Kesätyö Danske Bankissa

 

Hae kesätyöntekijäksi Danske Bankiin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan pankkialaan ja keräämään kokemusta tulevaisuutta varten kansainvälisessä työympäristössä. Pääset oppimaan uusia taitoja pankkialan ammattilaisilta ja työskentelemään tiimissä, jossa panostamme hyvään yhteistyöhön.

 

Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

 

Danske Bank on 150-vuotias kansainvälinen pankki, jossa rakennamme taloudellista mielenrauhaa. Autamme asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja pääsemään tavoitteisiinsa helpottamalla heidän pankkiasiointiaan ja tärkeitä taloudellisia päätöksiään. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti päivittäispalveluihin, lainoihin ja sijoituksiin liittyen.

 

Kesätöissä pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskohtaamisia ja oppimaan uutta pankkipalveluista. Työpäiväsi kuluvat monipuolisten aiheiden kuten verkkopankin, maksukorttien tai lainojen parissa asiakaskontakteja hoitaen. Palvelet asiakkaita puhelimessa tai kasvotusten konttorilla sekä viestien välityksellä. Saat siis mielenkiintoisen ja opettavaisen kesätyön, jossa pääset vahvistamaan erityisesti asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaitojasi.

 

Töitä on tarjolla toukokuusta elokuun loppuun Pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä. Työvuorot sijoittuvat klo 7.45-18.15 välille maanantaista perjantaihin ja kesätyöntekijänä työskentelet mukavasti toimistollamme. Lisäksi saat käyttöösi lounasedun.

 

Halu oppia ratkaisee 

 

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja sinulla on kokeneita työkavereita tukenasi kesän ajan. Edellytämme kuitenkin, että osoitat motivaatiota uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut asiakkaiden parissa työskentelystä. Sanat luotettava ja vastuullinen kuvaavat sinua, ja haluat auttaa tiimiäsi saavuttamaan tavoitteensa tarttumalla innokkaasti tehtäviisi.

 

Kesätöissä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä tarkkaa työtä kiireenkin keskellä. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa työskennellessäsi asiakkaiden ja pohjoismaisten kollegoiden kanssa. Ruotsin kielitaito on plussaa.

 

Hakiessasi kesätöihin sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, ja laki edellyttää meitä tarkistamaan luottotietosi ennen kuin voit aloittaa työt pankissa. 

 

Ota askel kohti kesää

 

Hae kesätöihin lähettämällä CV ja hakemus, viimeistään 12.3.2023. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut työskentelystä Danske Bankissa ja mitä haluat oppia kesän aikana. Ilmoita myös hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työt.

 

Odotamme hakemustasi!

 

Linkki hakusivustolle: Kesätyö 2023 – Hae nyt (danskebank.com)