Liikunta

Liikuntamahdollisuuksia laidasta laitaan – Jokaiselle jotakin

Pörssi ry pyrkii pitämään huolta jäsenistönsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ympäri vuoden tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Viikoittaiset vakiovuorot tarjoavat pörssiläisille mahdollisuuden harrastaa matalalla kynnyksellä erinäisiä vuodenajan mukaan vaihtuvia lajeja. Vakiovuoroilla on nähty mm. salibandya, lentopalloa, koripalloa, futsalia, jalkapalloa, sulkapalloa, jääkiekkoa, sekä tanssia. Oikeastaan lajien kirjoille ei ole rajaa – Se mitä järjestössä toivotaan, tullaan useasti myös järjestämään. Pörssi ry pyrkii mahdollistamaan myös useiden matalankynnyksen liikuntakerhojen ja -ryhmien toiminnan ympäri vuoden. Viestintäryhmien avulla esimerkiksi lenkille tai ulkojäille ei tarvitse lähteä yksin, sillä viestiä laittamalla seuraa löytää aivan varmasti päivänä kuin päivänä.

Järjestämme myös erilaisia liikuntatapahtumia, sekä -kursseja, esimerkkinä golfin Green Card -kurssi, pesäpallo turnaukset, sekä Winter Classic -jääkiekkoturnaus. Lisäksi pyrimme järjestämään ympäri vuoden erilaisia liikuntakokeiluja. Olemme käyneet esimerkiksi boulderoimassa, ilmajoogaamassa, sekä sotimassa Megazonessa. Eikä kesälläkään tarvitse olla yksin – ohjelmaa riittää moneen lähtöön. Olkoon se sitten beach volleyn pelaamista Tuomiojärven rannassa, tai pallon potkimista yhteisillä jalkapallovuoroilla. Pyrimme myös lisäämään poikkitieteellisyyttä liikuntatapahtumien osalta ja näin tutustuttamaan yhä laajempaa porukkaa liikunnan alla toisiinsa.

Liikuntakokeilujen ja vakiovuorojen järjestämisestä Pörssi ry:ssä vastaa liikuntavastaavat. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset ehdotukset liikuntakokeiluihin, vakiovuorojen sisältöön, sekä yleisesti liikunta- ja hyvinvointiasioihin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää Pörssin liikuntamahdollisuuksista tai omaat hyvän kehitysidean!

Yhteydenpidot sähköpostitse osoitteeseen: sopojaosto@porssiry.fi

Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat ilmaisia kaikille rekisteröityneille Pörssin jäsenille. Vuorot pyörivät 2021 – 2022 maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin seuraavanlaisesti:

Vakiovuorot 2022-2023

Maanantai:
Sulkapallo, Hipposhalli 5.9.-24.4. klo 19-20, kentät 1, 2, 3 ja 4 (paitsi 26.12. ja 10.4.)

Tiistai:
Futsal, Viitaniemen koulu 30.8.-25.4. klo 21-22

Keskiviikko:
Salibandy, Kilpisen koulu 31.8.-26.4. klo 20:45-22

Keskiviikko:
Jalkapallo, Viitaniemen liikuntapuisto 11.5.-12.10 klo 21-22

Torstai:
Lentopallo, Keltinmäen koulu 8.9.-27.4. klo 20:45-22

Lauantai:
Bändivuoro, Rentukan bänditila 2.7.-31.12. klo 17-20

Sunnuntai:
Koripallo, Gradia Harju C 4.9.-23.4. klo 19-20:15 (paitsi 11.9., 18.9., 25.9., 25.12., 12.3., 19.3. ja 26.3.)
Koripallo, Cygnaeuksen koulu 11.9., 18.9., 25.9., 12.3., 19.3. ja 26.3. klo 20-21:15

Sunnuntai:
Jalkapallo, Vehkahalli 19.6.-25.9. klo 18-19 (paitsi 11.9.)

