Taloushallinnon assistenttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista tehtävistä Greenstepin asiakkaiden taloushallinnossa, kirjanpidossa ja verotuksessa. Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana mielenkiintoisten taloushallinnon tehtävien parissa. Tukena ja sparrailuapunasi toimii oman tiimin lisäksi koko Greenstep-perhe.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi/KTM). Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa, mutta toivomme, että uusi tiimiläinen pystyy työskentelemään kokoaikaisesti.
  • Olet järjestelmäorientoitunut. Kokemus Netvisor tai Procountor -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys.
  • Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Henkilönä olet reipas ja innostut uuden oppimisesta. Kykenet kantamaan vastuuta ja haet aktiivisesti sekä itseohjautuvasti ratkaisuja asioihin.
  • Sinulla on aito kiinnostus kasvaa tulevaisuudessa kirjanpidon ammattilaiseksi. Greenstepissä kannustamme asiantuntijoitamme suorittamaan KLT-tutkinnon ja tarjoamme myös sinulle tukea saavuttaa tämä tavoite muutaman vuoden sisällä.
  • Viihdyt nopeatempoisessa työyhteisössä, jossa sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää. Olet nopea oppimaan uutta ja tuot rohkeasti uusia ideoita esiin.

Lue koko työpaikkailmoitus ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta täältä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että uusi tiimiläinen voi aloittaa nopealla aikataululla, vielä marraskuun aikana.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää työpaikasta, voit olla yhteydessä Anetteen (anette.salonen@greenstep.fi).