Pörssin toiminnan järjestämisessä tärkeässä osassa toimivat jaostot, tiimit, toimihenkilöt, kerhot ja aktiivit. He mahdollistavat entistä laadukkaamman ja monipuolisemman tarjonnan kaikille Pörssin jäsenille. Kaikkien näiden pestien kautta avautuu myös enemmän mahdollisuuksia juuri sinulle päästä syvemmälle mukaan ainejärjestömme toimintaan. Samalla pääset myös itse oppimaan ja kehittämään tärkeitä taitoja esimerkiksi tulevaisuuden työelämää varten!


Kuka voi hakea?

Kuka vain pörssiläinen! Hakeminen ja pesteissä toimiminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. Kunhan sinulta löytyy innostusta sekä halua oppia uutta, niin olet jo pitkällä!


Mihin kaikkeen voi hakea?

Pörssin toiminnan monipuolisuus näkyy myös toimihenkilöiden pestien laajana kirjona, sillä pestejä on tarjolla laidasta laitaan. Voit tutustua lisää Pörssin Allstars 2021 toimijoihin ja pesteihin täältä. Alta löydät myös tarkemmat tiedot niistä pesteistä, joihin haku on nyt avoinna! Huomioithan, että mikäli useampi pesti herätti kiinnostuksesi, voit hakea myös useampaan pestiin.

Lisäksi kaksi kerhoamme PörSail ja PörSki ovat päättäneet avata hakunsa nyt Allstars-haun yhteydessä. Kerhojen haettavista paikoista ja hakuprosessista löydät tietoa alta!


Miten hakea Allstarsiin?

  1. Lue haettavien pestien ilmoitukset alta.
  2. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pj@porssiry.fi sunnuntaihin 28.11. klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessa mistä pesteistä olet kiinnostunut ja miksi sopisit näihin tehtäviin.
  3. Nykyinen ja uusi hallitus keskustelevat hakemuksista ja päättävät lopulta uuden Allstarsin kokoonpanon.
  4. Valitut henkilöt perehdytetään tehtäviinsä ennen ensi vuotta.
  5. Virallinen toimikausi alkaa 1.1.2021.

Huomaathan, että kerhojen hakuprosessit saattavat hieman erota Allstars-hausta. Lisätietoa kerhojen hauista löydät alempaa.


Mistä lisätietoa?

Kysy jaoistoilta -ilta järjestetään Revolutionissa maanantaina 15.11. klo 18-20, jossa nykyiset jaostolaiset ja kerhot kertovat lisää omista pesteistään. Muistathan kuitenkin, että voit aina olla yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäseneen tai muuhun aktiiviin, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää. Hallitus osaa aina ohjata sinut kysymään oikealta henkilöltä, jos ei itse tiedä vastausta, joten laita rohkeasti vain viestiä! Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Tsemppiä hakemiseen – muistathan lähettää hakemuksesi hyvissä ajoin!

 

Haettavissa olevat Allstars 2022 pestit:


Kopojaosto (6 toimijaa)

Kopojaoston tehtävänä on huolehtia pörssiläisten edunvalvonnasta, kuten koulutuksen laadusta. Jaoston opiskelijaedustajat osallistuvat erilaisten vastuuelimien kokouksiin vieden niihin opiskelijoiden näkökulmaa. Jaoston sisällä valitaan 3 koulutuksen kehittämisryhmän eli KKR:n opiskelijaedustajaa, jotka edustavat opiskelijoiden ääntä JSBE:n koulutuksen kehittämisryhmän kuukausittaisissa kokouksissa.

Lisäksi kopojaosto informoi muita opiskelijoita heitä koskevista päätöksistä ja pyrkii saamaan aikaan herättämään keskustelua. Oppiainevastaavat myös pitävät säännöllisesti yhteyttä oman oppiaineensa henkilökuntaan. Kopojaostoon kuuluu kuusi oppiainevastaavaa, jokaiselle pääaineelle omansa (pääaineet: viestinnän johtaminen, markkinointi, laskentatoimi, johtaminen, taloustiede sekä oma vastaavansa kansainvälisille maisteriohjelmille).

Yrityssuhdejaosto (4 toimijaa)

Yrityssuhdejaosto on hallituksen yrityssuhdevastaavien oikea käsi, jonka tehtävänä on huolehtia pörssiläisten eduista yhdessä yrkkien kanssa. Jaosto tekee yhteistyösopimuksia rinneriehaan sekä vuosijuhlille, ja vastaa haalarimainoksista sekä Sinisen Pörssin etuohjelmasta. Jaostossa toimiminen mahdollistaa kontaktien luomisen yritysmaailmaan ja antaa oman alan työkokemusta jo opiskeluaikana.

Tapahtumajaosto (4 toimijaa)

Tapahtumajaoston tehtävänä on auttaa tapahtumavastaavia Pörssin tapahtumien suunnittelussa organisoinnissa ja toteuttamisessa. Jaoston vastuulle kuuluu erityisesti sitsien järjestäminen sekä Amazing fuksi racen, fuksiaisten ja silliksen suunnittelu. Jaoston jäsenet pääsevät paitsi kehittämään nykyisiä, myös luomaan uusia tapahtumakonsepteja.

