Tiimihaku Firmamessutiimiin on auki 31.1.-27.2.2022!

Haussa on  neljä tiimiläistä Firmamessutiimiin. Hae nyt!

Firmamessutiimi

Mitkä Firmamessut?
Firmamessut ovat ura- ja rekrytointitapahtuma, joka toimii opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Firmamessuilla opiskelijoilla on loistava mahdollisuus hankkia tietoa työ- ja harjoittelumahdollisuuksista sekä luoda kontakteja useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin. Messut järjestetään tammikuussa 2023 ja messujärjestelyjen suunnittelu aloitetaan jo kevään aikana onnistuneen tapahtuman luomiseksi.
Vuonna 2022 Firmamessut peruttiin äkillisesti vallitsevan tilanteen vuoksi. Perinteisesti Firmamessut on kuitenkin järjestetty Agoran aulassa ja toivomme, että tämä onnistuisi myös vuonna 2023.

Mitä firmamessutiimi tekee?
Firmamessutiimin vastuulla on järjestää vuoden 2023 Firmamessut. Uudet tiimiläiset perehdytetään tehtävään edellisen vuoden tiimiläisten sekä hallituksen edustajien toimesta. Tiimiläisille annetaan paljon tilaa toteuttaa omaa näkemystään, mutta samalla heidän toimintaansa tuetaan vahvasti hallituksen puolelta koko tehtävän keston ajan. Älä siis säikähdä tehtävän vaativuutta, vaan hae rohkeasti mukaan, olit sitten ensimmäisen vuoden opiskelija tai pidemmällä opinnoissasi.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Messutapahtuman käytännön järjestelyjen suunnittelu ja toteutus
  • Yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kontaktointi
  • Messupaikkojen myynti
  • Tapahtumasta viestintä ja markkinointi opiskelijoille, yrityksille ja medialle
  • Tapahtumaseuranta ja budjetointi

Miksi hakea?
Tehtävä antaa erinomaista kokemusta tapahtuman organisoinnista ja myynnistä sekä kehittää tärkeitä yhteistyötaitoja niin muiden tiimiläisten, kuin yritysten edustajien kanssa. Vastuualueet jaetaan kunkin tiimiläisen vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Firmamessutiimissä pääset siis toteuttamaan vapaasti omia ideoitasi ja kehittämään osaamistasi laajasti eri osa-alueilla.
Jos koet mielenkiintoa edellä mainittuihin tehtäviin ja haluat ottaa uuden haasteen vastaan, hae firmamessutiimiin! Haemme tiimiin neljää uutta jäsentä.
Kuinka hakea?
Hae sunnnuntaihin 27.2. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen firmamessut@porssiry.fi.

Lisätietoja antaa Martina Vornanen 045 143 9139.