Date

31.08.2022
Expired!

Time

18:00

Fuksisitsit

Täältä ne tulevat! Ehkä fuksivuoden tärkein oppitunti eli fuksisitsit. Täällä pääset tutustumaan korkeakoulukulttuurin yhteen tärkeimpään asiaan eli sitsaamiseen. Olet saattanut kuulla jo ennestään sitseistä, mutta vihdoin pääset kokemaan ne läpikotaisin hyvien opettajien avulla. Sinun ei tarvitse vielä osata mitään, sillä sitseillä opetamme sinulle kaiken olennaisen.
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa tunnetusti syödään, juodaan ja lauletaan toastmasterien johdattamana. Jokaisilla sitseillä on oma teemansa ja niin on näilläkin. Teema on ”mikä minusta piti tulla isona”. Tule sitseille edustaen entistä unelma-ammattiasi ylpeydellä, häpeällä tai millä tahansa haluamallasi tunteella. Sitseille pukeutuminen on erityisen tärkeää ja siihen tulee heittäytyä antaumuksella. Mainittakoon, että sitseille pukeutumatta jättäminen on myös erittäin paheksuttavaa.
!HUOM!
Järjestämme kahdet fuksisitsit. VOIT OSALLISTUA VAIN YKSILLE FUKSISITSEILLE! Huomioithan, että perinteisesti Pörssi ry:n omilla sitseillä ei käytetä haalareita. Nähdään sitseillä!!!!