Skarta Energy Oy etsii nyt pioneerihenkiseen joukkoon Key Account Manageria yhteiskunnallisesti merkittävään rooliin kasvattamaan uusiutuvan energian hankkeita Suomessa.

Skarta Energyllä liityt osaksi työyhteisöä, jossa kaikilla on palo ja yhteinen tavoite kestävämmästä tulevaisuudesta. Yrityksellä on vahva tahtotila toimia energiatoimialalla uudella ja erilaisella tavalla ketterästi; Skarta Energy tarjoaakin sinulle start up -henkisyyttä, ketteryyttä, yllätyksellisyyttä ja innovatiivisuutta yhdistettynä pörssiyhtiöiden tukeen, etuihin ja vakauteen. Roolissa et pääse tylsistymään: työympäristösi voivat vaihdella metsä- ja suokävelyistä neuvotteluhuoneisiin, ja arjessasi pääset tapaamaan ja keskustelemaan monipuolisesti erilaisten päättäjien kanssa.
Kiinnostuitko? Lue lisää molemmista avoimista työpaikoista alla olevasta linkistä ja hae viimeistään 2.3.2023 mennessä!

Energiamurros on synnyttänyt tarpeen toimijoille, jotka sekä kuntien että teollisuuden kumppaneina auttavat asiakkaitaan kohti päästötöntä energiantuotantoa. Skarta Energy on noussut uutena yrityksenä vastaamaan tähän tarpeeseen. Yrityksessä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla start up -henkisyys sekä pörssiyhtiöiden tuki. Skarta Energy kasvaa nopeasti ja etsimmekin nyt pioneerihenkiseen joukkoon Key Account Manageria yhteiskunnallisesti merkittävään rooliin kasvattamaan uusiutuvan energian hankkeita Suomessa.

Key Account Managerina vastaat työparina Sales Managerin kanssa uusien aurinko-, tuuli- ja tulevaisuuden vetyhankkeiden pohjatyöstä ja hankkeiden avauksista kentällä. Asiakaskuntaasi ovat esimerkiksi kunnat, maanomistajat ja metsästysseurojen tahot, joille myyt ajatusta paremmasta huomisesta uusiutuvan energian sijoittamisen keinoin. Työnkuvasi pitää sisällään uusasiakashankintaa sekä asiakastapaamisia ja esimerkiksi kunnanvaltuustovierailuja, joissa myyt uusiutuvan energian ratkaisuja, kuten aurinko- ja tuulipuistojen rakentamista, vihreän vedyn ratkaisuja sekä näiden hybridimalleja. Tehtävänäsi on siis myydä ajatusta tulevaisuuden mahdollisuuksista esimerkiksi vihreän siirtymän, alueen kehittymisen ja elinvoimaisuuden näkökulmista. Keskustelut johtavatkin parhaimmillaan pitkällä tähtäimellä win-win -tilanteisiin kaikkien osapuolten kannalta ja mahdollistavat osaltaan Suomen kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden toteutumisen. Vastuullasi on keskustelujen ja neuvottelujen vetäminen sekä niiden follow-uppaus, koordinointi, dokumentointi ja raportointi. Lisäksi valmistelet materiaaleja ja esityksiä sekä tarvittaessa osallistut maastokäynteihin. Osallistut myös sopimuksien valmisteluun, läpikäyntiin ja klousaamiseen hankkeen rakentamisen aloitukseen asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä verkostoitumistaitoja, neuvottelukykyä sekä hyvää sosiaalista pelisilmää, sillä tulet tekemään yhteistyötä erilaisten päättäjien ja sidosryhmien kanssa ympäri Suomea.  Myyntisyklit ja neuvottelut voivat olla pitkiä, mikä edellyttää kärsivällisyyttä sekä pitkäjänteisyyttä. Toivomme sinulta myös intoa uuden oppimiseen sekä halua ja tahtoa toimia energiatoimialalla innovatiivisesti. Kyseessä on liikkuva työ ja vuodessa kertyykin arviolta 60 matkapäivää ja 40 000 kilometriä.

Odotamme sinulta:

 • Vähintään harjoittelun tai kesätyön kautta kertynyttä työkokemusta B2B-myynnin parista. Uran alkuvaiheessa olevien myyjien lisäksi olemme avoimia myös jo enemmän myynnin kokemusta kerryttäneille Key Account Managereille

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa  (esimerkiksi tuotantotalous, business administration, tmv.)

 • Kykyä ja halua toimia nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä, sekä nopeaa sopeutumis- ja oppimiskykyä

 • Kiinnostusta uusiutuvan energian toimialaan ja  oma-aloitteista asennetta ottaa selvää uusista asioista

 • CRM-järjestelmäymmärrystä

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

 • B-Ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi tausta energia-alalta, teollisuudesta tai/ja teknisen myynnin tehtävistä

 • Ymmärrys energiatoimialasta ja energiamurroksesta sekä usiutuvan energian teknisistä ratkaisuista ja yksityiskohdista

Skarta Energy tarjoaa sinulle:

 • Start up -henkisyyttä, ketteryyttä, yllätyksellisyyttä ja innovatiivisuutta yhdistettynä pörssiyhtiöiden tukeen, etuihin ja vakauteen. Skarta Energyllä on vahva tahtotila toimia energiatoimialalla uudella ja erilaisella tavalla ketterästi.

 • Asiantuntevan ja innostuneen työyhteisön, jossa kaikilla on palo ja yhteinen tavoite kestävämmästä tulevaisuudesta

 • Mahdollisuuden työskennelllä yhteiskunnallisesti merkittävällä kentällä, sillä uusiutuvan energian rakentamisella on suora vaikutus Suomen omavaraisuuteen nyt ja tulevaisuudessa

 • Kasvu- ja urakehitysmahdollisuuksia kasvavassa yrityksessä

 • Työn, jossa ei pääse tylsistymään. Työympäristösi voivat vaihdella metsä- ja suokävelyistä neuvotteluhuoneisiin. Pääset tapaamaan ja keskustelemaan monipuolisesti erilaisten päättäjien kanssa.

 • Mahdollisuuden saada oma kädenjälki näkymään. Yrityksen ollessa vielä pieni ja alkuvaiheessa, pääset osallistumaan prosessien, konseptien ja kasvun rakentamiseen osana start up -yrityksen matkaa.

 • Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan, henkilöstöedut sekä täyden autoedun palkan päälle.

 • Joustavan etätyömahdollisuuden. Perehdytyksen alkuun kuitenkin toivomme tapaavamme sinut Lauttasaaren toimistolla.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 2.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/171595/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Skarta Energystä voit lukea lisää osoitteessa: https://nyabgroup.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).