Haluaisitko päästä syventämään osaamistasi autoalalla ja oppimaan lisää teknologioista kuluttajalähtöisesti? Toyota Auto Finland hakee nyt oma-aloitteista ja analyyttista tuotemarkkinoinnin traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen kevääseen 2024 asti Vantaan toimipisteelle. Tuotemarkkinoinnin traineena työskentelet nimettyjen automallien parissa vastaten emoyhtiöltä tulevien tuotestrategioiden jalkauttamisesta Suomeen. Tässä roolissa pääset aidosti käsiksi tuotemarkkinoinnin monipuolisiin tehtäviin maailman arvokkaimman autobrändin ja suurimman autonvalmistajan parissa. Lue lisää ja hae heti, kuitenkin viimeistään 3.4.! https://atalent.fi/open-position/toyota-auto-finland-tuotemarkkinoinnin-trainee-122013

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen
Sijainti: Vantaa
Haku-DL: 3.4.2022

Toyota Auto Finland hakee nyt oma-aloitteista ja analyyttista tuotemarkkinoinnin traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen kevääseen 2024 asti.

Tuotemarkkinoinnin traineena työskentelet nimettyjen automallien parissa vastaten emoyhtiöltä tulevien tuotestrategioiden jalkauttamisesta Suomeen. Pääset tekemään monipuolisesti kaikkia tuotemarkkinoinnin tehtäviä:

 • hinnoittelu ja kannattavuuslaskelmat

 • markkinatutkimusten ja kilpailijavertailujen tekeminen

 • kampanjasuunnittelu

 • markkinointitiimin ja/tai mainostoimiston briiffaukset

 • myynnin tukimateriaalien tarkistus tuoteominaisuuksien osalta

 • jälleenmyyjien koulutus ja myynnin tuki

 • lanseerauksien koordinointi ja aikataulut

 

Lisäksi vastaat Toyotan automallien omistajien käsikirjojen sekä autoesitteiden koordinoinnista aikataulutuksen ja logistiikan osalta ja  osallistut jälleenmyyntiverkoston suunnitteluun.

Tulet työskentelemään osana 5 hengen tuotemarkkinoinnin tiimiä mutta teet yhteistyötä myös muiden tiimien kanssa saaden käsitystä laajemmin organisaation toiminnasta. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Suomen Toyota-jälleenmyyjäverkoston ja Toyotan Euroopan pääkonttorin kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet korkeakouluopintojesi loppusuoralla ja kiinnostunut tuotemarkkinoinnista. Haluat päästä oppimaan autoalasta ja ymmärtää teknologioita kuluttajalähtöisesti. Toyotalla on matala hierarkia ja jokaisen työntekijän toivotaan tuovan rohkeasti esille omat ideansa. Työskentelet aluksi kokeneempien kollegoiden kanssa ja Trainee-jakson edetessä pääset ottamaan laajemmin itsenäistä vastuuta, joten odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja analyyttinen ongelmanratkaisija, jolla pysyy kokonaisuudet hallussa.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.3.2024 asti ja toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä kevään aikana. Trainee-jakson aikana pääset oppimaan laajasti Toyotan organisaatiosta, ja Toyota toivookin voivansa tarjota työmahdollisuuksia sinulle myös määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävä on kokoaikainen, mutta työajasta voidaan keskustella tapauskohtaisesti, jotta aikaa jää myös opintojen loppuun saattamiselle. Tehtävässä on mahdollista tehdä joustavasti etätöitä.

Hakijalta odotetaan: 

 • Loppusuoralla olevia soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. markkinointi tai laskentatoimi

 • Aiempaa työkokemusta ja oppeja yritysympäristöstä sekä projektien parissa työskentelystä

 • Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hallinnoida laajoja kokonaisuuksia

 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista

 • Kykyä tehdä yhteistyötä sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen taito

 • Aikaisempi kokemus autoalalta

Toyota tarjoaa: 

 • Mahdollisuuden tutustua autoalaan maailman arvokkaimman autobrändin ja suurimman autonvalmistajan parissa globaalissa ja vakavaraisessa yrityksessä.

 • Oppimis- ja kehitysmyönteisen kulttuurin, jossa kaikkien mielipiteitä arvostetaan ja jokainen pääsee kehittämään toimintaa sekä haastamaan totuttuja toimintatapoja.

 • Hyvän perehdytyksen ja osaavien kollegoiden tuen – yhdessä tekeminen ja työssäoppiminen kuuluvat Toyotan arvoihin, joten yksin ei tarvitse pärjätä.

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, jotka kehittävät osaamistasi laaja-alaisesti tuotemarkkinoinnin osalta.

 • Hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyörä sekä ostoetuja Toyotan tuotteisiin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä hakukirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.4.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/122013/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Toyotasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.toyota.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen(+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten tiistaina 29.3. klo 16-17.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Toyotan palvelukseen.

Toyota on maailman arvokkain autobrändi ja maailman suurin autonvalmistaja. Vuonna 2020 Toyota Motor Corporationin valmistamia autoja myytiin yli 9,5 miljoonaa kappaletta kaikilla viidellä mantereella, yli 170 eri maassa. Toyota Auto Finland Oy on Toyotan markkinointi- ja myyntiyhtiö Suomessa, yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Toyota Auto Finland Oy työllistää suoraan noin 70 henkilöä, ja Toyota-asiakkaita palvelee 57 täyden palvelun autotaloa ja 27 valtuutettua korjaamoa. Työnantajana Toyota uskoo jatkuvaan kehittämiseen.