Haluatko päästä kehittämään osaamistasi tilintarkastusalalla? Haemme Tampereelle tilintarkastuksesta kiinnostuneita tekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen.
Työsuhde voi olla koko- tai osa-aikainen ja kestää arviolta kesäkuun 2023 loppuun. Työsuhteen alkamisajankohta sovittavissa, aloittaa voit loppuvuoden 2022 aikana tai alkuvuonna 2023.
Sinulta toivomme:
– aitoa kiinnostusta tilintarkastusalaa kohtaan
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon opinnoista.
– mahdollisesti aiempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. 
Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut.
Myös esimerkiksi yritysjuridiikan, verotuksen ja rahoituksen opinnot ovat eduksesi.
Traineen roolissa voi kuitenkin erinomaisesti menestyä myös uraansa aloitteleva osaaja.
– Tarkkaa ja analyyttistä työotetta sekä kykyä löytää oma-aloitteisesti ratkaisuja eteen tuleviin haasteisiin
– Sujuvaa englannin kielen taitoa
Me tarjoamme:
– Monipuolisen työnkuvan osana rentoa työyhteisöä, jossa pääset kehittämään taitojasi asiantuntevien kollegoiden tukemana
– kilpailukykyisen palkan: lähtöpalkaksi tarjoamme traineellemme 2600e/kk (37,5h/vk työajalla).
Kokeneempien hakijoiden palkkatoivomukset neuvotellaan erikseen. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun.
– Joustavan hybridimallin työskentelyyn
– työtehtäviä voi suorittaa vaihtelevasti toimistolla ja etänä sitten, kun hallitset tilintarkastuksen perusosaamisen
– mahdollisuuden työllistyä tilanteesi mukaisesti vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujakson jälkeen.
 Tehtävään kuuluu perehdytys, jonka jälkeen pääset tekemään tarkastuksia itsenäisesti kollegoiden tukemana: autamme sinua kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä läpi koko harjoittelujakson ajan, mutta pääset myös alusta asti ottamaan vastuuta kokonaisista tarkastustoimeksiannoista.
Tilintarkastuksia avustavassa roolissa pääset näkemään toimeksiannon kaikki vaiheet alusta asti aina tilintarkastuskertomuksen antamiseen saakka.
Työssäsi tutustut myös laajasti Pirkanmaan talousalueen yrityksiin ja niiden liiketoimintaan ja kommunikoit asiakkaiden kanssa tarkastusten ohessa.
Monipuolisen tehtävänkuvan ansiosta kehität tilintarkastuksen ammattitaitoja, opit ymmärtämään eri toimialojen liiketoimintaa sekä kerrytät kokemusta myös laskentatoimen, verotuksen ja yhtiöoikeuden erityiskysymyksistä.
Meistä: Moore Rewinet Oy on tilintarkastusyhteisö, jolla on toimipisteet Tampereella ja Hämeenlinnassa. Tampereen toimipisteemme sijaitsee aivan ydinkeskustassa, eli kattavat julkiset kulkuyhteydet ovat aivan toimistomme lähettyvillä. Asiakkainamme on pörssiyhtiöitä, rahoituslaitoksia, erikokoisia osakeyhtiöitä, henkilöyhtiöitä, säätiöitä sekä yhdistyksiä.
Asiakkaiden lukumäärä on kaikkiaan yli 2.000. Moore Rewinet Oy on jäsenenä Moore Global -organisaatiossa, jolla on toimintaa runsaassa sadassa maassa ja henkilöstön lukumäärä on noin 30.000.
Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen: miikka.salonen@rewinet.fi.
Haastattelemme ja mahdollisesti rekrytoimme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja voi myös tiedustella Miikka Saloselta, puh. 0408470853.