OP Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueemme johtavia pankkeja. Omistaja-asiakaspalveluyksikkömme lisäksi meillä on Keski-Suomessa 6 toimipistettä sekä käytössä OP:n kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.   Haaveena ura finanssialalla? Haemme tulevaisuuden finanssialan osaajia kasvamaan kanssamme.

Kasvualustana toimii päivittäisasioinnin tiimi, jonka tehtävissä kasvatat asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi niin kassalla, neuvonnassa, puhelimessa kuin verkossa.

Tunnistatko tästä itsesi?Sinulla on palo ja into finanssialan tehtäviin. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä toimintatapojasi. Sinulta löytyy valmiudet ratkaista asiakkaiden tarpeita ja innostut tavoitteellisesta myyntityöstä. Asiakkaiden ja työkavereiden kanssa työskentely on luontainen vahvuutesi, sillä teemme työtä yhdessä menestyen.

Tarjoamme sinulleTraineena tutustut finanssialaan helposti käytännön töiden ja sinulle räätälöidyn perehdytyksen kautta 6-9 kk:n aikana. Toivomme kasvutarinamme jatkuvan hyvin sujuneen kauden jälkeen, vaikka kohti asiakkaidemme yhteyshenkilönä toimimista tai rahoituksen ammattilaista.  Maksamme sinulle tehtävästä työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tarjoamme myös kiitetyt henkilöstöedut ja kannustavan työyhteisön tuen.

Lisätiedot ja hakuohjeet  Lähetä hakemus ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 20.08.2023. Kerro meille hakemuksessa myös mahdollisuutesi liikkua Keski-Suomen alueella.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, myyntijohtaja Marjatta Kivilahti vastaa niihin mielellään ma-pe 15:30-16:30, puh. 010 25 66503.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Ryhmä on yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta arvostava työyhteisö. Kannustamme kaikenlaisia henkilöitä hakemaan meille töihin ja toivotamme tervetulleiksi kaikki sukupuoli-identiteetit, eri-ikäiset sekä kulttuuri- ja vähemmistöryhmät.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, yksi finanssialan houkuttelevimmista työnantajista Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.