Sykkiikö sydämesi viestinnälle ja markkinoinnille? Kiinnostaisiko sinua ottaa seuraava askeleesi kansainvälisessä toimintaympäristössä huipputiimin tukemana? 

Havator etsii nyt kasvavaan joukkoonsa viestintä- ja markkinointikoordinaattoria. Tässä roolissa pääset vastaamaan erityisesti Havatorin sisäisestä viestinnästä ja tukemaan sisäisiä sidosryhmiä monipuolisissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Työpäiväsi pitävät sisällään esimerkiksi muutosviestintää, uutiskirjeiden laatimista, mediaseurantaa, tai vaikkapa sisäiseen viestintään liittyvien käytänteiden kouluttamista ja läpikäymistä henkilöstön kanssa. Näkemyksesi on meille arvokasta, joten sinulla on myös mahdollisuus osallistua viestinnän ja markkinoinnin jatkuvaan kehittämiseen. Markkinoinnin saralta työpöydältäsi saattaa löytyä monipuolisesti muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotantoa, kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta sekä tulosten raportointia.

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen
Sijainti: Juvantasku 6, 02920 Espoo Haku-DL: Torstai 2.6.2022

Havator etsii nyt kasvavaan joukkoonsa viestintä- ja markkinointikoordinaattoria, aisapariksi markkinointi- ja viestintäpäällikkö Lealle. Tässä roolissa pääset vastaamaan erityisesti Havatorin sisäisestä viestinnästä ja tukemaan sisäisiä sidosryhmiä monipuolisissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Kyseessä on osittain uusi rooli, joten sen vastuualueita sekä työtehtävien välisiä  painotuksia voidaan tarvittaessa mukauttaa oman osaamisesi perusteella.

Viestintä- ja markkinointikoordinaattorina työpäiväsi voivat pitää sisällään esimerkiksi muutosviestintää, uutiskirjeiden laatimista, mediaseurantaa, tai vaikkapa sisäiseen viestintään liittyvien käytänteiden kouluttamista ja läpikäymistä henkilöstön kanssa. Käytössämme on SharePoint pohjainen intra, joten sen osaamisesta on sinulla tässä hyötyä. Lisäksi pääset kirjoittamaan artikkeleita, pressitiedotteita ja blogitekstejä, eli tuottamaan mitä monipuolisempaa sisältöä vaihteleville kohderyhmille, sisäisesti ja ulkoisesti, asiantuntevia kollegoitasi hyödyntäen. Näkemyksesi on meille arvokasta, joten sinulla on myös mahdollisuus osallistua viestinnän ja markkinoinnin jatkuvaan kehittämiseen.

Markkinoinnin saralta työpöydältäsi saattaa löytyä monipuolisesti muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotantoa, kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta sekä tulosten raportointia. Arvostamme Adoben työkalujen ja Canvan hallintaa, joiden käyttö tulee olemaan tärkeässä roolissa työnkuvaasi. Pääset halutessasi sukeltamaan myös HR-teemoihin kuten työnantajamielikuvan kehittämiseen ja rekrytointeihin, esim. työpaikkailmoitusten laatimisen kautta. Teet aktiivisesti yhteistyötä myös Ruotsin kollegojen ja viestinnän kanssa, joten hyvä ruotsin kielen taito on ehdoton valttikortti.

Toivomme, että monipuolinen arki erilaisten viestinnän ja markkinoinnin tehtävien parissa on lähellä sydäntäsi ja olet innokas oppimaan uutta. Tässä tehtävässä sinua ei jätetä yksin, vaan pääset kehittämään taitojasi hallitusti kattavan perehdytyksen aikana ja sen jälkeen, Lean ja muiden ammattitaitoisten kollegoiden tukemana.

 

Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta viestinnän työtehtävistä. Nautit erilaisten tekstien tuottamisesta ja oivallat nopeasti eri kohderyhmien tarpeet ja odotukset.

 • Projektinhallinnan taitoja ja ratkaisukeskeistä asennetta.

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja rohkeaa otetta työhön.

 • Kekseliästä ja luovaa ajattelua, mutta et kaihda myöskään rutiininomaista tekemistä.

 • Seuraavien työkalujen hallintaa: SharePoint, OneDrive, MS Office (erityisesti PPT ja Excel), Adobe ja Canva.

 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa ja vähintään hyvää ruotsin kielen taitoa, kirjallisesti ja suullisesti. Kollegoilta saat tarvittaessa tukea ruotsinkielisten tekstien oikolukemiseen

 

Katsomme eduksi:

 • Kuvankäsittely- ja videoeditoinnin taidot

 • WordPress-osaamisen ja kokemuksen hakukoneoptimoinnista

 • Kokemuksen sosiaalisen median markkinoinnista sekä Facebook Business Managerin, LinkedInin ja Twitterin käytöstä

 • Kokemuksen uutiskirjetyökaluista

 • Kiinnostuksen Havatorin toimialaa kohtaan sekä aikaisemman kokemuksen pohjoismaisesta yhteistyöstä

 

Havator tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän sekä monipuolisen tehtävänkuvan, jonka painotuksia voidaan muokata oman osaamisesi mukaan

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimialaan, oma aktiivisuutesi on ainoa raja oppimiselle

 • Kannustavan ja innostuneen työyhteisön sekä avoimen ilmapiirin, jossa jokaisen mielipide otetaan huomioon yhteistyön kehittämiseksi

 • Organisaation, joka kannustaa oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Etuihin kuuluu mm. kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus, hyvinvointiturva sekä liikunta- ja kulttuurisetelit

 

Toivomme, että olet valmis lähityöskentelyyn Espoon toimistolla. Havator tarjoaa mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään torstaina 2.6.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/133706/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Havatorista voit lukea lisää osoitteessa: http://havator.fi. Tässä linkki hakuilmoitukseen: https://atalent.fi/open-position/havator-viestinta-ja-markkinointikoordinaattori-133706. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Havatorin palvelukseen.

Havator on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Havatorin tiimi suunnittelee ja toteuttaa työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset tai raskassiirrot, yksikään haaste ei ole liian pieni tai suuri. – Havator nostaa kaiken! Havatorin vahvuus nostopalvelujen toimittajana perustuu kokeneeseen ja osaavaan henkilöstöön, suunnitteluosaamiseen sekä monipuoliseen ja moderniin kalustoon. Havatorin asiakkaat suosittelevat yritystä mielellään: suositteluindeksi (NPS) on erittäin korkealla 67 pisteen tasolla. Lue lisää osoitteesta: https://havator.fi/.