Ulkojäät ilmotellaan talven lähestyessä. Positiven ryhmäliikunnat ja mittaukset ilmoitetaan tapauskohtaisesti.

Pörssin Liikunta -kanavista löydät tietoa liikuntakokeiluista ja -tapahtumista, vuorojen varaamisista, sekä yleisesti kaiken ajankohtaisen tiedon liikuntaan liittyen. Liity ryhmään alla olevan kuvakkeen kautta!

Kullekin vakiovuorolle on myös oma Telegram-ryhmänsä. Mikäli haluat liittyä ryhmään, löydät liittymislinkit Pörssin Liikunta -kanavista tai saat sen laittamalla viestiä osoitteeseen sopojaosto@porssiry.fi.

Vuoroilla voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti taitotasosta riippumatta – Kaikki mukaan!

Jyväskylän Kylteriveljet ry

Jyväskylän Kylteriveljien eli JKV:n tarkoitus on tarjota etenkin kauppakorkeakoulun opiskelijoille hauskanpitoa liikunnan parissa sekä urheiluhenkisten tapahtumien muodossa. Tällä hetkellä tarjonnasta löytyy miehille jääkiekko-, salibandy- ja futsaljoukkueet sekä naisille salibandyjoukkue. Naisten futsaljoukkueen toiminta on toistaiseksi tauolla syksyllä 2020 vähäisen pelaajamäärän vuoksi. JKV mahdollistaa opiskelijoille joukkueiden luonnin myös muihin lajeihin. Hyviä esimerkkejä tästä ovat jääkiekko- ja salibandyjoukkueet, jotka ovat saaneet alkunsa yhdistyksen ulkopuolisilta henkilöiltä. Joten ei muuta, kun oman lajin yhteyshenkilöön yhteyttä tai perustamaan omaa joukkuetta.

JKV:n toimintaan ovat kaikki tervetulleita! Tutustu joukkueisiin, vuoroihin ja sarjoihin nettisivuillamme tai Facebookissa alta löytyvien somekuvakkeiden kautta.

Haluatko perustaa uuden joukkueen tai sinulla on muita kehitysehdotuksia?

Yhteyshenkilönä toimii Ville Holopainen 050 431 0261

PörSail

Vuosi 2020 tulee jäämään ikimuistoisena mieleen, sillä silloin perustettiin Pörssin oma purjehduskerho PörSail. Anonyymin jodlaajan mukaan purjehduskerho Sisä-Suomeen saattaa olla turha, mutta me olemme eri mieltä! 

Kerhon tarkoituksena on tutustuttaa pörssiläisiä purjehduksen saloihin muun muassa erilaisten tapahtumien ja unohtumattomien reissujen muodossa. Luvassa on muun muassa purjehduskursseja sekä matkoja niin meidän omalle järvelle, kuin myös suotuisammille leveyspiireille Välimerelle

Me haluamme levittää purjehduksen ilosanomaa kaikille kyltereille ja saada mahdollisimman monen innostumaan vesillä liikkumisesta. Kaikki pörssiläiset ovat siis tervetulleita mukaan toimintaan, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta purjehtimisesta!

Ota seurantaan meidän Instagram @porsailclub sekä liity Facebook-ryhmään @PörSail, jotta pysyt ajantasalla tulevista huikeista tapahtumista.

Kysele lisätietoja tai anna palautetta:
Jenna Tulonen  040 0268499

Nähdään vesillä!

PörSki

Vuonna 2011 perustettu Pörssin laskukausi on keväästä 2019 alkaen PörSki! Missiomme on edistää pörssiläisten laskettelu ja afterski -kulttuuria järjestämällä erilaisia lasketteluaiheisia tapahtumia lukuvuoden aikana. Laskitpa sitten suksilla, laudalla tai liukurilla, alppikotkasta vasta-alkajaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tärkeintä on kuitenkin rento meininki ja hauskanpito.

Toimintamme perustana on palvella jäseniämme, joten uusia ideoita kuullaan mieluusti.

