Etsitkö uusia haasteita tilintarkastuksen parissa tai haluaisitko aloittaa urasi tilintarkastuksen monipuolisten tehtävien parissa? Me etsimme juuri sinua ja tarjoamme vahvan kasvumme ja uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä mahdollisuuksia sekä uraansa aloitteleville tilintarkastajille että kokeneille senioreille ja managereille. Etsimme osaajia muun muassa Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään. Mikäli dynaaminen toimintakenttä, osaavat kollegat ja kansainvälinen ilmapiiri motivoivat sinua, tartu tilaisuuteen! Hae heti tai viimeistään 31.01.2022.

 

Tarjoamamme mahdollisuus

Työskentelet monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa ja olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa, pääset tutustumaan eri toimialoihin ja erikokoisiin yrityksiin ja yhteisöihin. Päivittäisessä työssäsi osallistut osana tiimiä tilintarkastustoimeksiantojen toteuttamiseen ja asiakastapaamisiin. Tehtävänkuva ja vastuualueesi määräytyvät kokemuksesi mukaan.

 

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Aiempi työkokemusta tilintarkastuksen tai taloushallinnon tehtävistä on plussaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • Positiivista asennetta tarttua joustavasti erilaisiin tehtäviin
  • Tiimityöhenkeä!

 

Mitä me tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä mielenkiintoisten ja monipuolisten tarkastustehtävien parissa osana avointa ja kehittymiseen kannustavaa tiimiä. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet viedä omaa asiantuntijuuttasi eteenpäin sinua kiinnostavien osa-alueiden parissa. Työssäsi pääset hyödyntämään uusimpia teknologioita, metodologioita ja tarkastustyökaluja. Pääset haastamaan omaa osaamistasi osana motivoitunutta tiimiämme ja kehittymään urallasi esihenkilöiden tukemana. Tarjoamme sinulle globaalin toimijan tarjoamat työsuhde-edut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Meillä on käytössä myös joustava hybridityöskentelymalli, joka mahdollistaa työskentelyn tilanteeseen sopivasta paikasta.

 

Aloitus tehtävässä on syksyllä tai alkuvuodesta. Olemme aloituksen suhteen joustavia ja se sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Hae tehtävään!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 31/01/2022 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan CV ja hakemuskirjeesi.

 

Linkki hakuun löytyy tästä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Helsinki: Sanna Kytöharju: +358 40 506 3013 / sanna.kytoharju@fi.ey.com

Tampere: Minna Lahtinen: + 358 40 566 8579 / minna.lahtinen@fi.ey.com

Turku: Minna Viinikkala: +358 40 707 8035 / minna.viinikkala@fi.ey.com

Jyväskylä: Kari Leskinen: +358 40 779 3821 / kari.leskinen@fi.ey.com