Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Pohjoisesplanadi 35, 00100 Helsinki

Haku-DL: 17.1.2024

 

Skyr Finland Oy, alkuperäisen ja aidon islantilaisen skyrin maahantuontiyritys, etsii nyt idearikasta ja yrittäjähenkistä Marketing Specialistia Helsinkiin! Kyseessä on kokonaan uusi, monipuolinen ja vastuullinen rooli, jossa pääset vaikuttamaan siihen, miten Ísey Skyr -tuotteita markkinoidaan Suomessa.

 

Marketing Specialistina liityt osaksi Skyr Finlandin viiden hengen tiimiä ja pääset vastaamaan ainutlaatuisen maitotuotteen, Ísey Skyrin kokonaisvaltaisesta markkinoinnista Suomessa. Ísey Skyr -tuotteet ovat proteiinipitoisia, rasvattomia / vähärasvaisia ja kermaisen herkullisia, maustettuja rahkoja – maitohyllyn parhaita välipaloja. Marketing Specialistina sekä suunnittelet, toteutat että kehität tehokkaita markkinoinnin toimenpiteitä varmistaaksesi Ísey Skyr -tuotteiden näkyvyyden ja houkuttelevuuden oikeille kohderyhmille oikeissa paikoissa. Työpäiväsi muodostuvatkin esimerkiksi markkinoinnin strategiatyöstä, somemarkkinoinnista, vaikuttajayhteistyöstä sekä kauppa- ja messumaistatusten koordinoinnista. Yrityksemme ollessa pieni toimenkuvaasi voi kuitenkin kuulua myös muita tehtäviä. Tarkemmat työtehtäväsi ja esimerkiksi tehtävänimikkeesi muotoutuvatkin sitten lopulta aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti!

 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja aikaisempaa kokemusta markkinoinnista, markkinoinnin erilaisista työkaluista sekä somekanavista. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vielä vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan meille tärkeintä on oppimishaluinen, rohkea ja oma-aloitteinen asenteesi sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työllistyminen tapahtuu suoraan Skyr Finland Oy:n palvelukseen. Ideaali aloitusajankohta tehtävässä on 1.4.2024, mutta aloitus on sovittavissa. Skyr Finland Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävässä on mahdollista työskennellä myös osittain etänä.

 

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi markkinoinnista tai viestinnästä

  • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään noin vuoden ajalta

  • Ymmärrystä- ja osaamista erilaisista markkinointityökaluista / alustoista sekä somekanavista

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan

  • Tuoteportfolion, joka sisältää tunnettuja, herkullisia ja terveellisiä tuotteita

  • Tiiviin ja avoimen työyhteisön, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään ja millä työvälineillä

  • Kansainvälisen työympäristön – pääset työskentelemään yhteistyössä esimerkiksi Hollannin ja Islannin markkinointitiimien kanssa

  • Vapautta ja vastuuta – pääset itsenäisesti johtamaan omaa työtäsi ja tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi osittaisena etätyömahdollisuutena

 

Kiinnostuitko?

Hienoa, odotamme innolla hakemustasi! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.1.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/216280/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Ísey Skyristä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.iseyskyr.fi/isey-skyr. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö  Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

—–

Yrityskuvaus

Skyr Finland Oy on vuonna 2010 perustettu alkuperäisen ja aidon islantilaisen skyrin maahantuontiyritys. Skyr Finland Oy on sataprosenttisesti Nordics Plus Groupin omistama tytäryhtiö ja Nordics Plus Groupiin kuuluu myös muun muassa Skyr Nederland bv, joka toimii Belgiassa, Hollannissa ja Luxemburgissa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä sekä Amsterdamissa ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä 14 alan asiantuntijaa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maitohyllyn parhaat välipalat – proteiinipitoiset, rasvattomat / vähärasvaiset ja kermaisen herkulliset maustetut rahkat. Tarjoamme useita herkullisia makuvaihtoehtoja jokaiseen makuun ja saatavana on myös vähähiilihydraattisia vaihtoehtoja.