Toimijat

Useat aktiiviset toimijat mahdollistavat Pörssin monipuolisen toiminnan 

Pörssin toiminnan järjestämisessä tärkeässä osassa toimivat jaostot, tiimit, toimihenkilöt ja aktiivit. He mahdollistavat entistä laadukkaamman ja monipuolisemman tarjonnan kaikille Pörssin jäsenille. Jaostojen ja toimihenkilöpestien kautta avautuu myös enemmän mahdollisuuksia päästä syvemmälle mukaan yhdistyksen toimintaan. Samalla pääset myös itse oppimaan ja kehittymään vuoden aikana.

Vaikka sinulla ei olisikaan pestiä jaostossa tai toimihenkilönä, voit olla mukana Pörssin toiminnassa tekemässä ja järjestämässä. Erilaisista aktiivihommista, tiimikokouksista, pestihauista ja kertaluontoisista tehtävistä ilmoitamme Facebookissa Henkilöstöpörssi-ryhmässä. Käy liittymässä – apukäsille on aina tarvetta!

Pörssi Allstars 2022

Pörssin Allstars koostuu vuosittain valittavista Pörssin toimihenkilöistä. Allstarsiin kuuluvat jaostot, taloustoimija sekä sijoituskerhon vetäjät. Allstars-haku aukeaa loppuvuodesta ja uudet toimihenkilöt aloittavat toiminnan vuoden vaihteessa. Toimikausi kestää yhden kalenterivuoden.

Kopojaosto

Kopojaoston tehtävänä on huolehtia pörssiläisten edunvalvonnasta ja koulutuksen laadusta. Kopojaostoon kuuluu kuusi oppiainevastaavaa. Oppiainevastaavat osallistuvat erilaisten vastuuelimien kokouksiin vieden niihin opiskelijoiden näkökulmaa – Koulutuksen kehitysryhmät, sekä oman opintosuunnan kokoukset kuuluvat oppiainevastaavan arkeen. Jaosto informoi muita opiskelijoita koskevista päätöksistä rakentaen keskustelua niin henkilökunnan kuin opiskelijoiden kanssa. Tämän lisäksi oppiainevastaavat järjestävät myös oman oppiaineen opiskelijoille toimintaa, kuten excursioita ja koulutuspolitiikkaan liittyviä tapahtumia.

Kopojaosto on edunvalvonnan gatekeeper, joka toiminnallaan luo vakautta ja tuo opiskelijoiden ääntä JSBE:n päätöksentekoon. Kopojaostoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse kopo@porssiry.fi.

Suvi Toivanen

Suvi Toivanen

Viestinnän johtaminen

Laura Virtanen

Laura Virtanen

Laskentatoimi

Leo Salonen

Leo Salonen

Markkinointi

Hilma Hintikka

Hilma Hintikka

International Master’s Programmes

Mikaela Saarimäki

Mikaela Saarimäki

Johtaminen

Säde Salonen

Säde Salonen

Taloustiede

Yrityssuhdejaosto

Yrityssuhdejaosto on hallituksen yrityssuhdevastaavien oikea käsi, jonka tehtävänä on huolehtia pörssiläisten eduista yhdessä yrkkien kanssa. Jaosto tekee yhteistyösopimuksia Pörssin perinteiseen rinneriehaan sekä vuosijuhlille, ja vastaa haalarimainoksista sekä Sinisen Pörssin etuohjelmasta. Jaostossa toimiminen mahdollistaa kontaktien luomisen yritysmaailmaan ja antaa oman alan työkokemusta jo opiskeluaikana. Yrityssuhdejaostoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse yrityssuhdejaosto@porssiry.fi

Karoliina Kallio

Karoliina Kallio

Antti Laurila

Antti Laurila

Hilda Hämäläinen

Hilda Hämäläinen

Urho Lensu

Urho Lensu

Tapahtumajaosto

Tapahtumajaoston tehtävänä on auttaa tapahtumavastaavia Pörssin tapahtumien organisoinnissa ja toteuttamisessa. Jaoston vastuulle kuuluu erityisesti sitsien ja lipunmyyntien järjestäminen, fuksiracen järjestäminen sekä fuksiaisten suunnittelu. Jaoston jäsenet pääsevät paitsi kehittämään nykyisiä, myös luomaan uusia tapahtumakonsepteja. Tapahtumajaostoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tapahtumajaosto@porssiry.fi.

Vilma Varis

Vilma Varis

Matias Winter

Matias Winter

Pinja Karppinen

Pinja Karppinen

Tara Raivio

Tara Raivio

Amanda Rekonen

Amanda Rekonen

Sopojaosto

Sopojaosto toimii yhteistyössä sosiaalipoliittisen vastaavan kanssa toteuttaen Pörssille huikeita kokemuksia hyvinvoinnin, liikunnan, ympäristöasioiden ja kansainvälisyyden parissa. Rutiininomaisiin tehtäviin kuuluu viikoittaisten vakiovuorojen suunnittelu ja pyörittäminen, jossa on tärkeää huolehtia salien varauksista, varusteiden kunnosta sekä vuoroista tiedottamisesta näiden lisäksi sopojaosto järjestää viikottain erilaisia tapahtumia hyvinvointiin, kansainvälisyyteen ja ympäristöön liittyen. Sopojaosto järjestää myös mitä monipuolisempia liikuntakokeiluja ja ideoivat sekä toteuttaa sopon avustuksella liikuntapainotteisia excuja sekä hyvinvointitapahtumia. Sopojaostoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse sopojaosto@porssiry.fi.

