Date

21.09.2023
Expired!

Time

13:45 - 21:30

Fuksiaiset

FUKSIAISET 2023: Lapsuuden idoli

Kuka oli sinun lapsuutesi suurin idoli? Oliko JVG kova juttu? Muistaako kukaan enää Lady Gagaa? Halusitko näytellä kuin Tom Cruise? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä yhdeksi illaksi idolisi saappaisiin vuoden 2023 Fuksiaisissa. Nappaa siis päällesi jotain, joka muistuttaa sinua idolistasi ja suuntaa Agoran nurmelle torstaina 21.9.2023 klo 13.45!

Fuksiaiset ovat fuksiviikot päättävä tapahtuma, jossa fuksit kiertävät toinen toistaan mieleenpainuvimmilla rasteilla ympäri Mattilanniemeä uusiin ystäviin tutustuen sekä pörssihengestä nauttien. Tapahtuma alkaa Agoran nurmelta, jossa fuksit jaetaan joukkueisiin, joita liidaavat vanhemmat opiskelijamme.

Luvassa on ennennäkemätön spektaakkeli yllätyksiä täynnä, unohtamatta tietenkään huikeita palkintoja. Illan päätteeksi fuksit pääsevät pukemaan ensimmäistä kertaa valkoisena hehkuvat haalarit päällensä ja vannomaan perinteisen Pörssivalan Harjulla.

Huomioithan, että päivä on pitkä. Kannattaa siis varata mukaan pientä evästä. Tapahtuma toimii myös omien juomien periaatteella ja niiden nauttiminen on halutessaan sallittua.

MITÄ: FUKSIAISET 2023 – Lapsuuden idolisi

MISSÄ: Agoran nurmella

MILLOIN: To 21.9.2023 klo 13.45

MITÄ MAKSAA: Ei mitään

DRESSCODE: Lapsuuden idoli

MITÄ MUKAAN: Lämmin vaatetus, snäkkiä, omat virvokkeet ja iloista mieltä

ILMOITTAUTUMINEN: Kide.Apissa 18.9. klo 12