SYS Audit Oy ja Tilintarkastus Riuttanen Oy muodostavat konsernin, joka tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation Keski-Suomessa, Savossa, pääkaupunkiseudulla sekä Pohjanmaalla. Molemmat yhtiöt ovat meillä työskentelevien tilintarkastajien omistamia tilintarkastusyhteisöjä. Asiakkaina meillä on niin osakeyhtiöitä, osuuskuntia, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä, yhdistyksiä kuin säätiöitäkin lukuisilta eri toimialoilta. Vuositilintarkastuksien lisäksi teemme myös muun muassa yritysjärjestelyitä sekä Due Diligence- ja erityistarkastuksia. Olemme menestyksekkäästi kasvaneet merkittäväksi toimijaksi.

Tilintarkastusyhteisöjemme ykkösprioriteetti on tehdä työtä mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Laadukkaan työn takaamiseksi panostamme jatkuvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin. Osaamisen jakaminen ja kollegan auttaminen ovat organisaatiomme sisällä keskeisimpiä toimintatapoja.

Kasvutarina jatkuu ja etsimme nyt loistavaan porukkaamme mukaan uusia osaajia! Haemme nyt tilintarkastusharjoittelijoita Jyväskylään, Kuopioon ja Helsinkiin. Tutustu tarkemmin avoimiin paikkoihin osoitteessa https://www.sysaudit.fi/rekrytointi/