Allstars 2022 haku on päättynyt, mutta hausta jäi muutama pesti vielä ilman hakijoita. Päätimme avata lisähaun kyseisiin pesteihin.

Haussa ovat seuraavat pestit:

Kansainvälinen vastaava (osa sopojaostoa): Tässä uudessa pestissä pääsee edustamaan Pörssiä kansainvälisissä asioissa, toimimaan vaihto-opiskelijoiden edunvalvojana sekä järjestämään tapahtumia, kuten vaihtoinfoja tai esimerkiksi kansainvälisiä hengailuiltoja. Koska pesti on uusi tällaisenaan, sinulla on mahdollisuus tehdä pestistä juuri omannäköisesi ja kehittää toimintaa vapaasti. Kokemusta näistä asioista ei tarvitse olla, vaan kiinnostus kansainvälisyyttä kohtaan riittää! Lisätietoa pestistä saat ensi vuoden sopolta Elina Kettuselta (0401806082) tai sopo@porssiry.fi

www-vastaava (osa mediajaostoa): Tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Pörssin nettisivuja. Tehtävään ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta, vaan tehtävään saa perehdytyksen ja kaiken oppii tekemällä! Tässä pestissä pääset kehittämään tietoteknistä osaamistasi (muun muassa WordPressissä) sekä oppimaan työelämän kannalta hyödyllisiä taitoja. Lisätietoja voit kysyä nykyiseltä viestintävastaavalta Iida Kortevaaralta (0442817289) tai viestinta@porssiry.fi

Kuka voi hakea?
Kuka vain pörssiläinen! Hakeminen ja pesteissä toimiminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. Kunhan sinulta löytyy innostusta sekä halua oppia uutta, niin olet jo pitkällä! 

Miten hakea?

  1. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pj@porssiry.fi sunnuntaihin 12.12. klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessa mistä pesteistä olet kiinnostunut ja miksi sopisit näihin tehtäviin. 
  2. Nykyinen ja uusi hallitus tekevät valinnat ja ilmoittavat valituille viimeistään viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.
  3. Virallinen Allstarsin toimikausi alkaa 1.1.2021.

Tsemppiä hakemiseen – olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli sinulle herää mitään kysyttävää!