Seuraa meitä Instagramissa ja ota Telegram-ryhmä haltuun niin pysyt perillä kerhon toiminnasta ja et missaa vuoden kuumimpia tapahtumia!

Lisätietoa meihin liittyvästä voit kysyä esimerkiksi Instagramin puolella tai ottamalla yhteyttä kerhon jäseniin. Myös toiveet ja palaute on enemmän kuin tervetullutta!

Ota yhteyttä:

Roope Heino 044 566 8675

Erika Ketola 050 388 6060

Pörssin Golfseura

Pörssin Golfseura on perustettu vuonna 2023, mutta golfareita ja golftapahtumia on kuitenkin löytynyt Pörssistä jo vuosikymmenten ajan.

Golfseuramme tavoitteena on tuoda kaikki golfista kiinnostuneet pörssiläiset yhteen ja järjestää heille laadukkaita golf-aiheisia tapahtumia. Järjestämme muun muassa green card –kursseja, erilaisia kilpailuita, rennompia hupitapahtumia sekä excursiota.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki Pörssin jäsenet taitotasosta riippumatta! Liity vain Pörssin Golfseuran Facebook– ja Telegram-ryhmiin sekä ota @porssingolfseura Instagram-tili seurantaan. Linkki Telegram-ryhmään löytyy Facebook-ryhmästä.

Lisätietoa toiminnasta voit kysyä meiltä vaikka Instagram-viestillä, tai Aapo Kerkkoselta (040 036 8646).

Nähdään viheriöllä!

Yössä Vaeltajat

Opinnot ahdistaa ja haluat heti luonnon rauhaan. Kyllä! Juuri sitä ja montaa muuta syytä varten Pörssillä on oma vaeltajaporukkansa, Yössä Vaeltajat. Ryhmä järjestää satunnaisia retkiä Jyväskylän lähimaastoon omatoimisesti. Täten jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus lähteä mukaan retkelle tai järjestää koko retki omatoimisesti. Ryhmän ideana on, että jokainen voi etsiä itselleen vaellusseuraa päiväretkelle, viikon Lapin reissulle tai vaikka arki-illan sienestysretkelle. Julkaise oma reissuideasi ja päiväsi milloin haluat lähteä retkelle, niin saat varmasti kavereita mukaan!

Ryhmän toimii täysin Facebookissa joten käy liittymässä alla olevan kuvakkeen kautta. Ryhmä sopii niin hc-vuorijormille, sienestäjille tai ensi kertaa retkelle hamuaville intoilijoille. Liity ryhmään nyt ja lähde ensi kertaa retkelle Yössä Vaeltajien kanssa.

Lisätietoja voi kysyä Yössä Vaeltajien Facebook-ryhmässä.

Pörssin alarauta

Vuonna 2020 perustettu Pörssin Alarauta eli PAR on ainejärjestömme frisbeegolfkerho. Kerhomme järjestää erilaisia lajiin liittyviä tapahtumia kuten hupikisoja, tekniikkaharjoituksia, lajikokeiluja ja tietenkin ratkaisemme Pörssin frisbeegolfin mestaruuden. PAR:in kautta jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus löytää itselleen heittoseuraa.

Kerhomme toiminta on matalakynnyksistä ja toimintaa riittää sekä aloitteleville heittäjille että kokeneille konkareille. Tavoiteenamme on tutustuttaa jokainen halukas pörssiläinen frisbeegolfin pariin ja kokeneemmat pelaajat auttavat uusia harrastajia oppimaan huikean lajimme. 

Lisää tietoa toiminnasta ja tapahtumista löydät meidän facebook-ryhmästä Pörssin Alarauta. Käy ottamassa myös meidän ig haltuun @porssinalarauta!

Tavataan tapahtumissa ja rennon heittoseuran merkeissä!

