Date

22.09.2022
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Name a more iconic duo -sitsit

Nimeä ikonisempi duo kuin Luigi ja Mario tai suola ja pippuri tai Pörssi ja Aalto-sali! Nyt ne ovat vihdoin täällä! Pörssin kauan odotetut kaverisitsit ovat täällä taas. Pörssin kaverisitsit ovat torstaina 22.9 ja teemana on “Name a more iconic duo”.

Nappaa mukaan oma ystäväsi ja tuokaa ikoninen duonne paikalle 22.9 kun sitsikansa täyttää Aalto-salin pöydät kaverisitsien merkeissä! Oli kaverisi pörssiläinen tai ei, on hän lämpimästi tervetullut näihin kemuihin. Tämä onkin täydellinen paikka tutustuttaa oma sidekick valkohaalarien sitsihumuun.

Kuljitte sitten kumppanisi kanssa lain kaidalla polulla tai ette, pukeutukaa yhtenäisesti omaksi parivaljakoksenne. Näillä sitseillä voitte olla oman elämänne
Kekkereiltä jatketaan suoraan kohti Club Escappea ja Live-Poikkareita.
Ilmottautuminen aukeaa 18.9 klo 12:00 ja päättyy 4.2. klo 16:00, ja tapahtuu kide.app:n kautta. Ilmottautuessa maksat kerralla molempien lipun, omasi sekä kaverisi. Muista samalla kirjoittaa sitsikaverisi nimi sille varattuun kenttään! Lippuihin sisältyy myös jatkolippu Poikkareille.

MITÄ: Kaverisitsit + Live-Poikkarit
MISSÄ: Aalto-sali
MILLOIN: 22.9 klo 18:00
MITÄ MAKSAA: 38€ (sisältää liput kahdelle henggelle sitseille eli 2 shottia ja 2 mietoa per henki sekä kahdet live-Poikkari-liput)
DRESSCODE: Name a more iconic duo ja EI HAALAREITA

 

Name a more iconic duo than Luigi and Mario or salt and pepper or Pörssi and Aalto-sali! Now it is finally here! Pörssi’s long-awaited friends are here again. Pörssi’s friend sitz is on Thursday 22 September and the theme is ”Name a more iconic duo”.

 

Grab your friend and bring your iconic duo to Aalto-hall on 22.9 when sitzning people fill the tables of the Aalto hall with friends! Whether your friend is a member of the stock market or not, he is warmly welcome to these meetings. This is the perfect place to introduce your sidekick to the sitzning of the white overalls.

From the party, we continue directly towards Club Escape and Live-Poikkarei.

Registration opens on 18.9 at 12:00 and ends on 4.2. at 16:00, and takes place via kide.app. When registering, you pay for both tickets at once, yours and your friend’s. At the same time, remember to write your sitz friend’s name in the field reserved for it! The tickets also include an extension ticket for Live-Poikkarit.

WHAT: Kaverisitsit + Live-Poikkarit

WHERE: Aalto hall

WHEN: 22.9 at 18:00

WHAT IT COSTS: €38 (includes tickets for two people for sitz, i.e. 2 shots and 2 mild per person and two live Poikkari tickets)

DRESSCODE: Name a more iconic duo and NO OVERALLS