Tiimihaku on auki 31.1.-21.2.2021!

Haussa on neljä tiimiläistä JSBE:n markkinointitiimiin sekä neljä tiimiläistä Firmamessutiimiin. Hae nyt!

Muokkaus: Firmamessutiimin hakuaikaa jatkettu 10.3. asti!

JSBE:n markkinointitiimi

Tiedätkö, miten tavoittaa lukiolaiset yhteishaun kynnyksellä? Onko täydellinen instafeed intohimosi? Haluatko päästä toteuttamaan suunnitelmallista hakijamarkkinointia kauppakorkeakoululle? JSBE:n markkinointitiimissä pääsee vastaamaan kauppakorkeakoulun Instagram-markkinoinnista opiskelijanäkökulmasta. Haemme neljää uutta tiimiläistä, hae nyt!

Mikä JSBE:n markkinointitiimi?

Tiimiläiset pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtenäistä ja uskottavaa markkinointisisältöä kauppakorkeakoulun Instagramiin @jyu_jsbe, sekä tarvittaessa muille somealustoille. Tavoitteena on luoda JSBE:stä kiinnostava ja opiskelijalähtöinen kuva Instagramissa ympäri vuoden, mutta etenkin yhteishaun aikaan.

Onko sinulla ideoita tai osaamista johonkin seuraavista?

  • valokuvaus, videokuvaus tai editointi
  • graafinen suunnittelu, Canva tai Photoshop
  • lyhyiden ja innostavien tekstien kirjoittaminen
  • somemarkkinointi ja somemainonnan analytiikkatyökalut

Miksi hakea?

Saat kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista käytännössä ja pääset tutustumaan mainonnan analytiikkaan. Pääset suunnittelemaan kauppakorkealle yhtenäisen ja uskottavan somemarkkinointistrategian, sekä toteuttamaan sitä. Tarjolla on opintopisteitä, sekä ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää markkinoinnin oppeja käytännössä!

Tiimi kootaan ja perehdytetään helmi-maaliskuun aikana, ja suunnittelu aloitetaan pikimmiten. Julkaisuja tehdään säännöllisesti ympäri vuoden, kuitenkin yhteishakua silmällä pitäen.

Oletko sinä sopiva JSBE:n markkinointitiimiin?

Olet! Tärkeintä on, että olet kiinnostunut oppimaan somemarkkinoinnista ja Instagramin luomista mahdollisuuksista. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, mutta sinulta löytyy halua kehittää visuaalista ja ketterää sisältöä. Tukenasi ovat tiimi, JSBE:n asiantuntijat, ja Pörssin mediajaosto.

Kuinka hakea?

Hae sunnuntaihin 21.2. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen viestinta@porssiry.fi. Kerro hakemuksessa, miksi sopisit tähän pestiin, millaista osaamista sinulla on tarjota, ja millaisesta sisällöstä itse inspiroidut.

Lisätietoja antaa Iida Kortevaara 044 281 7289.

Firmamessutiimi

Mitkä Firmamessut?

Firmamessut ovat ura- ja rekrytointitapahtuma, joka toimii opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Firmamessuilla opiskelijoilla on loistava mahdollisuus hankkia tietoa työ- ja harjoittelumahdollisuuksista sekä luoda kontakteja useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin. Messut järjestetään tammikuussa 2022 ja messujärjestelyjen suunnittelu aloitetaan jo kevään aikana onnistuneen tapahtuman luomiseksi.

Vuonna 2021 Firmamessut järjestettiin vallitsevan tilanteen vuoksi virtuaalisesti. Perinteisesti Firmamessut on kuitenkin järjestetty Agoran aulassa ja toivomme, että näin pystytään toimimaan myös vuonna 2022.

Mitä firmamessutiimi tekee?

Firmamessutiimin vastuulla on järjestää vuoden 2022 Firmamessut. Uudet tiimiläiset perehdytetään tehtävään edellisen vuoden tiimiläisten sekä hallituksen edustajien toimesta. Tiimiläisille annetaan paljon tilaa toteuttaa omaa näkemystään, mutta samalla heidän toimintaansa tuetaan vahvasti hallituksen puolelta koko tehtävän keston ajan. Älä siis säikähdä tehtävän vaativuutta, vaan hae rohkeasti mukaan, olit sitten ensimmäisen vuoden opiskelija tai pidemmällä opinnoissasi.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Messutapahtuman käytännön järjestelyjen suunnittelu ja toteutus
  • Yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kontaktointi
  • Messupaikkojen myynti
  • Tapahtumasta viestintä ja markkinointi opiskelijoille, yrityksille ja medialle
  • Tapahtumaseuranta ja budjetointi

Miksi hakea?

Tehtävä antaa erinomaista kokemusta tapahtuman organisoinnista ja myynnistä sekä kehittää tärkeitä yhteistyötaitoja niin muiden tiimiläisten, kuin yritysten edustajien kanssa. Tiimin jäsenet saavat työstään myös pienen rahallisen palkkion. Vastuualueet jaetaan kunkin tiimiläisen vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Firmamessutiimissä pääset siis toteuttamaan vapaasti omia ideoitasi ja kehittämään osaamistasi laajasti eri osa-alueilla.

Jos koet mielenkiintoa edellä mainittuihin tehtäviin ja haluat ottaa uuden haasteen vastaan, hae firmamessutiimiin! Haemme tiimiin neljää uutta jäsentä.

Kuinka hakea?

Hae keskiviikkoon 10.3. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen firmamessut@porssiry.fi.

Lisätietoja antaa Patric Zhang 044 5877859.