Suomen ekonomit

Mikä on Suomen Ekonomit?

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Suomen Ekonomit palvelee jäseniään heidän uransa joka käänteessä ja toimii ekonomien edunvalvoja työelämässä, yhteiskunnassa ja koulutuksessa. Suomen Ekonomit tarjoaa jäsenilleen huikeita etuja, tapahtumia ja palveluita, joiden avulla jäsenet voivat kehittää itseänsä, löytää oma heimonsa ja vapauttaa potentiaalinsa. Jyväskylässä toimiva paikallinen ekonomiyhdistys on Keski-Suomen Ekonomit ry.

Lisää tietoa Suomen Ekonomeista löydät klikkaamalla alla olevia kuvakkeita:

Kuka on kylli?

Moikka!

Mun nimi on Aku Buckbee ja toimin kylteriyhdyshenkilönä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Kylteriyhdyshenkilö, näin meidän kesken kylli, on kauppatieteellistä tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ja Suomen Ekonomien välinen linkki. Ekonomien toiminnassa korostuu ennen kaikkea monipuolisuus niin koulutuspolitiikasta ja edunvalvonnasta aina vapaa-ajan rientoihin. Mikäli jäsenyydessä jokin mietityttää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Tavoitat minut helposti sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavista, mutta juttelen mielelläni jäsenasioista myös kasvotusten!

Ajankohtaisia kuulumisia Suomen Ekonomeilta päivittelen Facebookin, Instagramin, nettisivujen sekä Pörssikurssista löytyvän Kyllin hyvää -palstani välityksellä. Kannattaa siis tykätä Kyllin Facebook-sivustaja laittaa IG-profiili porssinkylli seurantaan.

Tule rohkeasti moikkaamaan tapahtumissa ja vaihtamaan kuulumisia!

Terkuin Kylli-setänne,
Aku Buckbee
Aku.buckbee@ekonomit.fi

Mitä hyödyn Suomen Ekonomien jäsenyydestä?

Olet Suomen Ekonomien jäsen, kun olet liittynyt Pörssin jäseneksi. Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyys on maksuton, mutta Pörssin jäsenmaksu on 40 €. 

Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyteen kuuluu mm.:

  • Oikeudellista neuvontaa ja tukea työsuhdeasioissa ja yrittäjyyteen liittyen. Voit myös tarkistuttaa työsopimuksesi juristeillamme ennen allekirjoittamista
  •  Urapalvelut webinaarien, uraklinikoiden ja ryhmäsparrausten muodossa
  •  Neuvoja palkanmäärittelyyn ja palkkaneuvotteluihin
  •  Kylteriyhteisöjen/kyllien kyltereille järjestämät monipuoliset paikkakuntakohtaiset tilaisuudet ja koulutukset
  •  Ekonomi-lehti
  •  Kauppalehti-digi (1.10.2022-31.5.2023)

Jos et ole vielä Pörssin jäsen tai hallussasi ei ole Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä, liitythän mukaan täältä.

KYLTERIPLUS

Halutessasi voit päästä käsiksi laajempiin jäsenetuihin opiskeluaikana KylteriPlus lisäpalvelupaketin avulla. Jos haluat lisävauhtia itsesi kehittämiseen ja potentiaalisi vapauttamiseen, niin parhaiten se onnistuu KylteriPlus -lisäpalvelupaketilla. KylteriPlus -lisäpalvelupaketilla saat henkilökohtaiseen käyttöösi Suomen Ekonomien uravalmentajien palvelut, pikamentoroinnin, Suomen Ekonomien ja Ekonomien paikallisyhdistysten tapahtumia, Kauppalehden joko paperisena tai diginä, Kauppalehti Option ja Kauppalehti Faktan, ja oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen. KylteriPlus -jäsenyys maksaa 25€ ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lue lisää Ekonomien jäsenyydestä ja KylteriPlussasta, sekä liity jäseneksi täällä.

VASTAVALMISTUNEIDEN ALENNUS

Valmistuneiden ekonomijäsenyys kattaa samat edut ja palvelut, kuin KylteriPlus jäsenenä ja sen lisäksi pääset käsiksi myös pankki- ja vakuutusetuihin! Kun liityt ekonomijäseneksemme kuuden kuukauden sisällä valmistumisestasi, saat jäsenmaksusta 60 prosenttia alennusta, liittymishetkestä alkaen seuraavat 24 kuukautta. Jos liityt 6–12 kuukautta valmistumisestasi, saat 60 prosentin alennuksen 12 kuukauden ajan.

Vastavalmistuneen alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Tarkistamme valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.

Lue lisää vastavalmistuneen eduista ja palveluista täältä.

Keski-Suomen Ekonomit

Keski-Suomen Ekonomit ry on Suomen Ekonomien paikallisyhdistys Jyväskylässä. Keski-Suomen Ekonomit tarjoavat virikkeitä vapaa-aikaan, mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen yritysvierailujen ja koulutustilaisuuksien muodossa ja kanavan henkilökohtaisen yhteysverkoston rakentamiseen.

Tänä päivänä Keski-Suomen ekonomeissa on jo yli 1000 jäsentä. Viime vuosina uutta toiminnassa ovat olleet mm. Suomen Ekonomien kanssa järjestetyt mentorointiohjelmat, jossa tietotaitoa annetaan ja opitaan ekonomikollegoilta. Samoin Jyväskylän Kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen kanssa toteutetut ilmaiset iltapäiväseminaarit, joissa aiheina olivat digimarkkinointi ja johtaminen.

Lisätietoja Keski-Suomen Ekonomeista löydät Kesen sivuilta.