Yritysyhteistyö

Pörssi ry

2000+

Jäsentä

150+

Joka vuosi valmistuvaa ekonomia

4000+

Kävijää tapahtumissa

150+

Tapahtumaa vuodessa

Pörssi ry on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestö, johon voivat liittyä kaikki Jyväskylän yliopistossa kauppatieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa suorittavat. Pörssi tunnetaan Keski-Suomen aktiivisimpana ainejärjestönä ja yhdistyksemme taipuu opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi muun muassa virkistystoimintaan, opintomatkoihin ja kansainvälisyyden lisäämiseen opiskelijayhteisössä. Monipuolisella toiminnallamme pyrimme luomaan kauppakorkeakoulumme opiskelijoille unohtumattomia opiskeluajan elämyksiä, mutta myös tukemaan jäsentemme kehittymistä tulevaisuuden asiantuntijoiksi.

Toimijana Pörssi on aikaansaava, ammattimainen ja jatkuvaan kehitykseen pyrkivä. Pyrkiessämme ammattimaisuuteen emme kuitenkaan halua unohtaa rohkeutta ja raikasta otetta toimintaan. Näiden kolmen yhdistelmällä emme pyrikään yhtään vähempään kuin olemaan edelläkävijä ainejärjestökentässä niin Keski-Suomessa, kuin koko Suomen tasolla.

Yhteistyö

Pörssi ry:n yritysyhteistyö juontaa juurensa jo ainejärjestön alkutaipaleille saakka ja nykypäivänä Pörssi ry harjoittaa monipuolista yhteistyötä eri yritysten kanssa. Meille on tärkeää, että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä ja näin ollen, tarjoamme yrityksille monipuolisia yhteistyömuotoja aina medianäkyvyyksistä yritysvierailuihin ja yhdessä järjestettyihin tapahtumiin asti. Oli kyseessä sitten näkyvyyden lisääminen opiskelijoiden keskuudessa, työnantajamielikuvan rakentaminen tai tuotemarkkinointi, pystymme Jyväskylän suurimpana ja tunnetuimpana ainejärjestönä takaamaan yrityksen näkyvyyden jäsenistömme sekä muiden ainejärjestöjen opiskelijoiden keskuudessa. Yritysyhteistöiden ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa Pörssi ry:n yrityssuhdevastaavat yhdessä yrityssuhdejaoston kanssa.  

Lue lisää yhteistyömuodoista täältä tai ota yhteyttä yrityssuhdevastaaviimme. 

Jäsenistömme etuohjelman, Sinisen Pörssin, löydät täältä.

Yrityssuhdevastaavat

Yrityssuhdevastaavat toimivat linkkinä Pörssi ry:n ja yritysten välillä. Heidän tehtävänään on kehittää yhteistyötä yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa, luoda uusia suhteita potentiaalisiin yrityksiin ja pyrkiä tuomaan yrityksiä lähelle jäsenistöämme hyödyttäen näin sekä yrityksiä että pörssiläisiä. Yrityssuhdevastaavat hankkivat varoja Pörssin toimintaa varten ja järjestävät monipuolisia tapahtumia jäsenistölle yhteistyökumppaneiden kanssa.

Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä yrityssuhdevastaaviimme, mikäli sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut yhteistyöstä Pörssin kanssa.

Ida Krook & Ilkka Autio

+358 44 989 7764 | +358 44 2778548

yritys@porssiry.fi | etunimi.sukunimi@porssiry.fi

Yrityssuhdejaosto

Yrityssuhdevastaavien kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii yrityssuhdejaosto. Jaosto vastaa pörssiläisten etuohjelmasta Sinisestä Pörssistä ja haalarimainoksista sekä tekee yritysdiilejä Pörssin perinteiseen rinneriehaan sekä vuosijuhlille. 

Isa Virtanen (ei kuvassa), +358 40 041 5196

Saana Aro,  +358 45 1280688

Patrik Sommarberg, +358 50 9188911

Joonas Aarnio, +358 50 5763655

yrityssuhdejaosto@porssiry.fi