Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastuksen parissa ja haluat suorittaa sen osana loistavaa työporukkaamme, jossa on todistetusti hyvä olla? Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Jyväskylän toimistollemme aloittamaan tammikuussa 2024.  Haku päättyy 6.10.2023, mutta paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten kannattaa hakea pian!

 

SYS Audit Oy tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation ympäri Suomen. Yhtiö on meillä työskentelevien tilintarkastajien omistama tilintarkastusyhteisö. Asiakkaina meillä on niin osakeyhtiöitä, osuuskuntia, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä, yhdistyksiä kuin säätiöitäkin lukuisilta eri toimialoilta. Vuositilintarkastuksien lisäksi teemme myös muun muassa erilaisia yritysjärjestelyitä sekä Due Diligence- ja erityistarkastuksia. Olemme menestyksekkäästi kasvaneet alamme merkittäväksi toimijaksi. Kasvutarina jatkuu, ja etsimme nyt mahtavaan porukkaamme mukaan uusia osaajia!

 

Työyhteisömme ykkösprioriteetti on tehdä työtä mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Laadukkaan työn takaamiseksi panostamme jatkuvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin. Haluamme ylläpitää toiminnassamme rehtiä tekemisen meininkiä ja reilua tiimihenkeä. Osaamisen jakaminen ja kollegan auttaminen ovat organisaatiomme sisällä keskeisimpiä toimintatapoja.

 

Mitä tarjoamme?

 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri toimialoilla toimivien asiakkaiden parissa sekä osallistumaan tilintarkastuksen kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme vastuuta heti harjoittelusta alkaen. Sinulla on jatkuvasti koko yhteisömme asiantuntijat oman kehittymisesi tukena, etkä jää koskaan haasteiden ja kysymysten kanssa yksin. Meillä pääset kasvamaan tilintarkastuksen ammattilaiseksi työyhteisössä, joka arvostaa sinua. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja olemme todistetusti työpaikka, jossa on hyvä olla. Tarjoamme laskentatoimen ja taloushallinnon opiskelijoille selkeän polun harjoittelusta tilintarkastuksen ammattilaiseksi, sekä ennen kaikkea siihen liittyvän henkilökohtaisen tuen.

 

Harjoittelujakso alkaa tammikuun 2024 aikana. Harjoittelun alkuun tarjoamme perehdytyksen tilintarkastukseen ja yhteisömme toimintatapoihin. Harjoittelu kestää pääasiassa kesäkuun loppuun ja on kokoaikainen, mutta alan luonteen ja joustavan organisaation myötä joidenkin opintojen sovittaminen yhteen harjoittelun kanssa on myös mahdollista. Kerro myös hakemuksessasi, mikäli olisit valmis jatkamaan kesätöissä harjoittelun päätyttyä. Moni työntekijöistämme on työllistynyt yhtiöömme harjoittelujakson jälkeen ja myös Sinulla on sama mahdollisuus.

 

Mitä toivomme?

 

Haemme Jyväskylän tiimiimme ihmisiä, joilla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne, erinomaiset tiimityöskentelyvalmiudet sekä aito kiinnostus tilintarkastustyöhön. Olet työssäsi yhteydessä kirjanpito- ja isännöitsijätoimistoihin sekä asiakkaisiimme, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi. Etsimme hyviä tyyppejä osaksi tiimiämme, koska haluamme vaalia hyvää henkeä työyhteisössämme.

 

Tärkeimmät ominaisuudet tehtävässä ovat:

 

– olet suorittamassa tai suorittanut tilintarkastajatutkintoon soveltuvia korkeakouluopintoja

– erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot

– ylläpidät hyvää tiimihenkeä

– vahva kiinnostus tilintarkastusta kohtaan

– halu oppia uutta

– innokas asenne tarttua tehtävään kuin tehtävään

– hyvä Microsoft Office -työkalujen hallinta, erityisesti MS Excel

 

Aikaisempaa kokemusta tilintarkastuksen työtehtävistä ei vaadita, mutta esimerkiksi työkokemus taloushallinnon parissa katsotaan eduksi.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV ja hakemus mahdollisimman pian urasivujemme kautta https://rekry.sysaudit.fi/ , kuitenkin viimeistään 6.10.2023. Mahdolliset kysymykset työpaikkaa kohtaan voi lähettää sähköpostilla tai puhelimitse Samulle (040 670 5735, samu.kallioinen@sysaudit.fi).

 

Haastattelut toteutetaan syys-lokakuussa 2023.

 

Harjoittelijahaku on auki Jyväskylän lisäksi myös Helsingin, Porvoon ja Kuopion toimistoillemme.