Pörssi ry pyrkii pitämään huolta jäsenistönsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ympäri vuoden tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Viikoittaiset vakiovuorot tarjoavat pörssiläisille mahdollisuuden harrastaa matalalla kynnyksellä erinäisiä vuodenajan mukaan vaihtuvia lajeja. Vakiovuoroilla on nähty mm. salibandya, lentopalloa, koripalloa, futsalia, jalkapalloa, sulkapalloa, jääkiekkoa, sekä tanssia. Oikeastaan lajien kirjoille ei ole rajaa – Se mitä järjestössä toivotaan, tullaan useasti myös järjestämään. Pörssi ry pyrkii mahdollistamaan myös useiden matalankynnyksen liikuntakerhojen ja -ryhmien toiminnan ympäri vuoden. Viestintäryhmien avulla esimerkiksi lenkille tai ulkojäille ei tarvitse lähteä yksin, sillä viestiä laittamalla seuraa löytää aivan varmasti päivänä kuin päivänä.

Järjestämme myös erilaisia liikuntatapahtumia, sekä -kursseja, esimerkkinä golfin Green Card -kurssi, pesäpallo turnaukset, sekä Winter Classic -jääkiekkoturnaus. Lisäksi pyrimme järjestämään ympäri vuoden erilaisia liikuntakokeiluja. Olemme käyneet esimerkiksi boulderoimassa, ilmajoogaamassa, sekä sotimassa Megazonessa. Eikä kesälläkään tarvitse olla yksin – ohjelmaa riittää moneen lähtöön. Olkoon se sitten beach volleyn pelaamista Tuomiojärven rannassa, tai pallon potkimista yhteisillä jalkapallovuoroilla. Pyrimme myös lisäämään poikkitieteellisyyttä liikuntatapahtumien osalta ja näin tutustuttamaan yhä laajempaa porukkaa liikunnan alla toisiinsa.

Liikuntakokeilujen ja vakiovuorojen järjestämisestä Pörssi ry:ssä vastaa liikuntavastaavat. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset ehdotukset liikuntakokeiluihin, vakiovuorojen sisältöön, sekä yleisesti liikunta- ja hyvinvointiasioihin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää Pörssin liikuntamahdollisuuksista tai omaat hyvän kehitysidean!

Yhteydenpidot sähköpostitse osoitteeseen: sopojaosto@porssiry.fi

Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat ilmaisia kaikille rekisteröityneille Pörssin jäsenille. Vuorot pyörivät 2021 – 2022 maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin seuraavanlaisesti:

Vakiovuorot 2022-2023

Maanantai:
Sulkapallo, Hipposhalli 5.9.-24.4. klo 19-20, kentät 1, 2, 3 ja 4 (paitsi 26.12. ja 10.4.)

Tiistai:
Futsal, Viitaniemen koulu 30.8.-25.4. klo 21-22

Keskiviikko:
Salibandy, Kilpisen koulu 31.8.-26.4. klo 20:45-22

Keskiviikko:
Jalkapallo, Viitaniemen liikuntapuisto 11.5.-12.10 klo 21-22

Torstai:
Lentopallo, Keltinmäen koulu 8.9.-27.4. klo 20:45-22

Lauantai:
Bändivuoro, Rentukan bänditila 2.7.-31.12. klo 17-20

Sunnuntai:
Koripallo, Gradia Harju C 4.9.-23.4. klo 19-20:15 (paitsi 11.9., 18.9., 25.9., 25.12., 12.3., 19.3. ja 26.3.)
Koripallo, Cygnaeuksen koulu 11.9., 18.9., 25.9., 12.3., 19.3. ja 26.3. klo 20-21:15

Sunnuntai:
Jalkapallo, Vehkahalli 19.6.-25.9. klo 18-19 (paitsi 11.9.)

Ulkojäät ilmotellaan talven lähestyessä. Positiven ryhmäliikunnat ja mittaukset ilmoitetaan tapauskohtaisesti.

