Liity jäseneksi

Hei sinä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelija, olethan jo Pörssin ja Suomen Ekonomien jäsen?

Pörssin jäsenenä saat lukuisia etuja ja pääset osaksi mahtavaa yhteisöä. Sininen Pörssi -etuohjelma tarjoaa yli 40 etua pörssiläisille mm. ravintoloissa ja kaupoissa. Ekonomien jäsenenä olet oikeutettu myös moniin hyödyllisiin jäsenpalveluihin. Lisäksi pääset nauttimaan huikeasta ilmapiiristä ja ihmisistä Pörssin monipuolisessa tapahtumatarjonnassa. Liittyminen on erittäin helppoa ja maksaa vain 40 euroa, ja kattaa koko opiskeluajan.

Tee siis näin:

  1. Mene Suomen Ekonomien nettisivulle. Täytä liittymislomake huolellisesti.
  2. Maksa Pörssin jäsenmaksu heti verkkopankkitunnuksilla tai lasku sen saavuttua kotiisi ja PIM! Olet opiskelijajäsen maksimissaan seuraavat seitsemän vuotta.
  3. Löydät Pörssin jäsenkorttisi ekonomien eLoungesta, johon pystyt kirjautumaan sähköpostillasi tai puhelinnumerolla. Näyttämällä jäsenkorttiasi todistat jäsenyytesi mm. Sinisen Pörssin liikkeissä asioidessasi, sekä monessa muussa paikassa.

Huom. 1. Valmistuttuasi et voi olla enää opiskelijajäsen vaan sinun pitää liittyä erikseen ekonomijäseneksi.

Huom. 2. Et voi täyttää KOKO -työttömyyskassan lomaketta ennen kuin olet jäsen, sillä lomake vaatii jäsennumeron, jonka saat postissa kotiisi tulleessa laskussa tai jäsenrekisteriotteessa.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja Kylliltä tai Pörssin hallitukselta.