Date

21.10.2021
Expired!

Time

09:00 - 16:00

Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin

Maailman johtava internetpohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen keskittyvä yritys Aon assesment tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille koulutuksen, joka antaa käytännön työkaluja ja merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin hakeutuville opiskelijoille.

Koulutuksessa opit Aon Assessmentin testialustan käytön, kyky- ja persoonallisuustestien oikeaoppisen käytön ja tulkinnan, sekä eettiset periaatteet psykologisten testimenetelmien soveltamisessa. Koulutuksen vetäjinä toimivat Aon Assessmentin psykologit.

Koulutus kestää kaksi päivää siten, että päivien välillä on muutama viikko. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat harjoitustehtävät menetelmien käytöstä. Koulutuksen päätteeksi, eli osallistuttuaan molempiin koulutuspäiviin ja suoritettuaan harjoitukset, opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiimme. Normaalisti koulutus on maksullinen, mutta nyt Aon Assessment tarjoaa sen opiskelijoille maksutta.

Tutustu koulutukseen Pörssin nettisivuilla ja ilmoittaudu tähän kullanarvoiseen mahdollisuuteen mukaan kide.appissa viimeistään 5.10.2022 klo 12. Koulutus järjestetään etänä ja linkki koulutukseen lähetetään osallistujille hyvissä ajoin. Koulutuksen löytää kide.appista #aonassessment. Koulutukseen valitaan mukaan 5 kauppatieteiden opiskelijaa ja valinnassa otetaan huomioon opiskelijan pääaine, opiskeluvuosi ja motivaatio koulutukseen. 

Mitä: Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin

Missä: Etänä

Milloin: 21.10. klo 9-16 & 23.11. klo 9-16