Pörssin Liikunta -kanavista löydät tietoa liikuntakokeiluista ja -tapahtumista, vuorojen varaamisista, sekä yleisesti kaiken ajankohtaisen tiedon liikuntaan liittyen. Liity ryhmään alla olevan kuvakkeen kautta!

Kullekin vakiovuorolle on myös oma Telegram-ryhmänsä. Mikäli haluat liittyä ryhmään, löydät liittymislinkit Pörssin Liikunta -kanavista tai saat sen laittamalla viestiä osoitteeseen sopojaosto@porssiry.fi.

Vuoroilla voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti taitotasosta riippumatta – Kaikki mukaan!

JKV 2022 hallitus

Jyväskylän Kylteriveljet ry

Jyväskylän Kylteriveljien eli JKV:n tarkoitus on tarjota etenkin kauppakorkeakoulun opiskelijoille hauskanpitoa liikunnan parissa sekä urheiluhenkisten tapahtumien muodossa. Tällä hetkellä tarjonnasta löytyy miehille jääkiekko-, salibandy- ja futsaljoukkueet sekä naisille salibandyjoukkue. Naisten futsaljoukkueen toiminta on toistaiseksi tauolla syksyllä 2020 vähäisen pelaajamäärän vuoksi. JKV mahdollistaa opiskelijoille joukkueiden luonnin myös muihin lajeihin. Hyviä esimerkkejä tästä ovat jääkiekko- ja salibandyjoukkueet, jotka ovat saaneet alkunsa yhdistyksen ulkopuolisilta henkilöiltä. Joten ei muuta, kun oman lajin yhteyshenkilöön yhteyttä tai perustamaan omaa joukkuetta.

JKV:n toimintaan ovat kaikki tervetulleita! Tutustu joukkueisiin, vuoroihin ja sarjoihin nettisivuillamme tai Facebookissa alta löytyvien somekuvakkeiden kautta.

Haluatko perustaa uuden joukkueen tai sinulla on muita kehitysehdotuksia?

Yhteyshenkilönä toimii Ville Holopainen 050 431 0261

PörSail

Vuosi 2020 tulee jäämään ikimuistoisena mieleen, sillä silloin perustettiin Pörssin oma purjehduskerho PörSail. Anonyymin jodlaajan mukaan purjehduskerho Sisä-Suomeen saattaa olla turha, mutta me olemme eri mieltä! 

Kerhon tarkoituksena on tutustuttaa pörssiläisiä purjehduksen saloihin muun muassa erilaisten tapahtumien ja unohtumattomien reissujen muodossa. Luvassa on muun muassa purjehduskursseja sekä matkoja niin meidän omalle järvelle, kuin myös suotuisammille leveyspiireille Välimerelle

Me haluamme levittää purjehduksen ilosanomaa kaikille kyltereille ja saada mahdollisimman monen innostumaan vesillä liikkumisesta. Kaikki pörssiläiset ovat siis tervetulleita mukaan toimintaan, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta purjehtimisesta!

Ota seurantaan meidän Instagram @porsailclub sekä liity Facebook-ryhmään @PörSail, jotta pysyt ajantasalla tulevista huikeista tapahtumista.

Kysele lisätietoja tai anna palautetta:
Jenna Tulonen  040 0268499

Nähdään vesillä!

PörSki

Vuonna 2011 perustettu Pörssin laskukausi on keväästä 2019 alkaen PörSki! Missiomme on edistää pörssiläisten laskettelu ja afterski -kulttuuria järjestämällä erilaisia lasketteluaiheisia tapahtumia lukuvuoden aikana. Laskitpa sitten suksilla, laudalla tai liukurilla, alppikotkasta vasta-alkajaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tärkeintä on kuitenkin rento meininki ja hauskanpito.

Toimintamme perustana on palvella jäseniämme, joten uusia ideoita kuullaan mieluusti.

