12-14.

Lisätietoa löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/96439-pwc-suomi-traineita-yritysvastuu/.