Etsimme opiskelijoita työharjoitteluun LähiTapiolaan

LähiTapiola Keski-Suomi etsimme opiskelijoita opiskeluihin sisältyvään 6 kuukauden mittaiseen työharjoitteluun asiakaspalvelutehtäviin. Harjoittelu alkaa elo-syyskuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelupaikka sijaitsee Jyväskylän keskustassa uudessa Reimarin kiinteistössä.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta, erilaiset toimiston rutiinitehtävät sekä juoksevien asioiden hoitaminen. Harjoittelijalta edellytetään täsmällisyyttä, positiivista asennetta ja hyvää paineensietokykyä. Oma-aloitteisuus hoitaa asioita itsenäisesti on tässä tehtävässä tärkeää.

Harjoittelu kestää puoli vuotta ja siihen sisältyy pari viikkoa perehdytystä nykyisten harjoittelijoiden kanssa, jonka jälkeen työ on itsenäisempää henkilöstön tuella ja opastuksella. Harjoittelija saa kuukausittain 500 euron palkan ja sen lisäksi tarjoamme myös lounasedun. Henkilökunnan käytössä on myös oma kuntosali ja hyvinvointivalmentajan palvelut.

Tarjoamme loistavan tilaisuuden kartuttaa työkokemusta finanssialalla monipuolisesti erilaisissa asiakaspalvelun tehtävissä mukavan rennossa työyhteisössä.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa henkilöstöpäällikkö Riitta Ärling (040 578 7154).

Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 21.8.2022. Käymme hakemuksia läpi myös hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linkki hakulomakkeelle: https://emp.jobylon.com/jobs/135326-lahitapiola-keski-suomi-opiskelijaharjoittelijoita-vakuutusalalle/