Sopimus Laajiksen kanssa jatkuu normaalisti. Pörssitarralla rinteeseen arkisin 3h lippu 15€ ja välinevuokraus 3h 15€. Lisäksi suksi- ja välinehuollosta 5€ alennus. Tämän lisäksi pörssiläisten käytössä on yksi kausikortti, jonka voi varata Facebook-ryhmän kautta!

Seuraa meitä Facebookissa sekä Instagramissa niin et missaa vuoden kuumimpia tapahtumia!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Roope Anttila 050 5144009

Tara Karihtala 044 2058588

 

Pörssin golfarit

Pörssiläisten golfkerho, jonka toiminnan ydin on yhdistää järjestömme golfareita, järjestää tapahtumia lajiin liittyen sekä tietenkin aktivoida lajin piiriin yhä lisää jäseniä. Viimeisintä tavoitetta varten järjestetään jäsenhintaisia green card –kursseja, jonka käymällä saa ”golf-ajokortin” lisäksi hyvän kuvan lajista ja mahdollisesti näkemystä siitä, sopiiko golf juuri sinulle. Mainittakoon, että golf ei tule ainakaan haittaamaan paljon hehkutettua verkostoitumistasi nyt, eikä tulevaisuudessa, sillä lajin parissa tapaat paljon uusia ihmisiä. Ei ole myöskään mitenkään harvinaista, että liiketapaamisiin liittyy kierros golfia…

Vuosittaisista tapahtumista keskeisimpiä ovat Pörssin mestaruuskisat Pörssi Masters!

Kerholla on oma Facebook-ryhmä ”Pörssin golfarit” – jos et ole vielä ryhmän jäsen, ja golf kiinnostaa millään muotoa, feel free to join in!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Markus Väätäinen 044 322 1225

Yössä Vaeltajat

Opinnot ahdistaa ja haluat heti luonnon rauhaan. Kyllä! Juuri sitä ja montaa muuta syytä varten Pörssillä on oma vaeltajaporukkansa, Yössä Vaeltajat. Ryhmä järjestää satunnaisia retkiä Jyväskylän lähimaastoon omatoimisesti. Täten jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus lähteä mukaan retkelle tai järjestää koko retki omatoimisesti. Ryhmän ideana on, että jokainen voi etsiä itselleen vaellusseuraa päiväretkelle, viikon Lapin reissulle tai vaikka arki-illan sienestysretkelle. Julkaise oma reissuideasi ja päiväsi milloin haluat lähteä retkelle, niin saat varmasti kavereita mukaan!

Ryhmän toimii täysin Facebookissa joten käy liittymässä alla olevan kuvakkeen kautta. Ryhmä sopii niin hc-vuorijormille, sienestäjille tai ensi kertaa retkelle hamuaville intoilijoille. Liity ryhmään nyt ja lähde ensi kertaa retkelle Yössä Vaeltajien kanssa.

Lisätietoja voi kysyä Yössä Vaeltajien Facebook-ryhmässä.

Pörssin alarauta

Vuonna 2020 perustettu Pörssin Alarauta eli PAR on ainejärjestömme frisbeegolfkerho. Kerhomme järjestää erilaisia lajiin liittyviä tapahtumia kuten hupikisoja, tekniikkaharjoituksia, lajikokeiluja ja tietenkin ratkaisemme Pörssin frisbeegolfin mestaruuden. PAR:in kautta jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus löytää itselleen heittoseuraa.

Kerhomme toiminta on matalakynnyksistä ja toimintaa riittää sekä aloitteleville heittäjille että kokeneille konkareille. Tavoiteenamme on tutustuttaa jokainen halukas pörssiläinen frisbeegolfin pariin ja kokeneemmat pelaajat auttavat uusia harrastajia oppimaan huikean lajimme. 

Lisää tietoa toiminnasta ja tapahtumista löydät meidän facebook-ryhmästä Pörssin Alarauta. Käy ottamassa myös meidän ig haltuun @porssinalarauta!

Tavataan tapahtumissa ja rennon heittoseuran merkeissä!