PÄällikköhaku 2024

Haut Kauppakadun Appron projektipäälliköksi sekä Pörssin vappuspeksin ohjaajaksi ovat auki 13.-26.11.2023

Lue lisää pesteistä ja hakuprosesseista alta!

Kauppakadun Appron projektipäällikkö

Haluaisitko sinä olla järjestämässä Jyväskylän huikeimpia bileitä ja yhtä Suomen suurinta opiskelijatapahtumaa?

Mitä sinä saat tehtävästä? Projektipäällikkönä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kartuttaa kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä, tiiminveto- ja neuvottelutaidoista sekä verkostoitua niin paikallisten kuin valtakunnallisten yritysten kanssa. Lisäksi pääset olemaan merkittävä osa Pörssin liiketoimintaa sekä edustamaan Kauppakadun Approa Pörssille ja muillekin sidosryhmille.

Mitä edellytämme sinulta? Edellytämme hakijalta hyviä ryhmätyötaitoja ja organisointikykyä. Vastaat tiimin työstä, projektin aikataulutuksesta, budjetista ja raportoinnista. Aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys, mutta etu projektipäällikön tehtävissä.

Miten hakea? Hakuprosessi koostuu hakemuksesta sekä haastattelusta. Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen projektipaallikko@kauppakadunappro.com sunnuntaihin 26.11. klo 23:59 mennessä otsikolla ”Kauppakadun Appron projektipäällikön haku 2024”. (Hakemukset ja CV:t eivät näy muille jäsenille.) Hakemuksessasi haluaisimme kuulla minkä vuoksi haet tehtävään sekä mahdollisesta kokemuksestasi liittyen projektityöskentelyyn ja tapahtumien järjestämiseen. Pyrimme haastattelemaan hakijat heti hakuajan päätyttyä viikolla 48. Haastattelut toteutetaan ensisijaisesti kasvokkain, mutta myös etähaastattelu on tarvittaessa mahdollinen. Hakuprosessissa ovat mukana Pörssin nykyinen ja uusi puheenjohtaja, sekä nykyinen projektipäällikkö.

Kysymyksiä tai ajatuksia pestistä? Tule juttelemaan pestistä ja kysymään lisätietoa nykyiseltä projektipäälliköltä, Salla Suomalaiselta, Kysy jaostoilta -illan yhteydessä Cafe Europassa keskiviikkona 23.11. Klo 18. Tilaisuus on matalan kynnyksen jutteluhetki, tervetuloa!

Jos olet motivoitunut, vastuuntuntoinen ja sinulta löytyy intoa tapahtuman järjestämiseen, ota haaste vastaan ja hae nyt!

P.S. Kauppakadun Appron projektitiimin haku avataan tammikuussa 2024!
Viisihenkinen Kapprotiimi rekrytoidaan 11.-24.1.2024 Pörssin tiimi- ja kerhohaussa. Tiimin rekrytoinnista tulee tarkempaa tietoa myöhemmin Pörssin kanavissa!

Lisätietoja:
Salla Suomalainen
Nykyinen projektipäällikkö
044 285 6126
projektipaallikko@kauppakadunappro.com
www.kauppakadunappro.com

Speksin ohjaaja ja käsikirjoittaja

Kiinnostaisiko sinua luova tekeminen ja oman kädenjäljen jättäminen Pörssin legendaariseen Speksiin?

Mikä ihmeen Speksi? Pörssin maineikas vappuspeksi juontaa juurensa vuoteen 2017. Speksi itsessään on on interaktiivinen opiskelijateatteri johon yleensä kuuluu näyttelemistä, musiikkia ja joskus myös tanssia. Näytelmän varsinainen aihe voi olla melkein mikä vaan. Speksistä tekee speksin omstart-lauseet. Kun yleisöstä joku huutaa “Omstart” sekä täsmentävän käskyn, kuten “omstart englanniksi”, on näytelmää käytävä kohtuullinen aika uudelleen englanniksi.

Itse speksipäivän tapahtumasta ja sen järjestelyissä ovat vastuussa Pörsin tapahtumavastaavat, joten Speksin ohjaajan ja käsikirjoittajan vastuulla ovat pelkästään näytelmään liittyvät asiat.

Mitä sinä saat tehtävästä? Tämä pesti tarjoaa ainutlaatuista kokemusta projektisuunnittelusta sekä ihmisten johtamisesta, sillä ohjaaja on vastuussa projektista kokonaisuudessaan. Lisäksi tehtävä mahdollistaa luovuuden käyttämisen hauskalla tavalla, sekä mahdollisuuden toteuttaa itseään yhdessä muiden pörssiläisten kanssa. Ohjaajalla on myös mahdollisuus rekrytä itselleen tiimi tueksi käsikirjoituksen tekoa varten.

Mitä edellytämme sinulta? Speksin käsikirjoittaminen ja ohjaaminen ovat luovaa itsenäistä tekemistä. On siis tärkeää omata organisointikykyä, kirjoitustaitoa sekä luovuutta, mutta aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole millään tavalla välttämättömyys! Tukea projektiin saa tapahtumavastaavilta sekä edellisiltä speksiohjaajilta.

Miten hakea? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tapahtuma@porssiry.fi sunnuntaihin 26.11. klo 23:59 mennessä otsikolla ”Speksin ohjaajan haku 2024”. Hakuprosessissa ovat mukana Pörssin nykyiset ja uudet tapahtumavastaavat. (Hakemukset eivät näy muille jäsenille.)

P.S. Kaikki näyttelijät, laulajat, tanssijat ja muut esiintyjät Speksiin rekrytään alkuvuodesta 2024 – pysy siis kuulolla!

Lisätietoa:
Selma Seppo
Speksin 2023 ohjaaja
040 524 5842