Haaveiletko urasta kansainvälisen kaupan parissa? Onko kiikarissa uusi työpaikka markkinoinnin, myynnin tai viennin kentältä? Oletko valmis kehittämään omaa osaamistasi? Vientivirittämö -RekryKoulutus on rakennettu sinulle, joka etsit uutta uraa sekä työnantajaa markkinoinnin tai myynnin kentällä ja haluat kehittyä tulevaisuuden osaajaksi.

Vientivirittämön kautta useampi kasvuyritys etsii tiimiinsä lisäkäsiä ja uutta osaamista markkinoinnin, myynnin ja viennin tehtäviin ympäri Suomen. Avoimia paikkoja on tarjolla jo kokeneemmille markkinoinnin ja myynnin konkareille, mutta myös vastavalmistuneille tai alanvaihtajille.

Yrityksiä on mukana ympäri Suomen – Keski-Suomesta, Etelä-Savosta, Pohjois-Karjalasta, Pohjois-Pohjanmaalta, Etelä-Pohjanmaalta, Lapista sekä Kainuusta. Yritykset etsivät mm. markkinointi- ja myyntisuunnittelijoita, markkinointikoordinaattoreja, vientimyyjiä, tuotepäällikköitä ja vientiassistentteja.

Vientivirittämö on noin viiden kuukauden mittainen valmennusohjelma, jossa saat tuen pysyvän työpaikan rakentamiseen aina työhaastatteluista työsopimuksen solmimiseen asti. Kasvuohjelmaan voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhanalaisia hakijoita. Valmennamme noin 300 yritystä kasvuun vuodessa ja kasvuohjelmista saamamme palaute hipoo lähes erinomaista arvosanalla 4,7/5 ja keskimääräinen työllistymisaste on 84 %.

Miten haen mukaan?

Haku Vientivirittämö -Rekrykoulutuksiin päättyy elokuussa 2023. Kaikki avoimet paikat, lisätiedot ja tarkemmat hakuohjeet löydät osoitteesta https://bang.fi/rekrytointi/rekrykoulutukset/vientivirittamo-tyonhakijalle

Yhteydenotot: Aava & Bang

virittamo@bang.fi

040 5130 206