Kapprotiimi vastaa kokonaan Kauppakadun Appron suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimi koostuu projektipäälliköstä ja viidestä jäsenestä, joilla jokaisella on oma vastuualueensa. Nyt haemme motivoituneita tiimin jäseniä, jotka ovat valmiita tekemään Pörssin pitkään aikaan ensimmäisestä Kauppakadun Approsta 2022 ikimuistoisen ja elämyksellisen opiskelijatapahtuman!

Tärkeintä tehtävässä suoriutumisessa on motivaatio ja oma-aloitteisuus sekä mahdollisuus sitoutua pitkäjänteiseen tekemiseen. Näin suuren tapahtuman järjestäminen opettaa paljon uutta tapahtuman järjestämisestä ja organisoinnista sekä on ainutlaatuinen kokemus opintojen ohessa hyvässä seurassa. Lisäksi tehtävässä pääset tutustumaan Pörssin toimintaan ja edustamaan Kauppakadun Approa pörssiläisille ja sidosryhmille.

Tehtävien työmäärä vaihtelee ja siihen vaikuttaa myös oma innostuneisuus ja aktiivisuus. Vaikka jokaisella tiimissä on omat vastuualueensa, niin hommia tehdään myös paljon yhdessä. Tiimin jäsenet auttavat myös toisiaan eikä ketään jätetä yksin pulaan.

VUODELLE 2022 ETSIMME SEURAAVIIN PESTEIHIN TEKIJÖITÄ:

  • Lähtöpaikkavastaava: Vastuuna on lähtöpaikan toteutus, joka sisältää paljon yksityiskohtien huomioimista. Lähtöpaikka on kuin oma pieni tapahtumansa yhden isomman tapahtuman alla ja sen sisältöä pyritään kehittämään joka vuosi. Lähtöpaikan suunnittelua ja yritysyhteistyötä saa tehdä yhdessä tiimin kanssa. Tässä vain oma luovuus on rajana!
  • Markkinointivastaava – Markkinointivastaavana vastaat tapahtuman markkinoinnista monipuolisesti sen tiedotuskanavissa sekä sidosryhmien kanssa toteutettavissa yhteistöissä. Pestissä pääset kehittämään suurtapahtuman markkinointia ja rakentamaan Appron brändiä. Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa luovuuttasi markkinoinnin suunnittelun ja sisällöntuotannon merkeissä.
  • Ravintolavastaava – Ravintolavastaava hoitaa yhteistyön ravintoloiden kanssa. Tehtävänä on tehdä sopimukset ravintoloihin ja viestiä heidän kanssaan kaikesta approihin liittyen. Mielenkiintoinen kurkistus ravintolamaailman toiselle puolelle. Hyvät suhteet ravintoloihin on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa!
  • Yrityssuhdevastaava – Vastuualueena on hoitaa yritysyhteistyösopimukset. Sopimuksia on paljon erilaisia ja joitakin tehdään yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tässä tehtävässä pääsee kehittämään omia B2B-myyntitaitoja ja suunnittelemaan erilaisia yhteistyövaihtoehtoja. Erittäin hyvä mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti tapahtuman sisältöihin yritysyhteistyön kautta.
  • Asiakassuhde- ja HR-vastaava – Vastuualueena on lipunmyynti, appropäivän työntekijät ja asiakkaat. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky korostuvat tässä tehtävässä, sillä appropäivänä pääsee koordinoimaan ja ohjeistamaan muita. Lisäksi ennen syksyä ehtii tekemään myös paljon muitakin hommia.

KYSYMYKSIÄ PESTEISTÄ?
Pesteistä voit kysellä lisää kyselyillassa ravintola Revolutionin Pubissa 24.1. klo 16:00-17:30, jossa paikalla vastaamassa ovat nykyinen projektipäällikkö Roni Ihamäki sekä entinen projektipäällikkö Selma Seppo.

MITEN HAEN?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin projektipaallikko@kauppakadunappro.com. Kerro hakemuksessa mikä yllä oleva pesti sinua kiinnostaa eniten. Vastuualueista keskustellaan lisää myös haastatteluissa, jotka järjestetään pikimmiten hakuajan päätyttyä. Jokainen hakija haastatellaan joko etäyhteyksin tai livenä. Valinnat haastatteluiden jälkeen tekee vuoden 2022 projektipäällikkö. Haku tiimiin on auki, 17.1.-30.1.2022!

 

Jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää, pistä rohkeasti Whatsapissa viestiä Ronille (+358 407199138)!