Iida Alenius

Iida Alenius

kansainvälinen vastaava international@porssiry.fi

Saara Nieminen

Saara Nieminen

ympäristö- ja hyvinvointivastaava ymparisto@porssiry.fi

Jasmin Niiranen

Jasmin Niiranen

liikuntavastaava

Eino Laine

Eino Laine

liikuntavastaava

Mediajaosto

Mediajaosto toimii erityisesti päätoimittajan ja viestintävastaavan apuna. Jaostolaisten tehtäviin kuuluvat valokuvaaminen, grafiikoiden ja bannerien tekeminen sekä sisällön tuottaminen Pörssin sosiaalisen median kanaviin ja blogiin. Yhdessä toistensa kanssa jaosto toteuttaa myös erilaisia markkinointikampanjoita. Mediajaostoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse pestikohtaisesti.

Iina Tukia

Iina Tukia

graafikko@porssiry.fi

Serafina Skyttä

Serafina Skyttä

graafikko@porssiry.fi

Asta Korpiala

Asta Korpiala

valokuvaaja@porssiry.fi

Ilari Krapi

Ilari Krapi

valokuvaaja@porssiry.fi

Aada Ypyä

Aada Ypyä

sisallontuottaja@porssiry.fi

Aino Lähdekorpi

Aino Lähdekorpi

sisallontuottaja@porssiry.fi

Eveliina Muukkonen

Eveliina Muukkonen

www@porssiry.fi

Dita Palomäki

Dita Palomäki

valokuvaaja@porssiry.fi

Taloustoimija

Taloustoimija avustaa talousvastaavaa Pörssin talouden hoidossa muun muassa budjetoinnin, myyntilaskutuksen ja kirjanpidon parissa. Taloustoimija saa käytännönläheistä kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mistä on hyötyä tulevaisuudessa niin opinnoissa kuin työelämässäkin.

Ville Viitala

Ville Viitala

Sijoituskerhon vetäjät

Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, vaurastumisesta tai yhdessäolosta samanhenkisten ihmisten seurassa, sijoituskerhon toiminta on tehty juuri sinulle. Sijoituskerhossa ei ole väliä oletko kokenut pörssihai suurella salkulla vai pelkästään sijoittamisesta kiinnostunut pörssiläinen. Jokaiselle löytyy kiinnostavia aiheita. Lue lisää sijoituskerhosta ja heidän toiminnastaan täältä. Sijoituskerhoon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse sijoituskerho@porssiry.fi.

Sijoituskerho toimii yhteistyössä Inderesin kanssa.

Masi Virta

Masi Virta

Olivia Miettunen

Olivia Miettunen

Tiimit ja kerhot 2022

Allstarsin lisäksi Pörssin toiminnassa ovat vahvasti mukana tiimit ja kerhot, jotka ovat matalamman kynnyksen mahdollisuuksia osallistua toiminnan järjestämiseen. Tiimit ja kerhot toimivat itsenäisemmin, mutta saavat tukea Pörssin hallitukselta. Tiimihaku avautuu joka kevät, kun taas kerhot hakevat uusia toimijoita oman tarpeensa mukaan. Tuntuuko sinusta, että sinulla olisi idea uuden kerhon perustamisesta Pörssille? Olethan yhteydessä hallitukseen!

Kauppakadun Appron projektitiimi

 Kapprotiimiin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@kauppakadunappro.com. Lisätietoja kauppakadun approjen nettisivuilta.

Roni Ihamäki Projektipäällikkö

Roni Ihamäki Projektipäällikkö

projektipaallikko@kauppakadunappro.com

Nora Almari

Nora Almari

info@kauppakadunappro.com

Salla Suomalainen

Salla Suomalainen

markkinointi@kauppakadunappro.com

Aapo Salmela

Aapo Salmela

ravintola@kauppakadunappro.com

Elena Lokio

Elena Lokio

yritys@kauppakadunappro.com

Serafina Skyttä

Serafina Skyttä

lahtopaikka@kauppakadunappro.com

Firmamessutiimi

Firmamessutiimi on vastuussa tammikuussa 2021 järjestettävistä ura- ja rekrytointimessuista eli Firmamessuista. Tiimin vastuualueena on organisoida koko tapahtuma alusta loppuun. Firmamessutiimin tehtäviin kuuluvat mm. tapahtuman käytännön järjestelyjen suunnitelu ja toteutus, yhteistyöyritysten kontaktoiti, messupaikkojen myynti, markkinointi sekä budjetointi. Lisätietoja löydät täältä. Firmamessutiimiin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse firmamessut@porssiry.fi.

