Haluatko hypätä rekrytoinnin maailmaan? Etsitkö oman alan työtä osa-aikaisesti opintojen ohelle? Harjoittelujakso aTalentin rekrytointitiimissä voisi sopia juuri sinulle! Lue lisää ja hae viimeistään 18.4.

Tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen 5 kk (15-37,5 h/vko)
Sijainti: Kampin Autotalo, Salomonkatu 17 B, Helsinki
Haku DL: 18.4.2022

Etsimme tiimiimme aTalentille oma-aloitteisia ja joustavia Rekrytointiharjoittelijoita! Viiden kuukauden palkallisen harjoittelun aikana autat rekrytointitiimiämme varmistamaan, että uusia osaajia etsivät työnantajat ja tehtäviin soveltuvimmat työnhakijat kohtaavat toisensa, sekä huolehdit erinomaisesta hakijakokemuksesta. Harjoittelujakso on ainutlaatuinen mahdollisuus kerryttää kokemusta rekrytointialasta sekä seurata lähietäisyydeltä kasvuyrityksen toimintaa.

Pääasialliset tehtävät harjoittelujaksolla liittyvät työpaikkailmoitusten julkaisuun, hakujen markkinointiin työnhakijoille ja laadukkaaseen hakijaviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääset myös osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja hakemuksien läpikäyntiin. Mikäli osallistumme harjoittelujakson aikana rekrytointitapahtumiin, voit olla mukana edustamassa aTalentia. Lisäksi sinulla saattaa olla vastuullasi joitakin toimiston yleisiin asioihin liittyviä koordinointitehtäviä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävissä alkuun pääsemiseksi, minkä lisäksi tiimiläiset sekä tiiminvetäjä ovat tukenasi koko harjoittelujakson ajan.

Meillä aTalentilla työskentely on joustavaa ja itsenäistä, joten pystyt yhdistämään työn opintojen oheen. Tehdessämme rekrytointia asiakkaidemme toimeksiannoista, rekrytointiprosessien nopeasti muuttuvat aikataulut vaativat kuitenkin meiltä myös joustavuutta. Parhaiten harjoittelu sopii, jos pystyt työskentelemään useampana päivänä viikosta joitakin tunteja päivässä. Viikoittainen työaika on 15-37,5h ja vaihtelee ajankohtaisten rekrytointiprojektien määrän mukaan. Teemme hyvin joustavasti töitä sekä toimistolla että etätöinä. Toivottu ajankohta harjoittelujaksolle on elokuun alusta joulukuun loppuun, kerrothan haun yhteydessä, jos sinulla on jotakin muita toiveita harjoittelun ajoituksen suhteen.

Toivomme sinulta:

  • Intoa ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista sekä kehittyä alan osaajaksi
  • Aktiivista, oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta sekä työtehtäviä että työaikoja kohtaan
  • Päivittäistä organisointikykyä ja taitoa priorisoida tehtäviä
  • Palveluasennetta, sosiaalista rohkeutta sekä hyviä viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi
  • Käynnissä olevia korkeakouluopintoja (yliopisto tai AMK)

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan korkeakoulutettujen ja markkinoilla kysyttyjen ammattilaisten urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla
  • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentilla esihenkilöt ovat tukemassa sinua, kun tarvitset apua ja tsemppiä!
  • Ammattimaisen ja rennon työympäristön, jossa pääset kasvamaan rekrytoinnin ammattilaiseksi: koulutamme omaa henkilöstöämme jatkuvasti
  • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen joustavuuden: emme ajattele “näin on aina tehty”, vaan kehitämme toimintatapojamme entistä paremmiksi
  • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä modernit toimistotilat Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa merinäköaloineen ja välipalatarjoiluineen. Lisäksi toimistolla pääset toisinaan tapaamaan toimistokoiriamme.

 

Haluatko hypätä rekrytoinnin maailmaan aTalentilla? Hae viimeistään 18.4.2022: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/123651/create/. Hakulomakkeella pyydetään lataamaan järjestelmään CV ja vastaamaan kahteen kysymykseen videovastauksilla (max. 2 min / kysymys). Kysymykset koskevat motivaatiotasi, sekä opintojesi nykytilannetta. Lisäksi voit halutessasi kirjoittaa meille hakemuskirjeen, mutta se on vapaaehtoista.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävästä ja tiimistä voit kysyä lisää Talent Acquisition Specialist Laura Sepältä (+358 40 557 9389) seuraavina soittoaikoina: torstaina 31.3 klo 10-11, tiistaina 5.4 klo 10.30-12, tiistaina 12.4 klo 14-15.30.

Haluatko tietää vielä lisää?

aTalentiin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme: https://atalent.fi/toihin-atalentille, minkä lisäksi kannattaa tsekata blogimme sisältöä: https://atalent.fi/blog. Lisäksi voit kurkata meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysyä suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

aTalent on kaupallisiin, insinööri- ja teknologia-alan rooleihin erikoistunut rekrytointiyritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus ja monipuoliset asiakkaat tunnetuimmista startupeista isoihin pörssiyhtiöihin ja pienempiin asiantuntijayrityksiin.

Meille on tärkeää toimia rekrytoinnissa laadukkaasti sekä työnhakijoiden että työnantajien kanssa pitäen samalla huolta siitä, että oma henkilöstömme viihtyy töissä ja toimimme vahvalla eettisellä arvopohjalla. Meitä kuvataan usein lauseella ”fiksua, mutta rentoa!”. Meillä töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu reilusta 50:sta rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.