Oletko SINÄ etsimämme henkilö? Haemme Caddiemastereita huipputiimiimme!

Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu toukokuusta lokakuuhun erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työtä tehdään useammassa vuorossa, myös viikonloppuisin, viikoittainen työaika keskimäärin 20–30 tuntia. Tuntipalkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kotisivujen päivitys, viikoittainen tiedotus sähköpostin kautta, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftuotteiden myynti pro shopissa, kassanhoito ja tilitykset sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, reipasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sopeutumista kiireiseen työrytmiin. Työ edellyttää golfin tuntemusta sekä kokemusta tietokoneen käytöstä ja kassatyöskentelystä. Aikaisempi työskentely caddiemasterina ja WiseGolf -ohjelmiston tuntemus on suureksi eduksi. Asiakaspalvelussa eduksi katsotaan myös englannin kielen hallinta. Lisäksi sinulla tulee olla anniskelupassi suoritettuna.

Alueelle ei ole julkisia kulkuyhteyksiä, joten oman auto käyttö on välttämätön. Tuntipalkka sopimuksen mukaan golf-alan työehtosopimuksen pohjalta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 12.3.2023 mennessä jani.linna@lpg.fi

Hakemuksia ei palauteta. Paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jani Linna
toimitusjohtaja
puh. 0505249725