Albert Komanius

Albert Komanius

Anna Saarinen

Anna Saarinen

Milja Rantala

Milja Rantala

Miska Muhonen

Miska Muhonen

JSBE:n sometiimi

JSBE:n markkinointitiimi vastaa uusien hakijoiden houkuttelusta Jyväskylän kauppakorkeakouluun, erityisesti JSBE:n oman Instagram-tilin kautta. Tiimi myös tuottaa ajankohtaista sisältöä ja tiedottaa erinäisistä aiheista kauppiksen somessa. Tiimi näkyy ja kuuluu sosiaalisessa mediassa, Instagramissa (Jyu_jsbe) ja Facebookissa nimellä JSBE Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu.

Ninni Koivunen

Ninni Koivunen

Annika Hepola

Annika Hepola

Hanna Isoaho

Hanna Isoaho

Milja Rantala

Milja Rantala

Pörssin toimitus

Pörssin toimitus on kaikille pörssiläisille avoin tiimi, joka vastaa ideoinnista ja sisällöntuotannosta Pörssin eri viestintäkanaviin. Tiimin kokouksissa ovat mukana Pörssin päätoimittaja ja sisällöntuottajat, mutta mukaan pääsee kuka tahansa kirjoittamaan Pörssikurssia, ideoimaan blogia sekä suunnittelemaan sosiaalisen median sisältöjä. Tiimin kokouksista ja muista projekteista kuulet liittymällä Facebookissa Pörssin toimitus-ryhmään.

Tiedekuntaneuvosto

Tiedekuntaneuvostoon kuuluu 3 varsinaista opiskelijajäsentä ja heidän varajäsenensä. Opiskelijat toimivat tiedekuntaneuvostossa hallinnon opiskelijaedustajina eli hallopedeinä. Opiskelijoiden lisäksi tiedekuntaneuvostoon kuuluu professoreja sekä muuhun opetus- ja tutkimushenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä. Tiedekuntaneuvosto ohjaa monipuolisesti tiedekunnan toimintaa. Sen tehtäviin kuuluu esimerkiksi tiedekunnan talouden ohjaaminen, koulutuksen kehittäminen sekä opetussuunnitelman hyväksyminen. Tiedekuntaneuvosto käyttää korkeinta päätösvaltaa tiedekunnassa.

Kalle Saarelma

Kalle Saarelma

Aija Hokkanen

Aija Hokkanen

Rasmus Alasentie

Rasmus Alasentie

PörSki

Vuonna 2011 perustettu Pörssin laskukausi on keväästä 2019 alkeaen PörSki! PörSkin missio on edistää pörssiläisten laskettelu ja afterski -kulttuuria järjestämällä erilaisia lasketteluaiheisia tapahtumia lukuvuoden aikana. Laskitpa sitten suksilla, laudalla tai liukurilla, alppikotkasta vasta-alkajaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tärkeintä on kuitenkin rento meininki ja hauskanpito.

Toimintamme perustana on palvella jäseniämme, joten uusia ideoita kuullaan mieluusti. Lue lisää toiminnastamme täältä, kysy lisää PörSkin tiimiläisiltä tai ota yhteyttä porski@porssiry.fi.

Tara Karihtala

Tara Karihtala

Roope Anttila

Roope Anttila

Peppi Päiviö

Peppi Päiviö

Roope Heino

Roope Heino

Tatu Ikonen

Tatu Ikonen

Antti Laurila

Antti Laurila

Minja Vallioniemi

Minja Vallioniemi

Emma Laine

Emma Laine

PörSail

Vuonna 2020 perustettiin Pörssin purjehduskerho PörSail. Kerhon tarkoituksena on tutustuttaa pörssiläisiä purjehduksen saloihin muun muassa erilaisten tapahtumien ja unohtumattomien reissujen muodossa. Luvassa on muun muassa purjehduskursseja sekä matkoja niin meidän omalle järvelle, kuin myös suotuisammille leveyspiireille Välimerelle

Kaikki pörssiläiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta purjehtimisesta!

Lisätietoa: Facebook @Pörsail ja Instagram @porsailclub

Jenna Tulonen

Jenna Tulonen

Eevi Leppänen

Eevi Leppänen

Lauri Virtanen

Lauri Virtanen

Maija Vanha-aho

Maija Vanha-aho

Hanna Isoaho

Hanna Isoaho

Pörssin Alarauta

Pörssin Alarauta on Pörssin frisbeegolf-kerho, joka perustettiin vuonna 2020. Lisää infoa kerhon toiminnasta löydät Facebook-ryhmästä täältä: Pörssin Alarauta (PAR) tai Instagramista @porssinalarauta.

Elias Tervo

Elias Tervo

Rasmus Saarela

Rasmus Saarela

Oskari Andersson

Oskari Andersson

Alvar Dürr

Alvar Dürr

Eemeli Kärkkäinen

Eemeli Kärkkäinen