B2B-asiakas- ja markkinaymmärryksen tutkimus- ja konsultointiyritys Funnel 2.0 hakee nyt joukkoonsa oma-aloitteista projektikoordinaattoria.

Projektikoordinaattorina avustat Funnel 2.0:n projektipäälliköitä esimerkiksi markkinatutkimuksiin liittyvien materiaalien valmistelussa, aineiston keräämisessä, analyyseissä, haastatteluiden buukkaamisessa ja toteutuksessa sekä projektien raportoinnissa. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työnkuvaasi on mahdollista laajentaa esimerkiksi markkinointitehtävien ja sisällöntuotannon puolelle (kuten blogitekstit ja verkkosivuprojektit).

Olet etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi utelias ja  kiinnostunut oppimaan uusia asioita. Tässä tehtävässä menestyy itseohjautuva ja huolellinen tekijä, jolla on kyky käsitellä isoakin datamäärää näppärästi. Työ edellyttää hyviä kommunikointitaitoja ja rohkeutta haastatella esimerkiksi liiketoimintapäättäjiä puhelimessa sekä kysyä rohkeasti tarkentavia kysymyksiä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä kokeneiden ammattilaisten kanssa tiiviissä 9 hengen työyhteisössä. Joustavan hybridimallin ansiosta voit tehdä osan viikosta töitä etänä. Viihtyisä toimistomme on luonnollisesti aina käytettävissäsi, ja siellä sinut toivottaa tervetulleeksi usein myös toimistokoiramme. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja toteutuneisiin projekteihin täällä.  

Hakijalta odotetaan: 

  • analyyttisyyttä ja suurten tietomäärien käsittelytaitoa 

  • erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista 

  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 

  • soveltuvaa korkeakoulutaustaa, esim. viestintä, markkinointi tai muu kaupallinen suuntaus (AMK/yliopisto)

  

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • muu kielitaito

  • Power-BI -työkalun tuntemus

  

Tarjoamme sinulle: 

  • hybridityömallin joustavilla etätyökäytännöillä 

  • tiiviin työyhteisön, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja kollegoita tukeva työkulttuuri 

  • näköalapaikan globaaleihin liiketoimintoihin ja niiden kehittämiseen

  • mahdollisuuden ratkoa haasteita digitaalisen markkinoinnin muutoksissa

 

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 8.3.2023  mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/173066/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Funnel 2.0:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://funnel.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 7663938, tuomas.pihnala@atalent.fi). 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Funnel 2.0:aan.