Sopojaosto (4 toimijaa)

Sopojaoston ensisijaisena tehtävänä on edistää pörssiläisten hyvinvointia yhteistyössä sosiaalipoliittisen vastaavan kanssa toteuttaen Pörssille huikeita kokemuksia liikunnan, ympäristöasioiden, kulttuurin ja kansainvälisyyden parissa. Lisäksi sopojaosto järjestää kuukausittain erilaisia tempauksia ja tapahtumia, kokoontuu valiokunnissa, päivittää Pörssin blogia, toteuttaa excursioita sekä paljon muuta.

Jaosto koostuu kahdesta liikuntavastaavasta, yhdestä ympäristövastaavasta ja yhdestä kansainvälisestä vastaavasta, joiden tärkeimmät vastuualueet ovat seuraavat:

  • Liikuntavastaavat: kuukausittaiset liikuntakokeilut, vakiovuorot, sekä tapahtumaviikkojen liikunta.
  • Ympäristövastaava: vuoden ympäristöstrategia ja -suunnitelma, edustaminen ja vaikuttaminen mm. valiokunnissa, ympäristö/hyvinvointitapahtumat
  • Kansainvälinen vastaava: edustaa Pörssiä kansainvälisissä asioissa, vaihto-opiskelijoiden edunvalvoja, vaihtotapahtumat

Mediajaosto (7 toimijaa)

Mediajaosto toimii päätoimittajan ja viestintävastaavan apuna. Jaostolaisten tehtäviin kuuluvat pestikohtaisesti valokuvaaminen, grafiikoiden ja bannerien tekeminen sekä sisällön tuottaminen Pörssin sosiaalisen median kanaviin ja blogiin. Yhdessä toistensa ja vastaavien kanssa jaosto pääsee ideoimaan ja toteuttamaan monipuolisesti Pörssin viestintää. Muistathan, että aiempaa osaamista näistä tehtävistä ei tarvita ja mediajaosto onkin erinomainen paikka päästä kehittämään omaa visuaalista, viestinnän ja markkinoinnin osaamista. 

Mediajaosto etsii vuodelle 2022 seuraaviin pesteihin toimijoita:

  • 2 graafikkoa: Graafikon tehtäviin kuuluu tilattujen grafiikoiden tekeminen Pörssikurssiin, Pörssin somealustoille ja painettaviksi (esim. haalarimerkit) Adoben ohjelmilla.
  • 2 sisällöntuottajaa: Sisällöntuottajat tuottavat sisältöä Pörssin somealustoihin ja työstävät Pörssikurssia sekä Pörssin blogia.
  • Valokuvaaja: Valokuvaajaa kuvaa Pörssin tapahtumissa ja muissa projekteissa, hän mm. ottaa kuvat toimihenkilöistä Pörssin nettisivuille. Valokuvaaja myös käsittelee kuvat jälkeenpäin.
  • Videokuvaaja: Videokuvaaja kuvaa Pörssin tapahtumista videoita muun muassa markkinointitarkoituksiin.
  • www-vastaava: Www-vastaavan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Pörssin nettisivuja.

Taloustoimihenkilö

Taloustoimijan päävastuulla on ostoreskontran hoitaminen ja budjetoinnin suunnittelu yhdessä talousvastaavan kanssa. Toimenkuvaan kuuluu myös muissa Pörssin taloussektorin työtehtävissä avustaminen. Taloustoimija saa käytännönläheistä kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mistä on hyötyä tulevaisuudessa niin opinnoissa kuin työelämässäkin.

 

Kerhojen avoimet haut:

PörSail crew (2-3 toimijaa)

Ahoy! Jos olet kiinnostunut Pörssin purjehduskerhon toiminnasta tai purjehtimisesta, voisimme olla oikea crew juuri sinulle!

Etsimme tiimiimme uusia purjehdustaustaisia tai purjehduksesta kiinnostuneita tiimiläisiä. Kiinnostuksen lisäksi toivomme, että sinulla olisi intoa kehittää toimintaamme. Kerhossamme pääsisit tekemään hommia aina somen päivittämisestä uusien tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen (olemme aina valmiita kuuntelemaan uusia ideoita). Tiimissämme pääsisit myös vaikuttamaan ja osallistumaan tulevan ulkomaan excun suunnitteluun ja määränpäähän!

Hakeminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Lomakkeesta löydät myös tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Rohkeasti siis vain hakemusta tulemaan – odotamme jo, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta lisää!

<3: PörSail crew

PörSki vetäjät (4-6 toimijaa)

Guten Tag!
PörSki hakee uusia innokkaita laskemisen fanaatikkoja kehittämään Pörssin laskettelu- ja afterskikulttuuria. Kiinnostaako lasketteluaiheisten tapahtumien parissa touhuaminen?

Toiminta on sinulle sopivaa, jos haluat tulla toteuttamaan vapaamuotoista toimintaa Pörssin jäsenille ja ennen kaikkea nauttimaan rennosta porukasta ja vapaasta ideoinnista. PörSkin toiminnassa pääset olemaan vahvasti esillä fuksiviikoilla, järjestämään ulkomaan excursioita ja proggiksia Rukan exculla sekä vapaamuotoisia laskettelutapahtumia muualla kotimaassa.

Mikäli monot pysyvät jalassa ja sauvat kädessä, laita vapaamuotoista hakemusta tulemaan. Porukkaan haetaan 4-6 henkilöä. Hakemuksessa kannattaa mainita erityisosaamisista (tapahtumien järjestäminen, kuvaaminen, some yms.)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi porski@porssiry.fi 28.11. klo 23:59 mennessä. Voit näyttää luovuutesi ja lasketteluintosi hakemuksessa!11!1 ;)) Prost!

Beste Grüße,
PörSki <3